Şimdi Ara

DVD Recorder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar işyerine bir adet DVD Recorder almam lazım... Hangi markayı önerirsiniz ? Birde bu cihazların HDD 'li modellerini pc' ye bağlayabiliyormuyuz yada bağlanan modeller hangileri. Çünkü benim için pc' ye bağlanması önemli... Teşekkür ederim.. Herkese iyi çalışmlar...



  • HDD'li alacaksan Panasonic alma derim.Altyazı çok küçük ve güncelleme yok.Aynı zamanda ı,ğ,ş, gibi harfleri desteklemiyor divxlerde.Türkçe menüsü yok.Bende şu an araştırıyorum senin gibi.
  • Peki cihazların direk bilgisayara bağlayabiliyormuyuz ? Sony nin 910 ve 920 modelleri nasıl ?
  • Bende dvd recorder alacağım ama kımse fikrini yazmamış. Kımsede yokmu yanı recorder.
  • lg nin dvd recorderı hep fiyat hem de kullanım kolaylığı oldukça ii

    bilgisayara bağlanamaz ama, daha doğrusu bağlanabilenini bilmiyorum yok galiba

    ama lg ii, 80 gb ve 160 gb olarak iki model var 160lıkta hdmı çıkışıda mevcuk

    pioneerın dvd recorder ları kullanım olarak biraz karma ancak öğrenince onunda yetenekleri tartışılmaz
    mesela kayıtları montajlayabiliyosun ve en önemlisi dual layer bi dvd ye 24 saat sığdıyor

    her iki marka da tüm formatları okuyabiliyor
  • Selam eğer 1000 ytl civarında bir para ayırabiliyorsan bu iş için hiç düşünmeden PHILIPS DVDR3450/H modelini al derim kendim kullanıyorum bir kaç aydır çok memmunum ve 160 gb HDD var.Ayrıca oynatamadığım divx olmadı henuz ve en güzel yanı devamlı güncellene bilme ozelliği ve desteği.Türkçe menu mevcut dolayısı ile divx filmleri türkçe alt yazılarıyla birlikte izleyebiliyorsun..Bilgisayara bağlanmıyor maalesef.Başka meak ettiğin konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Açık konuşmak gerekirse onca fikir kararsızlığından , onca üründen bende philips 3400 ü seçtim aldım memnunmusun dersen harika güzel makina kaydı mükemmel yapıyor hdmi usb falan var işte 450 ytl bu seviyede en iyisi bu ama telefonla ara philipsin müşteri hizmetlerini açan yok:)

    vestel
    satış sonrası kalite diyorsan vesteli tek geçerim, oda güzel makina harddisklisi çok iyi gidipte 950 ytl müşteri hizmetlerinde telefonu bile açmayan philips alıcana 700 ytl ye hatta daha az fiyata vestel derim hatta daha çok özelliği var oynadım baya güzel yani ve aldıktan sonra bişey olursa yenisini veriyolar her imkanı sunuyorlar tabi benim gittiğim 2-3 yer dışında bilmiyorum ama müşteri servisini ararsan hemen isteğin gerçekleşiyor.:)


    Tabii bunların dışında en iyisi sony paran varsa sony alın derim hatta hiç düşünmeyin her özelliğiyle üstün yani
    bunların dışında bide philipslerin görünüşü çok tatlı
    panasonici hiç bilmiyorum ama toshiba 2500 modeli 300 ytlilik olanı ise piyasa da kiler fazla sağlam değil heleki teknosa bile her mağazasında sürüyle kullanılmış toshiba sattı. ve diğer mağazalarda da satıldı yani bir iş var bunun içinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f3lix -- 26 Şubat 2007; 0:41:15 >




  • muhabereci kardeş sana bi sorum olucak

    şimdi tvden dvdye kaydettiğim dvdiyi başka bir makinaya yine philiphsin ama home theater'a taktığım zaman çalışmıyor daha doğrusu ekrana title lar geliyor fakat oynatmıyor çok yavaş hareket ediyor böyle bir problemin sebebi ne olabilir acaba ? hiç karşılaştınmı çok yavaş bendeki philips.

    mesela dvd yi yerleştirdiğim zaman benim istediğim zamandan çok fazla süre(istediğimz zaman hemen olması) makina loading ve upload oluyor bu sendede mevcutmu yada tvden dvd ye kayıt ederken stopluyorum tekrar kayıt tuşuna bastığımda baya zaman kaybı oluyor ( uploadlar loadingler falan) ve o aradaki bölümü kaydedemiyorum anlatabildimmi acaba
  • Öncelikle hayırlı olsun.İlk sorununa gelirsek ben 5 aydır 3450 modelini kullanıyorum henuz belirttiğin gibi bir durumla karşılaşmadım.Kullandığın dvd diskiyle alakalı bir sorun olabilir.Ben sayısız dvd yaptım henuz boyle bir sorunum olmadı ve yaptığım dvd ler her çeşit medyada oynuyor.(umarın kayıt bittikten sonra diski sonlandırmayı yani finalize etmeyi unutmuyorsundur.)

    Makinayı açtığında yavaş açılması normaldir çünkü onu bir nevi bilgisayar olarak düşün açılmasını bekle eğer açıldıktan sonra gene yavaşsa bir sorun var demektir.Eğer dvd yi yerleştirdikten sonra dvd yi görme süresi cok uzunsa başka bir dvd dene ama sunu söyliiim kalitesiz dvd lerde böyle sorunlar yaşarsın mesela FLY ve Dms marka dvd lerde bu tür sorunlar yaşanıyor.Ben philips marka kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.kayıt yaparken stop tuşu değilde pause tuşunu kullan daha pratik olur.Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar.

    Eğer kullanıcı kulavuzuna göz atmak istersen buradan indir
    Sorunsuz kayıtlı günler dilerim..




  • sağolasın ama aklımda bir kaç soru var acaba bendeki makinamı öyle yoksa normalmi diye yoksa günü geçmeden gider değiştirim oyüzden

    mesela az önce verbatim marka dvd rw ye 5 dakikalık bir şey kaydettim ve split title yaptım yaptığım noktadan değil de 3-4 saniye önceden kesti anlatabildimmi ve tekrar o istediğim yerden split yaptığımda kilitlenme oldu cd den mi acaba tekrar denemelerimdede kitlenme oldu, verbatim dvd rw de iyi yani,


    yavaşlık açısından ise bir örnek veriyim çok uzun bir tv programını kayıt ediyorum diyelim 1.cd bitti tamamlandı stopa bastım çıkarttım 2.cd yi taktım onu okumaya başladı kayda bastım derken 1 dakikaya yaklaşıyor ve o 1 dakikayı kaçırmış oluyorum. bu normalmi acaba? buarada dvd cdside philips
    çok teşşekkürederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f3lix -- 26 Şubat 2007; 21:08:11 >
  • make completible yaparken her marka cd de & 98 de kilitleniyor ve bu kaçıncı philiphs ürün iade dişim hepsi arızalı bunların galiba yada % 98 de kilitlenmesinin başka bir sebebi mi var dicem ama böle bi sebep bile olmaz yani dimi tr ye gelinlein hepsimi arızalı acaba 3 tane deişti yani bunla üç olacak az mı?
  • Bilgisayara bağlamak neden önemli. CD ye yazdıracam desen zaten DVD Recorder onu yapıyor.

    Başka???
  • topaz42 sende yazmak için yazmışın ya 1021 mesajın olmuş yetmedimi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.