Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.466
Cevap
32
Favori
78.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hDundar kullanıcısına yanıt

    aynı sistem var bende 1080p (fsr ultra) (grafikler orta) dx12 50 60 fps arası oynanıyor fsr performans yaparsan 75 fps de oynanıyor

  • Oyuna yeni başlayan arkadaşlara iyi eğlenceler. Keşke dilimize önem veren ve günümüz şartlarına göre uygun sayılabilecek bir fiyatta kalmaya devam eden oyunu orjinal alsak ama herkesin kendi tercihi tabi, oyunu yeni oynayanlar elbette çıkışından bu yana olan gelişimini haliyle bilmiyorlardır. Oyun güncellemelerle çok gelişti. Önceki mesajlarımda paylaşmıştım tekrar etmeye gerek yok. Oyunu ilk oynayışta sadece hikaye odaklı bitirip sonrasında New Game+ a geçin çünkü oyunun tüm keyfi burada, zorlu gece oynanış, efsanevi silahlar, özel mutasyonlu zombiler ve oyun sonu içeriklerinin bir çoğu New Game+ ta yer alıyor. Oyunu bitirip neden tekrar oynayayım diyenlere ise seçimler farklı sonlara ulaştığı için oyunun tekrar oynanabilirliği epey var.


    Oyun için hazırlanmış bazı güzel modlar var. Kendi kullandıklarımdan bazılarını paylaşalım.




    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçenexus mods :: dying light 2
    Revamped E3 2018 Colors
    https://www.nexusmods.com/dyinglight2/mods/500

    Revamped E3 2018 Colors, modu oyunun renk paletini 2018 E3 sunumundaki haline getiriyor. Reshade gibi performans kaybı oluşturan modlardan değil doğrudan oyun içi dosyalar üzerinden hazırlanmış. Atmosferi epey değiştiriyor.



    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçenexus mods :: dying light 2
    Revamped Parkour Animations (21 Changes)
    https://www.nexusmods.com/dyinglight2/mods/508

    Bu mod ise oyunun parkur animasyonlarını E3 sunumunda gösterilenlerle değiştiriyor. Opsiyonel bir mod ama parkuru daha akıcı hale getirdiği için kullanabilirsiniz.



    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçenexus mods :: dying light 2
    The Golden Vendor
    https://www.nexusmods.com/dyinglight2/mods/178

    Oyuna yeni başlayanların işini epey kolaylaştıracak olan Golden Vendor modu ile oyundaki tüm satıcılarda yer alan silah ve zırhları mevcut seviyenize göre high- end itemlerle değiştiriyor.




    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçenexus mods :: dying light 2
    Proper Dynamic Weather
    https://www.nexusmods.com/dyinglight2/mods/195

    Oyundaki hava değişimlerini daha dinamik bir şekilde değiştiren mod ile oyunda az görülen hava değişimleri varyantlarının sayısı artıyor.


    Son olarak oyun performansını ve görüntü kalitesini artırmaya yönelik olan FSR 2.0 modu



    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçenexus mods :: dying light 2
    FidelityFX Super Resolution 2.0
    https://www.nexusmods.com/dyinglight2/mods/452

    Oyun DLSS destekli ama FSR 2.0 ilginç şekilde DLSS 2.0 den bu oyun özelinde daha iyi çalışıyor. Bu nedenle DLSS yerine bu mod ile FSR 2.0 kullanıyorum. Bu modlar genel olarak öne çıkanlar, elbette daha fazlasıda var ama oyun 5-6 moddan fazlasını çalıştıramıyor. Bu nedenle daha fazla mod kurmayın. Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 





  • evohan kullanıcısına yanıt
    Bende bu şekilde oynuyorum ama reshade açmadım.dlss quality 2k herşey yüksek ya da çok yüksek.ışın izleme kapalı dx12de oynuyorum.
    Dx12 ışın izleme açtıgımda 60 70 fps arası alırken birde 40 fpslere düşüyor ve dlssyi istediğin akdar düşür birşey değişmiyor. Bir ayarı var mı denediniz mi? Ghostwire tokyoda aynısı oluyordu sonra optionsdan bi ayarı değiştirerek bu fps drop olmadan oynanıyordu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çözümünü bulduk dün ama paylaşmıcam.acı çeksin herkes bi üst kart almak için çabalasın onda da memory leak sorununu yaşasın.
    Sorunsuz herşey ultra rtx ultra 2kda 3060ti ile canavar gibi oynuyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun ilk hikaye DLC içeriği Bloody Ties duyuruldu. 23 Ağustos tarihinde Gamescom açılış gecesinde fragmanı yayınlanacak. İlk tanıtım videosu ;



