Şimdi Ara

Düz Tabanım Şubatta Askere Gideceğim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Arkadaşlar allah nasip ederse şubat 25'de yerim belli oluyor 5 7 şubat arasıda asker oluyorum. Tek sıkıntı taban düşüklüğü var ben bunu askere alınmadan önce muaneye gittiğimde birşey olmaz sadece sporlara çıkamazsın demişlerdi. Acemi birliğine gittiğimde bu sorunumu nasıl halledebilirim. Kime danışabilirim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.



  • bende düz taban diye askeri hastaneye gittim engel bir durum yok dediler zaten bu konuda rapor yazılmıştır sana oradada muayene ederler duruma göre bakarlar ama düz taban şahsen benim hayatımda baya bir sıkıntılı bir problemdi bakalım askerlikte nasıl aşacağım bu durumu..
  • Benim içinde bir problem olmadığını söylediler fakat orda ağır spor yaptırırlarsa ağırdan kastım koşturma vs gibi şeyler teklemeye başlarım yani heralde bu durumu anlatacağım biri vardır.
  • Anlayışlı bir komutana denk gelirsen spor yaptırmazlar geri hizmet olursun hayırlı tezkereler
  • işin şansa kalmış, komutandan çok ordaki tabip askere bağlı, bende vardı düz tabanlık, çift taraflı, askeri hastaneden rapor da vardı, gittim askere, katılış muayenesinde verdim raporları.
    normalde spor nöbet vs için muafiyet verebilirdi başkalarına verdi başka rahatsızlıktan ama bana askeri hastaneye sevk yazdı.
    6 ay kısa dönem askerliğim sırasında sevk sırası gelmedi ve sevk olmadan bütün spor ve nöbetlere katılarak (güneydoğuda sınır karakolunda günde 12 saat sınır nöbeti ve devriye, ani müdahele mangası, intikal vs) katılarak askerliği bitirdim ağrılarım çok oldu ama katlandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 24 Ocak 2014; 9:54:07 >
  • Anladım çok çekicez desenize birde şırnak çıktı askerlik ŞIRNAK / ÇAKIRSÖĞÜT diye bir yer sanırım şırnak merkeze daha yakın askerliğini burda yapan varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.