Şimdi Ara

Duvar Dekorasyon Yapılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Duvar dekorasyon çeşitleri yaşadığımız mekanın görünüşünü, havasını, tarzını, değiştiren ev dekorasyonunun en önemli unsurlarından birisidir. Evde kullanılan eşya, mobilya aksesuarlar ve ışıklandırma ile birlikte mükemmel sonuçlar elde edilebilir. Ufak tefek değişiklikler, dokunuşlar bile yaşadığımız mekanları daha zevkli, estetik ve kullanışlı bir hale getirebilir.

    1.Taş Duvar Dekorasyon Çeşitleri



    Ev dekorasyonu yapılmasında taş duvar veya taş duvar kaplamalar, ortamın havasını değiştiren, mekanı güzelleştiren, değişik bir tarz katan dekorasyon fikirlerinden en önemlisidir.


    2.Tuğla Duvar Dekorasyon Çeşitleri



    Tuğla duvar veya duvar kaplamaları,* dekorasyon fikirleri içerisinde yapılabilecek en önemli değişikliklerden birisidir. Modern ve klasik mimariyi bir araya getirmek ve duvarlara farklı bir hava katmak için birebirdir.


    Tek bir duvar renginden sıkılanlar için doğal ve gerçekci bir görüntü elde etmeye yarar.



    3.Ahşap Duvar Dekorasyon Çeşitleri



    Doğal bir malzeme olan ahşap, duvar dekorasyonu ve ona uyumlu eşya, mobilya, aksesuar ve ışıklandırma ile birlikte çok farklı mekanlar tasarlanabilir.



    4.Manzara Duvar Dekorasyon Çeşitleri



    Duvar dekorasyon yapılmasında en çok beğenilen duvar manzaraları ile mekanların ortamı, yaşam kalitesi bir anda değiştirilebilir.

    Duvar boya renklerinden sıkılanlar için doğa, şehir, orman, nehir, dağ manzaralı dekorasyonlar yapmak mümkündür.

    Yapılacak olan duvar manzarasının ortamdaki eşyalarla uyum içinde olması daha iyi sonuçlar verecektir.



    5.Çeşitli Objelerle Yapılan Duvar Dekorasyon Çeşitleri



    Çeşitli objeler kullanarak duvarların daha dikkat çekici, modern görünmesini sağlayabilirsiniz. Duvarda kullanılacak mumluklar buna bir örnektir.



    6.Kitaplık - Raf Duvar Dekorasyonları



    Kitaplık veya raf olarak kullanılmak üzere farklı şekil, ebat ve malzemeler ile hem kullanışlı hem de estetik tasarımlar yapılabilir.



    7. 3D Duvar Dekorasyonları



    Resimdeki vazo - çiçek figürü gibi 3 boyutlu hazırlanmış süs objeler duvar dekorasyonlarında fikir verebilir.


    8. Kaplama Malzemeleri ile Dekorasyon Yapmak



    Farklı ahşap, fiber, strafor vb malzemeler ile birlikte duvarlarda kaplama yapılarak tamamen farklı bir ortam elde edilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyurtalan -- 15 Aralık 2020; 18:38:12 >







  • Merhaba,

    Gerçekten duvar dekorasyon çeşitliliği ile ilgili paylaştığınız bilgiler çok ilgi çekici. Özellikle tuğla duvar ve ahşap duvar dekorasyonlarına bayıldım, her iki stil de mekana ayrı bir hava katıyor.

    Bu arada, benzer bir dekorasyon konsepti olarak "hayat ağacı" temalı duvar süslemelerini de düşünebilirsiniz. Bu motif, doğanın canlılığını ve sürekliliğini sembolize ediyor ve iç mekanlara huzurlu bir atmosfer katıyor. Özellikle ahşap malzemeden yapılmış bir hayat ağacı duvar süslemesi, odanın genel dekorasyonuna doğal bir dokunuş ekleyebilir.

    Böyle bir duvar süslemesi, özellikle doğa temalı bir odada mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilir ve odanın genel estetiğini zenginleştirebilir.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.