    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #TürkçeDying Lightyoutube
    Time to unveil some details about Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties - the first DLC coming to the City. What dangers wait for you? How can you beat them? What will you get in return? One thing is certain… it will be brutal! But remember - this is just an appetizer of what the Carnage Hall is truly about. Prepare for an even bigger rush of adrenaline and excitement when we uncover more during Gamescom’s Opening Night Live on August 23rd! See you there! https://dyinglightgame.com/dlc/bloody-ties #dyinglight2 #dl2bloodyties
    https://www.youtube.com/watch?v=Jnz9qPZ0QEw&feature=youtu.be
  • Dying Light 2' ye topluluk tarafından yapılan geri bildirimler sonucu kapsamlı bir topluluk güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile ;

    - Oyuna 2019 sunumundaki oynanış videosunda yer alan renk paleti eklendi.
    - Şehirde artık daha fazla özel zombiler olacak ve özellikle geceleri daha agresif olacaklar.
    - Volatile zombiler artık gündüzleri karanlık bölgelerde saklanmış olarak yer alacaklar.
    -Silah modları maksimum dayanıklılığı artıracak şekilde yeniden düzenlendi.
    -Grafiksel geliştirmeler
    -Ray Tracing açıkken ekran kartı bellek kullanımında iyileştirmeler
    -FSR 2.0 desteği eklendi.

    Güncelleme detayları genel olarak bunlar, oyunun Steam' de indirime girdiğinide belirtelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler, yakin zamanda bir new game+ yaparim muhtemelen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçestore.steampowered.com
    Pre-purchase Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1537624/Dying_Light_2_Stay_Human_Bloody_Ties

    Oyunun ilk hikaye ek paketi Steam' de ön siparişe açıldı. Deluxe ve Ultimate sürümlerine sahip olanlar ek bir ücret ödemezken ayrı olarakta satın alabilirsiniz. Bloody Ties 13 Ekim' de çıkacak ve yeni bir hikaye içeriği dışında yeni bölge ve ekipmanlar oyuna ekleyecek. Bloody Ties satın alanlara ön siparişe özel ana oyunda kullanabilecekleri silah ve outfitte hediye ediliyor.

  • Oyuna yeni içerik gelene kadar bir süre ara vermiştim fakat son gelen güncellemeyi denemek adına bir süre oynadım. Özellikle ilgilendiğim kısım olan Ray Tracing açıkken bir süre sonra oluşan memory leak sorununa yönelik iyileştirme içermesiydi ve gelen güncellemeyle memory leak sorunu tamamen düzeltilmiş. 1440p tüm ayarlar en sonda ve yüksek kaliteli ışın izleme aktifken ekran kartı bellek kullanımı öncesine oranla 2 gb kadar daha az, oynadıkça kullanımlar artmıyor ve sabit kalıyor. FSR 2.0 yide denedim, DLSS 2.4.6 ile aynı performansta fakat uzak nesnelerde hafif flickering yapıyor, DLSS te ise böyle bir durum yok. Gelen güncelleme çok verimli ve oyunu çıkışından bu yana oynadığım için güncellemelerle oyuna neler kattılar yeni oyuncular için bir toparlayalım.



    - Geceleri oyun çıkışa göre daha zor, özel zombiler, volatile yuvaları ve gece sokaklarda gezen volatileler işinizi zorlaştırıyorlar.


    -New Game+ ile esfanevi silahlar eklediler ve bu silahlar high-end silahlara göre çok güçlüler. New Game+ ta özel zombiler normal oyuna göre daha zorlu olduğu için bu silahlara sadece Ng+ ta ulaşıyorsunuz.


    - Açık dünyada rastgele çıkan görevlerin çeşitliliği arttı. Muhalif grupların esir aldığı sivillerden içlerinde değerli eşyaları korudukları alanlara kadar artık rastgele aktiviteler daha fazla, aktiviteler ne kadar zorsa ödülüde bir o kadar iyi.


    -Çok sayıda ücretsiz içerik eklediler. Bunlardan sonuncusu bir gece koşucusu olan Harper, bu npcden günlük ve haftalık görevler alıyorsunuz. Kendi içinde özel bir seviye sistemi olan bu görevlerde özel zombilerden topladıklarınız karşılığı ana oyunda yer almayan silahlar, kozmetik eşyalar elde ediyorsunuz. Ayrıca iki adet özel mücadele görevi eklediler. İlk oyundaki bozak hordenin daha ufak alanda geçen türleri diyebiliriz.


    Bunlar aklıma gelenlerin sadece birkaçı, önceden daha fazlasını konuda yazmıştım ama Techland oyunu gayet iyi bir seviyeye getirdi. Son olarakta oyunun renk paletini çok renkli bulanlar içinde 2019 sürümündeki karanlık atmosferi opsiyonel olarak son güncellemeyle eklediler. Böylece oyununuzu daha karanlık ve gri tonlarda renklerle oynayabiliyorsunuz. Böyle oyun alınmazda( türü seviyorsanız tabi) hangi oyun alınır. Üstelik Türkçe. Son zamanlarda oyun fiyatları artıyor daha doğrusu güncelleniyor, bir sabah bakmışsınız Dying Light 2 de artar, geç olmadan hazır indirimdeyken alın ve oynayın derim. Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 





  • Güncel piyasada oyun bu fiyatı hak ediyor. Yalnız her şey içinde fiyatı daha düşük olsaydı keşke. Bu tarzda çok oyun yok, olanlar da iki boyutlu falan. Atmosferi yaşatamıyor. Harala gürele powerplay şeklinde güçlenecem palazlanacam tükürüğümle zombi öldürecem demedikten sonra böyle distopik ortamlı oyunlarda rol yapmak da güzel oluyor.



