Şimdi Ara

Dying Light 2 - inceleme: 'Yıllarca beklediğimize değdi mi?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Burda bile cp2077ye gönderme yapanlar olmuş
    Şu oyundan dolayı ne ağladınız be
    Sizin ağlamalarınızı görünce o oyunu daha çok seviyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu oynamak isterim ama bakalım PC çalıştırabilecek mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waterfall- -- 2 Haziran 2022; 15:3:58 >
  • Post apokaliptik oyunları, özellikle zombi oyunlarını çok severim ama hiç doğru düzgün senaryosu olan bir oyuna denk gelmedim. Dying Light 2'yi severim alıcam ancak oynanışı geçtim senaryodan dolayı tereddüt ediyorum. Şöyle yolda bulduğumuz ve geliştirebileceğimiz araçlarla ülkenin bir ucundan bir ucuna hayatta kalabilmek için yaşam yeri aramaya gidilecek bi oyun var mıdır TLOU gibi mesela biraz buna benziyordu.

    Bide zombi oyunlarında insanlarla çetelerle mücadele olmasa... Sırf bu yüzden walking dead izlemeyi bıraktım.

  • aknctn kullanıcısına yanıt

    knk hikaye dyingde b.k gibi, ilk oyunun hikayesi şehirde virüs çıkıyo orda virüsü yokedecek ilaç yapımını sağlayacak tarifte var ama o tarifi ele geçirecende zat zutta birşey çıkmıyo 2. oyundada virüs tüm dünyaya yayılmışta zart zurtta bildiğin zombi konusu, 2 parkur yapacan değişik silahlarla sıkacan 20-30 saat oyna sal bizi demişler işte




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 4 Şubat 2022; 19:23:5 >
  • 4K max settings +dlss performance ultra ray tracing ile 35 fps falan veriyor 3060 ti.
    2K da Max settings DLSS balanced ray tracing on veya ultra ray tracing ile 55-60 Bence o kadar çok kötü optimize yok sonuçta adamlar 1080 P için 3060 ti önermiş .
    2 k da hemen hemen max settingsle oynanıyor.
    He fps konusunda inişli çıkışlı evet.
    Oyunda berbat ötesi bi optimize olduğunu anlayamazsın bence.
    Ne oyunlar gördük bu birşey değil.
    O gta 4 , cyberpunk , ac unity , batman arkham knight falan filanlardan sonra bu oyun optimizelidir.

  • Oyun beni üzdü açıkçası. Optimizasyon bence iyi değil. Her şeyi en ultraya getirdiğimde 4K çözünürlükte 20-30 FPS arası geziyor bu iyi bir değer değil. RTX 2080 TI - 3950x - 32GB RAM var. RDR2, GOD OF WAR gibi oyunları 45-60 arası rahatlıkla oynadım. Grafikleri onlardan daha iyi de değil. Hatta grafikleri kesinlikle 2015 yılına falan ait. İlk oyun bile daha iyidir belki de. Hele renkleri o kadar kötü ki. Renkler kusuyor resmen. Renk zehirlenmesi yaşadım. Renklerin saturation ( doyma ) seviyesi o kadar yüksek ki. Hitman veya witcher 2 oyununda ki bi böyle parlak parlak çok aşırı canlı renkler vardır ya onun daha da kötü halini düşünün. Hepsini geçtim arkadaş vuruş hissiyatı çok kötü. Zombilere dalarken bir türlü zevk alamadım. İlerleyen süreçte combat sistemi güzelleşiyormuş ama bir oyun ilk 1 saatte sarmıyorsa hiç sarmıyor açıkçası. Ben 5 saat falan oynadım sinir krizine girip kapattım. Yeni salakça bir sistem getirmişler akşamları dışarı çıktığında en fazla 5 dakika gezebiliyorsun yoksa ölüyorsun falan UV LIGHT diye bir sistem. Bİr şeylerle süreyi uzatsanda çok sıkıcı ve strese sokuyor. Parkur sistemi düzgün çalışmıyor bir yere atlayacağım adam akıllı tırmanmıyor hemen yoruluyor vs vs vs. Çok zorluyor adamı ya. Bir kaç youtuber izledim adam demiş parkur hiç bitmiyor istediğin yere akıcı bir şekilde gidiyorsun diye hiçte öyle değil 2 saat düşünüyorum bazen nerden geçsem diye geçecek yol bile olmuyor zombilerin arasına dalmak zorunda kalıyorum. Hikayesine gelsem o kadar klişe ki, bir çok yerde aha şimdi tam şöyle olacak kesin, tam böyle söyleyecek kesin diyorum ve biliyorum olacakları. Bir çok film ve oyundan sahneler araklamışlar. Hikayenin genel konusu da çok sıkıcı asla dikkat çekici değil. Anlamsız gereksiz şeyler yapıp "ee ne gerek vardı ki şimdi buna?" dedim hep. Müziklerine gelecek olursam müzikler de tamamen fiyasko. Müziklere dayanamayıp kapattım artık. Neresinden tutsam elimde kalıyor 5 saat ızdırap çektim. Beğenenlere baktığımda bu tarz oyunlara uzak insanlar ilk kez girince beğeniyor benim gibi yüzlerce oyun oynamış insanlar beğenmiyor. Bunca yıl sonra çıkacak oyun bu olmamalıydı. İlk oyunu 15 kere bitirmiş kafayı yemiş gözlerine uyku girmeyen arkadaşlarım bile kafayı yedi oyunu hiç beğenmediler.


