Şimdi Ara

DV 5 1040 ve USB modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kendi masaüstü bilgisayarımda 3-4 senedir bu modemi kullanıyorm şuanda bile... ama yeni aldığım hp pavilion laptopuma kurmaya çalıştığımda abuk bi durum ortaya çıkıyo ... ilk önce uyanamamıştım sanırım driver xp için laptop vista olunca hata verdi bende hemen kaldırdım sonra internetten vista driverını buldum güzelce ama bu sefer yüklemeye kalktığımda ister vista driverı olsun ister xp sürekli yüklemeye başlamak için bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor .. istersem 50 defa yeniden başlatayım 51. de tekrar aynı şeyi diyor açıkçası yükleyemiyorum ... daha önce hocamın asus laptopunu 1 günlüğüne eve getirdiğimdede aynıı sorun çıkmıştı ortaya..Yardımcı olursanız çok sevinicem arkadaşlar teşekkürler şimdiden... en azından yani laptopun bu modemi daha önce hiç tanımamış hale nası sokabiliriz..



  • quote:

    Orjinalden alıntı: janissaryy35

    Arkadaşlar kendi masaüstü bilgisayarımda 3-4 senedir bu modemi kullanıyorm şuanda bile... ama yeni aldığım hp pavilion laptopuma kurmaya çalıştığımda abuk bi durum ortaya çıkıyo ... ilk önce uyanamamıştım sanırım driver xp için laptop vista olunca hata verdi bende hemen kaldırdım sonra internetten vista driverını buldum güzelce ama bu sefer yüklemeye kalktığımda ister vista driverı olsun ister xp sürekli yüklemeye başlamak için bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor .. istersem 50 defa yeniden başlatayım 51. de tekrar aynı şeyi diyor açıkçası yükleyemiyorum ... daha önce hocamın asus laptopunu 1 günlüğüne eve getirdiğimdede aynıı sorun çıkmıştı ortaya..Yardımcı olursanız çok sevinicem arkadaşlar teşekkürler şimdiden... en azından yani laptopun bu modemi daha önce hiç tanımamış hale nası sokabiliriz..



    hocam aynı sorunu bende yaşadım. birtürlü kuramadım . sonrada pek uğraşmadım kablosuz modem kurdum. ama bana sorarsan şu an sistemde xp driverlarıyla ilgili kalıntılar vardır mutlaka . iyice bi arat modemle ilgili herşeyi kaldır pc den sonra tekrar kur.




  • keşke bulabilsem bişeyinide silsem teşekkürler yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.