Şimdi Ara

Düzensiz Fan Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önceden başka bir konuda bahsetmiştim ancak çözülememişti. Laptop yaklaşık 6 ay önce alındı ve kesinlikle pamuklu bir yüzeyde kullanmadım. Masada hatta soğutucu üzerinde kullandım hep yani aşırı toz toplandığını sanmıyorum fanın etrafında. Zaten boştayken de ısınma gibi bir sorunu yok ancak fanın çalışma sıklığı, hızı ve sesi çok rahatsız ediyor. Buyurun bir adet videosunu da çektim siz de hem sıcaklığı görüp hem de sesi duymuş olursunuz. Duymada zorluk yaşarsanız kulaklıkla dinlemenizi tavsiye ederim. Izgaralardan çıkan hava sesi değil de ıslık gibi bir ses çıkıyor o beni rahatsız ediyor.








  • hocam servisi arayıp teknik destek alabilirsin
  • Şimdi faturam ne yazık ki elimde değil servise götüremiyorum ancak bir kaç hafta sonra götüreceğim. Servisten de korkuyorum açıkcası. Sağlam gidip bozuk gelen çok mal gördüm çünkü. Hem de 10dk lık bir iş için bir ay dahi bekletebiliyorlar ama el mahkum götüreceğim olmadı. Ben sadece fikir almak istiyorum buradan.
  • kardeş fan yerinin küçük olması bilgisayarın soğuyamamsından dolayı oluyor . Bunun sonucunda I7 gibi bir işlemcininde o küçücük fanla soğumasını bekleme . Bundan dolayı o bilgisayarın altına soğutucu al dicem ama öylede olmaz. Sen en iyisi garantisi varsa değiştir o laptopu .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: majorosmajor

    Şimdi faturam ne yazık ki elimde değil servise götüremiyorum ancak bir kaç hafta sonra götüreceğim. Servisten de korkuyorum açıkcası. Sağlam gidip bozuk gelen çok mal gördüm çünkü. Hem de 10dk lık bir iş için bir ay dahi bekletebiliyorlar ama el mahkum götüreceğim olmadı. Ben sadece fikir almak istiyorum buradan.

    yok ben hemen götür demedim de servisin numarası vardır. arayınca teknik destek vermeleri lazım. ben öyle yapmıştım acer marka laptoba
  • quote:

    kardeş fan yerinin küçük olması bilgisayarın soğuyamamsından dolayı oluyor . Bunun sonucunda I7 gibi bir işlemcininde o küçücük fanla soğumasını bekleme . Bundan dolayı o bilgisayarın altına soğutucu al dicem ama öylede olmaz. sen en iyisi garantisi varsa değiştir o laptopu .


    Yok hocam sıcaklıkla ilgili bir sıkıntım yok uğultu sorunum var benim çok ses yapıyor.

    quote:

    yok ben hemen götür demedim de servisin numarası vardır. arayınca teknik destek vermeleri lazım. ben öyle yapmıştım acer marka laptoba


    Online teknik sevisleriyle konuştum da kesinlikle bir şey diyemiyorlar. Bize getirin dediler. Yabancı forumlarda bu sorunu çok yaşayan var. Başka markalardan hem de ama çözümü yok. O yüzden belki bilinen bir sorundur ya da bu modellerin hepsinde böyle bir durum vardır diye öğrenmek istiyordum. Neyse artık teknik servise bırakacağım bir aya. Çok tutmasalar bari. Birde fan temizliğine para alıyorlar mı garantisi varsa ürünün?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.