Şimdi Ara

E-Ticaret Sitesi Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar eticaret sitesi açmak için yasal olarak neler yapmak gerekir, nerdelere basvurmaliyim? Simdiden tesekkurler...



  • Merhaba arkadaşım. Açacağın e-ticaret sitesinde ne tür bir iş yapmak istiyorsun biraz açıklayabilirsen yardımcı olabiliriz. b2b, b2c yada genel ilan sitesi?
  • Tarafımdan silinmiştir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 8 Kasım 2013; 16:43:30 >
  • Öncelikle e-ticaret normal ticaretten çok farklı değildir ve ayrıca ticaret yapan insanların eticaret yapması daha kolaydır çünkü onlarda hazır olan altyapının birkısmı zaten bulumaktadır. Eğer sıfırdan eticaret yapıcaksan öncelikle vergi mükellefi olmalısın , gelir ortaklığı gibi sitelerden fayda bulamazsın. Ancak şunu belirteyim e-ticaret çok kolay bir iş değildir ancak getirisi normal ticarete göre daha fazla olabilmektedir çünkü normal ticarette sadece bulunduğun ilçeye hizmet verirsin e-ticarette ise tüm Türkiye geneline hizmet verirsin. Örnek vericek olusak

    Beko 20 yıllık bayi olan Şentürk ticaret istanbul levent ilçesindedir ve yıllardır sadece o bölgede satış yapmaktadır. Ancak www.senturkticaret.com eticaret sitesini açtıktan sonra cirosunu 4 ila 5 katına çıkarmıştır.

    Ancak eticarette başarılı olabilmek için iyi bir altyapı firması ile çalışmak gerekmektedir benim gördüğüm sattıktan sonra destek hizmetini bırakmayan www.rgsyazilim.com firmasını tavsiye ederim nekadar başarılı eticaret projesi gördüysem altında rgsyazılım ibaresi yer almaktadır.




  • Ben Daynex'i kullan derim. Özellikleri ve fiyatları da iyi.http://www.dayneks.com/e-ticaret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.