Şimdi Ara

E-Sata ve USB Farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Dizüstündeki verilerimi depolamak için taşınabilir HDD almayı düşünüyorum. Fakat kime sorsam e-sata destekli ürünler yakında piyasada olacak deniliyor. Araştırdım ama, e-sata sadece hız faktörüyle ön plandaymış. Ben ki arşiv için kullanacağım. Yani sabah akşam 50 GB veri aktarımı yapmayacağım. E-satayı beklemek belki usb bağlantılı ürünleri fiyat olarak daha da aşağıya çekebilir ama neticede 640 GB Samsung G2, 140 lira!!! Bu fiyat gayet iyi bence. Bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. Ayriteyen bazen hddlerde çeşitli sorunlar oluştuğunu okuyoruz forumda. Arşiv barındırdığı için soruyorum, Samsung G2 lerde BackUp programı var. Çalışma mantığı nedir acaba. Yedeklenen veriler diskte mi pcdemi tutuluyor!



  • Yedekleme için en ekonomik ve problemsiz çözüm WD giriş seviye diskleri olan Elements serisidir. Problemsiz ve ucuz tavsiye ederim. E-Sata desteğine gelecek olursak şu an bazı disklerde E-sata çıkışı var zeten. Fiyatları bir miktar yüksektir. Bilgisayarınızda da e- Sata girişi varsa kullanabilirsiniz. Ancak sürekli veri transferi yapmıyorsanız çok da gerekli olmayacaktır sizin için.
  • Çok teşekkürler cevabınız için. Peki Samsung'un G serisinde olan SecretZone sayesinde şifrelendiği söyleniyor. Bu programın çalışma mantığı hakkında bilgisi olan var mı?
  • kardeş bende e sata destekli harici hdd aldım fakat bi problemden dolayı e sata çıkışını fazla kullanamadım, ama şöyle söyleyeyim usb den 3-4 kat hızlı ama şimdiki aklım olsa usb3,0 lı hdd alırım, gerçi sana söyliim usb 2,0 bile insana yetiyor göreceksin, e satayı bana kalırsa hiç düşünme,
  • benm tercihim seagate 1 tb freeagent olurdu esata yok bana kalırsa öyle birşeye gerek de yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.