Şimdi Ara

Dvi çıkış sorunu (GTX 275)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merabalar, ilgilenecek arkadaşlara da şimdiden teşekkürler. Yaklaşık 3 aydır kullandığım Palit gtx 275 ekran kartım, 3 gün önce birden bire dvi çıkışlarından görüntü vermemeye başladı. Hemen ekran kartını söküp Palit servisi olan Endeks Bilişimin yolunu tuttum. Kartı denediler görüntü verdi. Sorunumun anakarttan kaynaklanabileceğini söylediler ben de bu sefer kasayı kapıp asus servisine gittim. Anakartta da bir problem olmadığını söylediler ve kasayı bağladıkları monitörde de bilgisayar görüntü veriyordu. Bana sorunumun monitörden ve lcd tv'imden kaynaklandığını söylediler fakat bunları başka bilgisayarla kullanıyorum. Bugün bilgisayarın dvi-vga dönüstürücüsü kullanarak monitöre vga kablosu üzerinden görüntü aktardığını keşfettim. Her iki serviste kullandıklandıkları yöntem de buydu. Şu anda hiçbir şekilde dvi-dvi ve dvi-hdmi kablolar üzerinden bağlantı yaparak görüntü alamıyorum. Bu neden gerçekleşebilir? Çıldırmak üzereyim...







  • ekran girişi ile kart arasında bağladıgın dvi aygıtını da denedinmi ?
  • ekran kartı sağlam, anakart sağlam, lcd sağlam. geriya ramlar ve işletim sistemi kalıyor. ramları kontrol et. problem yok ise format görunuyor sana.(not: format öncesi nvdia sürücülerini sil ve yeniden kur. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 25 Temmuz 2009; 14:28:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahrimar

    ekran kartı sağlam, anakart sağlam, lcd sağlam. geriya ramlar ve işletim sistemi kalıyor. ramları kontrol et. problem yok ise format görunuyor sana.(not: format öncesi nvdia sürücülerini sil ve yeniden kur. )


    ne alaka ya
    adan dvı vga dönüştürücüden görüntü almış
    bence arada kullandığın aparatlar ve kablolardan kaynaklanıyor
  • gtx275 direk dvı'dan lcdnın dvı'na bağlanır. aparata falan gerek yok. ekrankartı sağlam, lcd de sağlammış. ne kaldı geriye?
  • Kabloları kontrol ettim başka pcde hepsi sağlam. Sanırım arıza donanımsal. format da attım bu arada değişen bir şey yok bir daha servise gideceğim herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.