Şimdi Ara

Düzgün Aktif Klan Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bb9 bir hesabım var bb8 den max geçtim neredeyse duvarlarımın nerdeyse hepsi 10 30 tane falan 9 kaldı klan oyunlarında 4000 den aşağı yapmam sürekli aktifim günümün çoğu cocda geçiyor hesabımın etiketi : #L2GQQ2LVV klan savaşlarında da başarılı olduğumu düşünüyorum çoğu bb9 u 3 lerim. Aktif ve bağışı iyi klan arıyorum seviyesi de yüksek olursa sevinirim oyun içinden davet atarsanız ya da buraya yazarsanız gelebilirim şuan geçici bir klandayım bağış almak için girdim ancak düzgün bir klan arıyorum şimdiden teşekkürler.



  • Dostum merhaba lideri olduğum 6 seviye klana tam senin gibi birini arıyorum (aktif oyuncu) eğer gelmek istersen #QY8YRJ9 klan kodu ile gelebilirsin klan ismi 'Turan'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaDHunteR01 -- 25 Nisan 2020; 17:47:40 >
  • Globalin kalkması bu açıdan çok kotu oldu. Bir nevi izdivaç programı gibi klan arayanlara klanina üye arayanları buluşturuyordu global.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yenı klan açtık aktifiz levellarımız 148 108 101 3 kişiyiz gel beraber kasalım
    klan ismi :M2-Metrosu
    klan kodu:299LRGC80
  • Klan buldunuz mu hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klan bulmak çok zor artık eskisi gibi oynayan çok yok
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    reklam amaçlı ve siyasi kullanılınca "ve" +18 kullanılınca, kaldırdılar diye düşünüyorum.

    veya değil ve diyelim en iyisimi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 16 Temmuz 2020; 19:1:0 >
  • Bu pireye kızıp yorgan yakmak değil mi ama? Yeniliğe kapalı bir insan olduğumdan değil, oyunda değişiklikler, yenilikler olabilir ama oyundaki farklı klanlardan oyuncuların en büyük ortak buluşma noktası globaldi. Kaldırabilirsiniz ama yerine aynı görevi gören başka bir şey koymak şartı ile.

    Oyundaki klanlar sorunu biraz modern dünyada ticaretin geldiği noktaya benzedi; günümüzde büyük şirketler küçük şirketleri ya satın alıyor, ya da rekabet avantajlarıyla saf dışı bırakıyor. Yani batmalarına sebep oluyorlar. Haliyle günümüzde küçük işletmelerin tutunma şansı günden güne zorlaşıyor.

    Örneğin geldiğimiz noktada sıradan girişimci olarak bir çikolata markası yaratsak, Ülker eti Torku vs. Gibi büyük markalara karşı ne kadar şansımız var? Yok. Önümüzdeki birkaç on yıl sonra muhtemelen dünyadaki üretimin çoğunu sadece 15-20 tane dev holding yapacak, biz buna ekonomide tekelleşme diyoruz. Bizler ise sadece işçi olarak onların altında çalışacağız.

    Şu an da klanlar mevzusu böyle. Ayakta kalan klanlarin hepsi 10 level üstü, geçmişi eski yıllara dayanan köklü klanlar. Bu saatten sonra klan açmak isteyen birinin o klanı büyütme şansı %1 falan. Klanina adam toplayabilmesi için ancak diğer klanlar gibi yüksek levelli olması lazım, yüksek levellere ulaşabilmesi için de klanina adam lazım. Böyle bir paradoks. Oyunda da ortalık minimum birkaç yıllık 15-20 levelli köklü klanlar kaldı yani.

    Biliyorum çok fazla boş yaptım, buraya kadar okuduysaniz tebrik ederim. bu yüzden yazmayı sevmiyorum. Yazmaya başlayınca duramıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 17 Temmuz 2020; 3:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    amacından uzaklaşmıştı. sadece sohbet amaçlı edinilen köyler de sonuçta sisteme bir yük getirir. ama geliyorum diyordu zaten. önce atılan mesajları şikayet etme özelliği geldi. sonrasında ise ceza olayını çözemediler sanıyorum, kökten hallettiler.

    ben de global sohbette ülke seçiminin yapılamamasını yadırgıyordum. belki yine bununla ilgili bir konuda, güvenlik sorun teşkil edebileceği düşüncesiyle kapatmış olabilir. en mantıklı olan bu bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 17 Temmuz 2020; 20:42:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.