Şimdi Ara

DVD-R ile menülü dvd yapılamıyor mu acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu NT DVD-R medya ile menü yaratıp, dvd video yapamıyor muyuz acaba? Ben bunu Ulued Movie Factory 3.0 la denedim ama yazdıktan sonra dvd yi okumadı. bi de 3 saat sürdü bu olay.
    var mı bu olayla ilgili bilgisi olan arkadaş acaba
    TEŞEKKÜRLER...



  • DVD -R ile neden yapılmasın?
  • peki neden okumuyor o zaman yazdığı cd'yi. Bu arada asus 1604-P kullanıyorum. programda mı bir sorun var acaba.
    bu programı kullanıp menülü DVD video yapan kimse yok mu acaba?
  • merhaba,

    menulu yapabilirsin elbette. ayrıca bunun 3 saat sürmesi doğal çünkü video kurgu yapıyorsun bir nevi onları işlemesi uzun sürer hele Ram ve işlemcin yavaşsa.

    okuyamaması diskten kaynaklanıyor olabilir. NT lerin daha önce cd sini kullandım kötüydü. kaliteli bir diske yavaş hızla yazdır.

    saygılarla.
  • teşekkür ederim; ama nt lerin cdlerini bende kullanıyorum ama daha hiç bozuk ya da başka bi sorun çıkarmadı. NT lerin dvd leri kötü herhalde.
    işlemcim P4 3.0, 512 ram, yine de normal mi 3 saat
    SAYGILAR...
  • işlemci ve ram güzel.

    3 saatten uzun süren zamanlar bile olabilir. bu yapacağın işlemlere bağlıdır. mesela filme efekt eklemek, alt yazı vs vs bunlar ne kadar çoksa ve ne kadar kaliteli kaydedersen o kadar uzun sürer. kaliteyi düşürürsen daha hızlı biter.

    birde kullanılan programda önemli tabi. örnek movie makerda yaptığım işlem 4 saat sürerken video sutudio'da 2,5 saatte aynı işlemi bitirdi.

    ayrıca hard disk ve dvd'nin dma ayarlarının aktif olması gerek. bunlarla ilgili bilgiyi donanım bölümünde bulabilirsin(üst konular) ayrıca yazılım bölümündeki windows performans arttırma ile ilgili linkleri takip et faydasını göreceksin. kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.