Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sd karta 700 mb dosya atmak için card writer lazımmış birde. Dün bi arkadaşın laptopundan organize işler filmini attım. TCPMP yi pek sevmedim, subtitle olayı yok, en azından benimkinde. İyi bir divx player bulursam haber veririm.

    Birde çok hoşuma giden bişey keşfettim, ki bunu belki biliyordunuz; cardle ile bilgisayara bağlanınca bilgisayarın internetini ortak kullanmaya başlıyorsunuz ve bunun için ekstra hiç bişi yapmanıza gerek yok, kendiliğinden bağlanıyor
  • Öyle ama oradaki sorun da pil sürekli şarj oluyor. Israrla!!!
    İyi mi kötü mü tartışılır ama ben dolu iken tekrar tekrar şarj etmek istemiyorum mesela ama activesync yapınca mahkum!
  • tcpmp 0.81 de subtitle var. Önceki sürümlerde varmı bilmiyorum
  • Arkadaşlar M600 gerçekden verdiğin parayı hak eden bir cihaz. Bu cihazı eğer fotoğrafmakinası kötü diye almamazlık ederseniz vay halinize. ben kullanalı bir ay oyldu gerçekden çok memnunum.


    Herkese tavsiye ederim

    Sorularınız için soner_soylu@turkcell.com

    veya


    www.divxdownload.org
  • şu wirelles açıkken fotoğraf çekmede sorun bendede oluştu.
    nedense artık renklere farklı renkler ekliyor çekerken. bunun düzeltilmesini bileniniz varmı?
  • ilginç bir sorunu var aletin.1 ay kadar once ilk cıktıgında hizlisistemden aldım.daha once m500de kullandım ama alet gercekten iyi.fakat sorun su.programları yukluyorsunuz soft reset atıyosunuz.Aaaaaaaaaaa programlarda yukledıgınız program oyun vss gorunmuyo.bu sorunu bir kac yerde okudum.sırf oyuzden sınır oldum(kılımdır bıraz)aletı cok ısteyen bırı vardı ona sattım.Fakat suan kullandıgım imate jamda da aynı sorun bırden bıre olustu.arkadaslar aynı sorunu yasanlara soyluyorum.aleti alır almaz bence rom atın.zira uzerınde romda turkcelestırme paketi yuklu gelıyor sanırım.yenı rom yukledıgınızde goreceksınız sorun ortadan kalkacak.turkcelestırme paketı en son yuklenerek sorun ortadan kalkıyor.ger imate jam'ada turkcelestırme paketını yukledıkden sonra programları kurarsanız aynı sorun ondada oustugunu gorebılırsınız.saygılarımla
  • bu programı buldum fakat exe çıkmadı. İçinde exe olmayan ve setup.xml diye bir dosya ve birçok xxxcabxx.00x gibi dosylar olan programları nasıl kuruyorsunuz?
    quote:

    Orjinalden alıntı: alperenc

    tcpmp 0.81 de subtitle var. Önceki sürümlerde varmı bilmiyorum
  • senin yüklediğin cab dosyasıymış. Onu pocket pc ye atıp ordan kurcaksın.
  • denedim fakat dosyaların hiçbirini çalıştıramadı, birlikte aç diye de bir seçenek yok. Uzantısını cab olarak değiştirdim, .00x orjinal halinden ama yinede başarısız, belki benim indirdiğim dosyada sorun vardır diyeceğim ama 2 ayrı siteden indirdim. Neyse biraz daha kurcalıyayım.
    quote:

    Orjinalden alıntı: alperenc

    senin yüklediğin cab dosyasıymış. Onu pocket pc ye atıp ordan kurcaksın.
  • Hayır internetten yüklediğini direk ppc ye at. Sen içeriğini atmışsın. Cabın içinde o x.00x gibi şeyler var.
  • Aynı sorun bendede oluyordu türkçe dil paket'i kaldırdım sorun ortadan kalktı

    quote:

    Orjinalden alıntı: dijitaladmin

    ilginç bir sorunu var aletin.1 ay kadar once ilk cıktıgında hizlisistemden aldım.daha once m500de kullandım ama alet gercekten iyi.fakat sorun su.programları yukluyorsunuz soft reset atıyosunuz.Aaaaaaaaaaa programlarda yukledıgınız program oyun vss gorunmuyo.bu sorunu bir kac yerde okudum.sırf oyuzden sınır oldum(kılımdır bıraz)aletı cok ısteyen bırı vardı ona sattım.Fakat suan kullandıgım imate jamda da aynı sorun bırden bıre olustu.arkadaslar aynı sorunu yasanlara soyluyorum.aleti alır almaz bence rom atın.zira uzerınde romda turkcelestırme paketi yuklu gelıyor sanırım.yenı rom yukledıgınızde goreceksınız sorun ortadan kalkacak.turkcelestırme paketı en son yuklenerek sorun ortadan kalkıyor.ger imate jam'ada turkcelestırme paketını yukledıkden sonra programları kurarsanız aynı sorun ondada oustugunu gorebılırsınız.saygılarımla




  • eten m600+ a normal kulaklık nasıl takabilirim?
    kendi kulaklığı çok zayıf kalıyor w800i kulaklığından sonra..
  • Benim casperla gelen kulaklık cok kaliteli ses veriyor bence w810i ile kıyaslanamaz w810i bende vardı ama bu kulaklık daha iyi..
    quote:

    Orjinalden alıntı: dexterx

    eten m600+ a normal kulaklık nasıl takabilirim?
    kendi kulaklığı çok zayıf kalıyor w800i kulaklığından sonra..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Deniz

    Benim casperla gelen kulaklık cok kaliteli ses veriyor bence w810i ile kıyaslanamaz w810i bende vardı ama bu kulaklık daha iyi..
    quote:

