Şimdi Ara

DVD okuyunca Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS M2NPV-MX anakartlı bilgisayarımda DVD yazıcıya herhangi bir CD ya da DVD takıyorum. Tam Medyayı okumaya başladığında Reset atıyor. Kafayı yemek üzereyim. Değişik DVD writer denedim yine aynı sorun debam etti. Şu an CD ROM ile ilgili hiçbir iş yapamıyorum. Güç kaynağı yetersiz geliyor desem önceki DVD Writer IDE idi. Eski DVD Writerde hiçbir sorun yoktu. Yardım edecek bi arkadaş yokmudur?



  • kabloları kontrol et. anakart bağlantılarında bir sorun ya da temassızlık olmuş olabilir. önceki ide demişsin bu seferki sata mı? sata ise iki girişin de tam oturmuş mu onu kontrol et.

    bir de yazılım falan varsa onları yükle
  • Eski bir CD RW buldum onu sisteme taktım sorunsuz çalışıyor. İki üç farklı marka DVDRW sürücüsü denedim hepsinde DVD sürücü medyayı okumaya başladığında reset atıyor. Acaba DVD RW lerin motorları çok mu akım çekiyor nedir? Güç kaynağım 300 w Aopen. Kasa midi tower. Case Fan mevcut. Hatta ilginç bi ayrıntı Power supply nin içinden iki kablo çıkmış ve bu uçlar ısı algılayıcı sensöre bağlı (NTC ya da PTC) kasanın içindeki ısıya göre uygun devirle kasa fanını çalıştırıyor. Kasadaki fan gücü direkt güç kaynağının içinden alıyor. Fanı devre dışı bıraktığımda bazen sorunsuz çalışıyor bazen yine reset atıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.