    Oyunda ki bir yan görevi anlatayım hatta.


    Adamın biriyle tanıştım, zırlayıp durdu ustam bana ustalık rütbesi vermiyor iyi bir icaat yapamıyorum diye. Malzeme getir de keçiler ekinlerimizi yemesin diye elektrikli bir tel yapayım dedi. Verdim malzemeyi. Git şurdan şarteli indir bari yardım et dedi gittim indirdim keçi yandı. Adamda ağlamaya başladı beceriksizim diye. Ustası geldi helal len sana iyi bir icat buldun bu elektriği biz silaha taktık mı zombilerin kafasını baltaynan yararız valla dedi. Çocukta bana teşekkür ederim süper bir silah verecem sana diyip bir halta yaramayan fırlatma bıçağı verdi. Ulan zaten istediğin malzemeyi 2 adım ötede ki çöpten çıkardım aldım. Hadi onu alamıyon da şarteli bana niye indirtiyon. Hadi indirttin elektrik verince keçi tabi ölecek voltajını ayarlayamadım diyor ulan madem şsartel indirecek bir teknolojiyi kılıça taksan şarteli nereye takacan ne mantıksız saçma sapan bir görev yeminle akıl mantık yok ya....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayda Bir Nokta -- 5 Şubat 2022; 5:32:50 >




  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

    Adam beni merakla beklediğim oyundan 2 cümleyle soğuttu helal olsun knk  

  • GlowZone kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk orta ve yüksek ayarlada gtx 1070 ile 60 fps bandında oynadım.

    Dylight 2 de 60 fps oynamam için tüm ayarları en düşük veya kapalı olması gerekiyor.

  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt

    Hocam cyberpunk ı çıktığı gibi direk oynama fırsatı bulupta mı o performansı aldınız ki ilk çıktığında 1070 in o kadar performans vermesi gene normal değildir ve şuan güncellemeler olmasına rağmen 3060 ti kan ağlıyordu cyberpunkta.

    1080 P de ultra quality ray tracing en sonda dlss quality şekilde 60 fps sabit alınamıyordu 1.23 versiyonda fps inişli çıkışlıydı.

    Ray tracing i falan kapatınca 60+ alınabiliyordu ray tracing kapalı kullanıcaksan niye rtx kartın var.

    Birde 3060 ti den bahsediyoruz 2K Ultra da çoğu oyunu oynatabilecek kapasitede 4 K da minimum 35-45 fps ile oynatabilme olasılığı bulunan bir kart kendisi.

    Dying light 2 nin çıkışında olanki sorunlar fazla sorun değil bahsettiğim o oyunlardan sonra birşey değil özellikle.

    Zaten 1080 P de en yüksek ayarlar için adamlar rtx 2060 demiş sistem gereksinimlerinde.

    Gtx 1070 de 2060 dan güçlü bir kart değil zaten bence o değerleri almanız gene normal değil medium falan olmalıymış ama dediğim gibi ilerleyen zamanda düzeltilir o en azından cyberpunk gibi fiyasko şekilde çıkış yapmadı.

    İlk oyun çıktığında oynamıştım iyi çalışıyordu bu following falan gelince de oynadım bitirdim sildim sonra hellraid falan gelmişti tekrar indirdim lan iyi oynadığım oyun bu sefer fps drop yapıyordu.

    Gta 5 in ilk korsan versiyonunda high ultra da vram i geçmesine rağmen yağ gibi akıyordu mesela oyun şimdi epicten indirsem oynayamam o şekilde diye düşünüyorum.

    Bundan yola çıkarak oyunun optimizesi de iyileşme yerine daha da kötüleşme durumunu da ortaya koyabiliyor evet bakalım bekleyip görücez.

    İlerleyen zamanda ne işler yapacak techland.


    Birde cyberpunk ile kıyaslama durumu olamaz zaten çıkış süresi olarak 2 sene oynuyor diyebiliriz.

    Önerilen sistem gereksinimlerinde 1060 istemiş cyberpunk oynatması da normal ama bir tarafta gtx serisinin en güçlü kartlarından biri olan 1070 ile full ayarda ayar kısmadan oynanması gerekiyordu anla işte durumunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 6 Şubat 2022; 3:6:33 >




  • GlowZone kullanıcısına yanıt

    Bende tam tersi oldu.

    Cyperpunk 2077 ' yi ilk çıktığı gün alıp 63 saat oynayıp bitirdim. 0 hata yaşadım.

    gtx 1070 ile sorunsuz oynayabildim. 60fps yeterli benim için.


    Dying Light 2 indirdim. yeni oyun dedikten sonra oyundan attı. 3 kere denedim oyundan attı. sildim yükledim vs.

    şuan en düşük ayarlada 52-65 fps arası oynuyorum.

    Cyperpunk 2077 görüntü kalitesi bana çok kaliteli gelmişti.

    Bu sanki half life 2 kalitesinde gibi.

    inan hocam Dying Light 2 doğru düzgün oynayabilmek için ekran kartı da baktım  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.