    Orjinalden alıntı: dexterx

    eten m600+ a normal kulaklık nasıl takabilirim?
    kendi kulaklığı çok zayıf kalıyor w800i kulaklığından sonra..





    o zaman bende bi sorun var. müzik dinlemek için mp10 u kullanıyorum. Extra bi yazılımmı kullanmam gerekiyor ses kalitesinden memnun kalmam için? çünkü ses çok tiz ve soft geliyor.
  • Ben m600+ ile divx leri kulaklık ile dinliyorum ve inanın filmde mesela bi araba geçerken sağa sola bakınıyorum, gerçekten mi, yoksa filmden mi geliyor sesler diye
    quote:

    Orjinalden alıntı: dexterx


    quote:

    Orjinalden alıntı: Deniz

    Benim casperla gelen kulaklık cok kaliteli ses veriyor bence w810i ile kıyaslanamaz w810i bende vardı ama bu kulaklık daha iyi..
    quote:

    Orjinalden alıntı: dexterx

    eten m600+ a normal kulaklık nasıl takabilirim?
    kendi kulaklığı çok zayıf kalıyor w800i kulaklığından sonra..





    o zaman bende bi sorun var. müzik dinlemek için mp10 u kullanıyorum. Extra bi yazılımmı kullanmam gerekiyor ses kalitesinden memnun kalmam için? çünkü ses çok tiz ve soft geliyor.




  • peki kulaklığın ii olduğunu bende bi sorun olduğunu varsayalım.
    cihazın rom bilgilerine nereden ulaşabilirim?
  • ekimdeki maasla ben de alacam valla sadece nette mi satılıyo
  • Şu an için sadece internette ama ultravizyon teknosa dışında farklı kanallardan ulaştırabilir belki... Yalnız ürünü tavsiye ederim. Alternatifleri arasında en başarılısı.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 26 Eylül 2006; 22:15:34 >
  • eten m6000+ alan arkadaslar detaylı bır ınceleme hala yok aydınlatın bızı lutfen su makıneyle cekılmıs fotolar ve de makınenın cekılmıs fotoları sızın grslerınız bu aletı gıdıp magazada ınceleme ımkanımız malesef yok yardıımcı olun bı makıneyı dusunenlere
  • gündüz çekimlerinde başarılı bi kamerası var. ama karanlık ortamlarda aynı başarısı üzerinde led flash a rağmen ii değil. Ultravizyon da Tunç bey den sözünü aldım ama flash dahil çeşitli aparatları getirecekler
    k750i nin kamerasında otomatik odaklama vardı bunda yok. Bide makro çekim yok sanırım. Yani kamare performansı çok ii değil. Ama video çekim performansı gayet tatmin edici. 320*240 tam ekran çekim yapabiliyor ve yine tam ekran izleyebiliyorsunuz. mp4 ve 3gp kayıt yapıyor. Kayıt olanağı sınırsız.
    Gsm performansı gayet güzel. Daha hiçbi yerde çekmediğini görmedim. Önceki bazı modellerde bu şikayet vardı. (casper m500 vs)
    wi-fi performansı olağanüstü denilebilir :) neredeyse notebookla aynı performansı yakalıyor. tabi 802.11b olduğunu unutmayalım.
    Daha önce pda kullanmadım bu yüzden hız konusunda karşılaştırma yapamam ama menüler arası geçiş gayet hızlı. 1600*1200 resimlerden 12 adet olan sayfayı açma süresi 4sn. resme girip çıkma süresi 1sn nin altında. videoları oynatırkende herhangi bir takılmaya rastlamadım.
    bluetooth 2.0 var ama kullanamadım başka bi alet olmadığı için :) mavidişimizin özellikleri baya gelişmiş. hatta k750i ve samsung un bazı modellerine bağlanıp telefonun tüm içeriğine kendi menülerimmiş gibi hızlıca gezebildim. (k750i de hangi hızdaysa bendede o hızda oldu)
    Windows mobile in bazı alışamadığım özellikleri var. tabi bu genel bi durum. Çarpı işaretine basınca program kapanmıyor mesela. Şİmdi aklıma geldi pocket player winamp türevi bi player, çalışırken wifi ile explorerda gezebildim. işlemci 400mhz hızda ve overclock edilebildiğini duydum ama denemedim.
    Pil ömrü hakkında ise ilk bi kaç gün sabahdan akşama bitti ama sonra 2 gün ü %40 kayıpla geçtiğini gördüm. sanırım ortalama 4 gün dayanan bi pili var. yabancı bi sitede m600 için 14 saat mp3 çalabildiğini, 6 saat video oynatabildiğini okumuştum. m600+ ile farkı olcağını sanmıyorum.
    ultravizyon gelen ürünlerin 217 rom a sahip olduğunu teyit etti.
    Rom update den dolayı çıkabilcek sorunların garanti kapsamında olduğunu vurguladı.
    Türkçe paketin yarattığı sorunlarıda en kısa zamanda ilgili şirket tarafından çözüleceğini ve yeni yapılanan sitelerinde bu paketi ve rom update leri bulabilceğimizi aktardı.
    Tunç beye Türkiye dede iyi işler yapılabilceğini ve ürün satış sonrasıda hizmet alabilceğimizi gösterdiği için ayrıca teşekkür ediyorum.

    Not: Wifi açıkken kamera programında oluşan sorun donanımsal olmadığını rom update ile giderilebilcek bi sorun olduğunu eten yurtdışı forumundan öğrendim.

    daha sonra çektiğim fotoğraf ve videoları buraya yükleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterx -- 26 Eylül 2006; 20:59:20 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.