Şimdi Ara

Dursun Özbek Icraya verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı uğurlu olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icardi'ye verdi diye okudum, olabilir sonuçta.
  • Parasını söke söke alır. Maleesef elimizden bir şey gelir mi bilmiyorum. Sonuçta alacağını bilmese böyle şeye bulaşmaz. Resmi evrak olduğu takdirde de parasını her türlü alır.

    Hakkı mı? İnsan kendi takımını kendi otellerinde ağırlayıp kulübe fatura ediyorsa bu adam Galatasaraylı filan değildir. Başkansın abi. Yoldan geçen biri değilsin ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barış Manço

    Parasını söke söke alır. Maleesef elimizden bir şey gelir mi bilmiyorum. Sonuçta alacağını bilmese böyle şeye bulaşmaz. Resmi evrak olduğu takdirde de parasını her türlü alır.

    Hakkı mı? İnsan kendi takımını kendi otellerinde ağırlayıp kulübe fatura ediyorsa bu adam Galatasaraylı filan değildir. Başkansın abi. Yoldan geçen biri değilsin ki.
    Hocam 140 Milyon TL sadece otelden mi birikmiş. Eğer öyleyse wow
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vatov

    Hocam 140 Milyon TL sadece otelden mi birikmiş. Eğer öyleyse wow

    Alıntıları Göster
    Hepsi bundan dolayı olamaz herhalde de geçmişte bu gündeme gelmişti. En azından bir kısmı bunla ilgilidir. Fakat iyi niyetli bir insan değil. Neticede kulübü kendine borçlandıran da kendisi. Tek tek incelemek lazım.
  • Gerçek Galatasaraylı vay be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 27 Haziran 2019; 16:31:57 >
  • ya adama medya dahil herkes saldırdı. kıyafetini bile programa konuk edip aşağıladılar tabiri caizse. normal gs bu konuda hareketlenseydi bu duruma düşürülmezdi özbek. bunu geç, velevki otel masraflarını da fatura etmiş olsun. bir nevi veresiye olmakla birlikte herhangi bir otele göre daha ekonomik olduğu konusunda herkes hem fikir olacaktır. bu bir iştir. işin kuralı ya vardır ya da yoktur. adamın haklı olması kimseyi rahatsız edemez. aynı şey futbolcuların sözleşmesi için de geçerli. futbolcu iyi ise el üstünde, o veya bu şekilde memnun olmayınca futbılcu üzerine yürümek ayıp bir şey. benzeri şekilde icraya kadar gitti ise bu iş bu da yeni yönetimin ayıbı olur. gerisi yalan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 29 Haziran 2019; 0:42:28 >
  • Aziz Yildirim falan demesin kimse, bu adamdir GS'nin en buyuk dusmani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı ezin, tüm medya kıyafeti, tipi, şekli ve davranışları yüzünden üstüne gelsin, yetmesin taraftarda bu kervana katılsın, adamla dalga üstüne dalga geçilsin, anasına bacısına küfredilsin ve tüm stat yuhalasın, sonra gelip icraya verince "Gilitisiriyli digil"... yapma ya?

    Adam senin şampiyon kadronu kurmuş, verdiği kararlarla iki sene üst üste şampiyon yaptırmış. Fatih Terim'i getirmiş. Bağlantıları sayesinde 20 senedir satamadığınız Riva arazisini satmış. Galatasaray'ı düzlüğe çıkartacak hamleler yapmış ve sonra Mustafa Cengiz hazıra konup hiçbir şey yapmadan başarıyı sahiplenmiş.

    Adamı Riva arazisi için kullanıp attılar. Taraftarın önüne bıraktılar. Al reis paranı sonuna kadar hakkındır. Vefa nedir bilmezlerin kafasına dank eder belki.
  • Kendimi adamın yerine koyuyorum.
    Röportajını izledim, ülkenin ekonomik durumundan o da etkilenmiş ve alacağını istiyor. Yani adam sanki borç istiyor gibi suçlayanlar var. Bu kadar alacağına karşılık beklemiş ama nezaketen şöyle yapalım filan diye arayan bile olmamış.
    Ben olsam bir kuruşumu bırakmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.