Şimdi Ara

e sky lama v4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bn e sky lama v4 almak istiyorum. istanbul içi bunu alabilecegim bi yer var mi? yada internetten uygun olan bi yer. Buyuk ihtimal sifir alicam fakat istanbul içi yüzyüze olmak şartiyla 2. elde alabilirim.. yardimlarinizi bekliorum..



  • Tekno mağzalarına bakabilirsin.Yada internetten satın alabilirsin onun dışında pek bir fikrim yok.
  • Beyza Model, Top Models gibi bu hobiye özel mağazalar var. Lama v4 satıyorlar mı bilmiyorum, web sitelerine bakın. Yalnız Lama v4 bana göre eskide kaldı. Eskiden 4 kanallı stabil ve yedek parçaları kolay bulunan helikopter çeşitleri çok az olduğu için tavsiye ediliyordu. Bana kalırsa Nine eagles Solo Pro, Blade mSR, Walkera CB120 gibi daha ufak boyutlu ve co-axial olmayan modellere yönelin. Ufak olmaları ev içinde uçurmak açısından bayağı rahatlık sağlar. Co-axial helikopterlerde hızlı manevralarda flybarın pallere çarpma sıkıntısı vardır, bunu fixed pitch modellerde çok nadir yaşarsınız. Ayrıca Lama v4 hantal olduğu için sizi en geç 1 aya sıkacaktır, ama ufak ve hızlı bir model alırsanız 6 kanallı bir helikopteriniz olsa bile onu ev içinde her gün kullanmak isteyeceksiniz.
  • soyledigin modeller gayet iyi modeller fiyatida iyi saglamliginda süphe yok :) ewde ucurmak için güzel ama bn sdc ewde kullanmicam birde boyutunun buyuk olmasi bnmde hosuma gidiyor..Bircok sitede lamav4 hakkinda yorumlar var yedek parcasinin kolay bulunacagini zannediorum.. ayrica ilk defa bi rc arac aliorum similatorunun olmasi gayet güzel lamanin..

    ilgin için cok saol topmodele fln baktim bulamadim soyledigin gibi eskiden bayagi tutuluomus.. GG de buldum bakalim inş alicam ilginiz için saolun..Tabi baska yerdede bulabilirsem cok iyi olur firsatlari degerlendirmek lazim deilmi :)
  • Eğer dışarda kullanmak istiyorsan tam da bu sebepten Lama v4 almamalısın. Co-axial helikopterlerde 2 rotorun arasında oluşan en ufak rüzgar flybarı pallere çarptırıp helikopterin düşmesine neden olur. Fixed pitch helikopterler dışarıda uçurmak için daha uygun, hafif rüzgarlarlarda fazla etkilenmezler. Simulatör olarak internette malum sitelerden Phoenix ve RealFlight bulmanızı öneririm. Şu ana kadar çıkanlar arasında gerçeğe en yakın simulatörler bunlar. THK'dan 50 TL'ye simulatör kumandası alıp kullanabilirsiniz.
  • sibatlik(at)mynet.com ekliyebilirmisin bni?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.