Şimdi Ara

e-Sim ||Web tabanlı askeri, ekonomik ve stratejik simülasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • e-Sim'de gerçek ülkelerin birer vatandaşı olarka oyuna başlıyor ve borsacı, işçi, patron, gazeteci, milletvekili, parti başkanı, ülke başlanı, asker olabiliyorsunuz. Gerçek ülkelerin ülkelere karşı savaştığı bu oyunda şu anda Türkiye Ukrayna ve İsrail tarafından işgal edilmiş durumda.

    Kayıt olmak için : http://e-sim.org/lan.197891/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winster -- 4 Temmuz 2012; 15:26:06 >



  • Arkadaşlar öncelikle oyundan bahsedeyim size oyun Yaşam Similasyon tarzında bir oyun ve erepublik bilenler için erepublik v1 tarzında .

    E-sim Nedir?

    e-Sim ; hiçbir kurulum gerektirmeyen , web tabanlı bir sosyal stratejji oyunudur . Oyun , gerçek hayatın bir simülasyonu niteliğini taşır . Oyuna kaydolduğunuz hesapla bu sanal dünyadaki ülkelerden birinin vatandaşı olup ; onun askeri , siyasi ve ekonomik yaşamına katılabilirsiniz . e-Sim’de bir asker , güçlü bir iş adamı , dünyaca ünlü bir gazetenin sahibi veya siyasetçi olmak size kalmış . İsterseniz arkadaşlarınızla bir araya gelip bir askeri birlik kurarsınız , isterseniz ekonomiye konsantre olup borsaya katılabilirsiniz veya arkadaşlarınızla ortak olabilirsiniz .

    e-Sim’in size sağladıkları bunlarla bitmiyor , bu web tabanlı oyunun en eğlenceli kısmı belki de IRC’de arkadaşlarınızla geçireceğiniz vakit . Dünyanın her yanından insanları tanıyıp onlarla arkadaş olabilirsiniz ve birlikte zaman geçirebilirsiniz .



    Şuanda Bütün ülke İsrail ve Ukranya tarafından işgal altında ve Polonya tek başına bütün dünyadan güçlü ve Bizim düşmanımızdır.O Yüzden Herkeze ihtiyacımız var çünkü bu tip oyunlarda nufus çok önemli. Linki koyuyorum buraya.

    http://e-sim.org/lan.194988/

    Ayrıca IRC adresine girerseniz size yardımcı olacaklardır.

    http://cbe003.chat.mibbit.com/?channel=%23esim.tr&server=irc.rizon.net




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.