Şimdi Ara

Dyned Bilgisayara Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adım Adım Dyned Bilgisayara Kurma ve Çalıştırma

    1.http://web2.dyned.com/download/student.shtml.en ..    Bu adresten Windows yada Mac’ler için programı indirin. “Select your records server” kısmından Türkiye (Sadece Resmi Okullar) kısmını seçmeyi unutmayınız.

    2. Programı indirdikten sonra programın üzerine gelip çift tıklayın, gelen uyarıya “Evet” diyip açılan kısımda setup seçeneğini tıklayarak programı kurun.

    3. Şu an bilgisayarınızın masaüstünde Dyned programının kısa yolu oluşmuş durumda. Bu kısa yola çift tıklayarak size Dyned sınıf oluşturulurken kullandığınız mail ve şifre ile giriş yaparsanız size de öğrenci gibi açılış yapacaktır. Öğrenci girişi yapmak için;

    Mail ve şifrenizle giriş yapın.
    Giriş yaptıktan sonra sizden resimde gördüklerinizi yüklemenizi isteyecektir. İlk ikisi Dyned’teki derslerle ilgili, üçüncüsü Dyned yerleştirme sınavı, sonuncusu ise Dyned öğretmen eğitimi ile ilgilidir. Derslerin yüklenmesi zaman almaktadır, lütfen sabırlı olun.
    Dersler yüklendikten sonra tekrar giriş yapmanız gerekebilir, dersler açılmıyorsa QuickTime hatası alıyorsunuz demektir. Dyned programı sizden QuickTime indirmek için yönlendirecektir. Ayrıca yüklemek için yazının sonundaki adrese bakınız.

    4. Dyned Records Manager (Dyned yönetici kısayolu) oluşturmak için, ilk kurulumu yaptıktan sonra masa üstünde oluşan Student kısayolunun üzerine farenin imlecini getirin.

    5. İmleç kısayolun üzerinde iken farenizde sağ tık yapıp, “Dosya konumunu aç” seçeneğini işaretleyin.

    6. Açılan pencerede Records Manager programını göreceksiniz. Şimdi aynı şekilde imleci bu programın üzerine getirip, sağ tık yapıp, “Kısa Yol” oluştur seçeneğini tıklayın.

    7. Kısayol aynı pencerede oluşmuştur. İsterseniz bu kısayolu masa üstüne alabilirsiniz. Dyned Records Manager ile yapabilecekleriniz şunlardır;

    Okulunuzda Dyned için oluşturulan sınıfları görebilirsiniz.
    Sınıflar için Placement Test’leri açabilirsiniz.
    Öğreniclerin verilerini takip edebilirsiniz.

    Dyned kısaltmaları ve anlamları için lütfen Dyned Kısaltmaları ve Anlamları ile ilgili yazımızı okuyunuz.

    * * * * * Dyned derslerinin açılabilmesi için QuickTime kurulu olması gerekmektedir. Bilgisayarınız da QuickTime indirmek
    için https://support.apple.com/kb/DL837?locale=tr_TR adresine bakınız. İndirme işleminden sonra programı kurunuz.

    kaynak: dyned bilgisayara kurma







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.