Şimdi Ara

DVR bağlı bilgisayardan güvenlik kamerası izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bizim dükkana bikaç yıl 2 güvenlik kamerası bağladık ve bunu bir kayıt cihazıyla dükkandaki bilgisayara bağladılar.. bize de nasıl izleneceğini gösterdiler, internet explorere bir ip no yazıyorduk ve ordan canlı veya eski kayıtları izleyebiliyorduk.. sonra birgün internete girerken sorun oldu bende modeme reset attım.. o günden beri ip no yazınca sayfa açılmıyor ve izleyemiyoruz.. güvenlik firmasını arayıp teknik yardım istedim benden 50tl servis ücreti istediler bende kabul etmedim.. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? yalnız bu konularda hiç bilgim yok en sade anlayacağım şekilde anlatırsanız sevinirim:)



  • DVR cihazinin bagli oldugu modem e tekrar ayar yapilmasi gerekiyor. Bunun ornekleri internette mevcuttur.

    https://www.youtube.com/watch?v=wryQyBYR5ss
    http://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/%C4%B0nternet-%C3%9Czerinden-kameralar%C4%B1-%C4%B0zleme-ayarlar%C4%B1.66888/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dinazorus

    Arkadaşlar bizim dükkana bikaç yıl 2 güvenlik kamerası bağladık ve bunu bir kayıt cihazıyla dükkandaki bilgisayara bağladılar.. bize de nasıl izleneceğini gösterdiler, internet explorere bir ip no yazıyorduk ve ordan canlı veya eski kayıtları izleyebiliyorduk.. sonra birgün internete girerken sorun oldu bende modeme reset attım.. o günden beri ip no yazınca sayfa açılmıyor ve izleyemiyoruz.. güvenlik firmasını arayıp teknik yardım istedim benden 50tl servis ücreti istediler bende kabul etmedim.. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? yalnız bu konularda hiç bilgim yok en sade anlayacağım şekilde anlatırsanız sevinirim:)

    dostum bende dvr kartlı bir sistem kurmayı planlıyorum dvr cihazı koyacak yerim yok. pc ye direk kart takıp pc den takılayım istiyorum. ama 64 bit işletim sisteminde çalışacak bir dvr kart bulamadım. görüntü nasıl görüntü kalitesinden memnunmusunuz?

    kullandığınız sistem 64 bitmi?

    sizin problemin çözümü modem de port açmakla ilgili bu arada o şekilde araştırma yapın. açtığınız portu dvr kartın takılı olduğu pc nin ip sine yönlendirmeniz gerekmekte muhtemelen port ve ip ayarları bozuldu modemdeki başka açıklamasıda yok. o ayarları yaptığınızda probleminiz çözülecek. 64 bir sistemmi kullanıyorsunuz? 32 bitmi birde kullandığınız dvr kartın markası nedir?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.