    Tavsiye ederim.

  • Bloody Ties DLC'si daha önce söylentisi çıktığı gibi arena merkezli bir dlc olacak gibi gözüküyor. Ana oyun çıkışından beri hem performans hemde içerik anlamında güzel desteklendi ki söylediklerine göre uzun süre daha destekleyecekler. Şuan ki fiyatı hemen oynarım diyenler için gayet güzel bir fiyat ama daha fazla indirime girmesini bekleyeceğim şahsen.

  • Yeni güncellemeyle notlarda bahsedilmeyen ama gözlemlediğim yeni değişiklikler yapılmış. Güncelleme öncesinde kestiğiniz hemen hemen her zombiden loot çıkarken artık daha az ve sayılı zombiler lootlanabiliyor. Özel zombiler artık düşerken etrafa zehirli bir gaz bulutu yayıyor ve en çok loot bu zombilerden düşüyor. Sıradan zombiler ise çoğu kez loot( hurda, oyun içi para, üretim malzemeleri vs) artık atmıyor. Bunun dışında silahları sınırsız tamir etmeye yarayan korek charmda yine değişmiş. Öncesinde nadir zombi örnekleriyle yenilenen korek için bu sefer mutasyon örnekleri gerekiyor. Mutasyon örnekleri sadece özel zombilerden, volatile ve karanlık bölgelerdeki zorlu zombilerden düşüyor. Bu nedenle kaynak toplama ve üretim konusunda oyun eskisine oranla daha fazla gece oynamaya yöneltirken aynı zamanda daha fazla hayatta kalmaya yönelik olarak düzenlenmiş. Oyunun yapımcılarıyla yapılan sohbetlerde oyuna ilerleyen süreçte bir hayatta kalma modu ekleyemeyi düşündüklerini belirtmişlerdi anlaşılan bu güncellemeyle ilk etkilerini görmeye başlıyoruz. Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 25 Ağustos 2022; 0:54:3 >




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Fiyat artabilir bence alın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Kırılmış oyunun fiyatı artmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka hocam, adam dlc çıkarıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu ciddi yazmadığınızı farz ediyorum bakınız elden ring bakınız ninja turtles gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 25 Ağustos 2022; 14:51:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce ilk defa fsr 2.0'ı deneyimledim Dying Light'ta öyle böyle güzel olmamış.
    1080p'de oynamıyorum ama onu da denedim fsr kalite açınca native'den daha iyi duruyor efsane.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu pcde kaç saat oynadıgımızı nerden görebiliriz?save dosyasının yanında yazması gerekiyordu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe


    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe




  • Oyunu New Game+ ile 2.kez tamamladım ve bu yıl içinde en uzun süreli oynadığım oyun oldu. New Game+ ise ilk oynayışıma göre daha çok ana görev odaklı gidip diğerlerini sonraya bıraktım çünkü açık dünyada o kadar çok aktivite ve rastgele çıkan görevler varki bir yerden sonra hikayeden uzaklaşmaya neden oluyor. Oyunun belirli noktalarında yapılacak tercihler doğrultusunda bazı kırılma anları var ve buralardaki seçimler hikaye ilerleyişini doğrudan etkiliyor. Bu nedenle daha farklı seçimler yaptım ve oyunda daha önce görmediğim sahneleride böylece oynamış oldum. Oyunun hikayesini özellikle ilk oyuna göre çok daha iyi buldum. Her ne kadar ilk oyunla bir bağlantısı olmasada aslında dolaylıda olsa bağlantılı çünkü 2.oyunda geçenler ilk oyunun doğrudan sonunu konu alarak başlıyor. Hikaye sunumu, belirli anlarda yaptığımız tercihler ve özellikle son bölümü çok etkileyiciydi boss fight hariç tabi, oyunun bahsedecğim en büyük iki eksisinden biri son boss fight çok kötü tasarlanmış. Bir diğeride açık dünya aktivitelerinin ve birçok mekanın birbirine çok benzemesi, bunlar dışında oyunda silah olmayışı(bunun nedeni hikayede saklı) ve silahlar yerine sadece yakın dövüş kesici/ezici silahların olması çatışmaları keyifli hale getiriyor. Bununla birlikte başarılı parkur mekaniğide eklenince oyun bu eksilerini bir nebze olsun tolere etmeyi başarıyor. Son gelen güncelleme oyuna epey katkı sağladı. Geriye kalan yan görevleri vs tamamlayıp artık ilk DLC yi bekleme vakti geldi. Son olarak oyunu New Game+ bitirirseniz oyunun en iyi efsanevi maskesi olan muhalif patron maskesini kazanıyorsunuz.



    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe




  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.