Şimdi Ara

E-mule için Türk Birliği kuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Internet'ten en çok hakettiği halde en geç ve en pahalı yararlanan Türk kullanıcılar, gelin kendi aramızda olsun bir dayanışma yapalım. Mesela, P2P (dosya paylaşımı) ağlarında en çok kullanılan programlardan biri olan eMule de Genel ayarlar sekmesinde bildiğiniz üzere kendimize bir nickname (takma ad) belirleyebiliyoruz, burada seçtiğimiz nickname'nin önüne [TR] yazısını ekleyelim ve önünde [TR] yazan herkese kim olursa olsun aynı dosyaları indirirken gördüğümüzde mouse sağ tuşla tıklayarak önce 'arkadaşlara ekle' yi, sonra da arkadaş listemizi gördüğümüz Mesajlar genel sekmesinden bu listede eklediğimiz herkese teker teker sağ tuşla tıklayıp 'Arkadaş slotu kur' u seçelim. Böylelikle dosya gönderimlerimizde gönderim sırası önceliği eklediğimiz Türk kullanıcıların olacaktır.
    Sizden nickname'lerinizi [donanimhaber.Com] vs. örneği gibi yapmanızı ne istiyor ne de bekliyoruz. Dileğimiz hangi siteyi daha çok kullanırsa kullansın, Türk kullanıcıların paylaşımın kıymetini bilerek dayanışma içinde olmalarıdır. Herhangi bir site ismini nick name olarak kullanan arkadaşlarımız içinde bu geçerlidir, sadece nickname önüne [TR] kodunu koymaları yeterli olacaktır. Zamanla eklediğimiz ve eklendiğimiz her kullanıcı (client) listemiz zenginleştikçe, inanın şimdikinden kat kat daha hızlı dosya indirebileceğiz ve bunun ne ek bir maliyeti ne de külfeti var.
    Haydi, P2P Türk Birliği'ni hep birlikte kuralım, siteleri, isimleri bir sonraki sıraya bırakıp öncelikle kendi aramızda sağlıklı ve hızlı dosya indirmek için isimlerimizin önüne [TR] ekleyelim, 2004 ün son ve en etkili kampanyasını, 2005 inde P2P Türk birliği'ni başlatalım!



    Bana mantıklı geldi. Ben [TR] koydum bile.







  • bak sana daha az zahmetli bir şey söyleyeyim.
    areste herkes tr uzantı ad alsın ve paylaşıma elimizdeki tüm kaliteli şeyleri koyalım .
  • herkes başa [TR] koyalım işte hem ares te hem eule de hemde overnette
  • Hangi Türkler ile yapacaksınız bunu? Gökhan mod ve Freeangel mod'da zorunlu olan 1 kb/s uploadu bile çok görüp net limiter ile komple kapatan Türkler ile mi?

    Ben inanmıyorum. Ben zaten bağlantımın elverdiği kadar upload yaptığım için vijdanım rahat. Yabancı dosyalarda tr uzantılı birisini görürsem alırım listeme ama ben düşünmüyorum nickimin başına tr eklemeyi. Sinir sistemim daha da bozulur sonra...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 10 Ocak 2005, 22:27:35 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vozer

    Hangi Türkler ile yapacaksınız bunu? Gökhan mod ve Freeangel mod'da zorunlu olan 1 kb/s uploadu bile çok görüp net limiter ile komple kapatan Türkler ile mi?

    Ben inanmıyorum. Ben zaten bağlantımın elverdiği kadar upload yaptığım için vijdanım rahat. Yabancı dosyalarda tr uzantılı birisini görürsem alırım listeme ama ben düşünmüyorum nickimin başına tr eklemeyi. Sinir sistemim daha da bozulur sonra...


    İyi söylemişsin,adamlarda paylaşım diye birşey yok.
  • bende senin gibiyim dostum elimden geldiğince uploadı yüksek tutuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.