Şimdi Ara

Dursun Aydın Özbek TOTEM TUTTU DURSUN DEFOLUP GİTTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Git ulan artık git ağır küfürler mi edelim git başkansız kalalım kimse gelip de başkan olmasın git yeter ki
  • Totem tutup,Dursun gidene kadar yukar da tutalım konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Yönetimİstifa #DursunİbraEdilmesin #DursunÖzbekİstifa
  • dursun özbeğin başta olmasının tek nedeni gs'nin arsalarını yemek . o paralar yenmeden gitmez.
  • Bu adam resmen içimizdeki Hollandalı. En iyi cevap ibra edilememesi olur ama bizim kulübü yöneten mezarcı, takma dişli tayfaya genel kuruldan önce oteli ve Galatasaray Adası'nı kullanmayı ücretsiz yapar; bizim ölü seviciler ibra eder bu kulüp hainini.
  • YÖNETİM İSTİFA

    DURSUN İSTİFA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent Nazifoğlu da saf dışı kaldı sıra Dursun haininde!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totem falan sökmeyecek bu yağlı surat görev süresi dolmadan gitmeyecek sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray'da voleybol şubesinin başına, Dursun Özbek'in kızı Neslihan Özbek getirildi. (beIN SPORTS)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların suratlarına bak, şu tablo her şeyi ortaya koyuyor:

    Dursun Aydın Özbek TOTEM TUTTU DURSUN DEFOLUP GİTTİ
  • Liseli kan emici zombiler olduğu sürece bunun gibi çok Başkan görürüz.... önemli olan dinazorların Yok olması ...

    eğer onlar devam ederse maalesef Galatasaray'ı dönem dönem bu halde çok göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmza kampanyası başladı hadi inşallah defolup gider artık şu utanmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİKRİMİZ SABİT.

    İSTİFA!

    İSTİFA!

    İSTİFA!

  • Ünal Aysal'ı beğenmeyen taraftara müstahak
  • İSTİFA !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursunun yaşattığı şeyleri tek tek yazalım.

    1. İnsan nereden başlasa bilemiyor, en iyisi en baştan başlayalım. Seçildiği gün "Taraftara bambaşka bir Galatasaray izleteceğim" dedi, aslına bakarsanız izletiyor da...
    Başkanlığa geldiği günden beri çilesi bitmeyen Galatasaray, Dursun Özbek döneminde, Galatasaray Tarihinde bir ilke imza atılarak, iki sezon boyunca ligi ilk üçe giremeden bitirdi. Ve ilk kez Temmuz ayında Avrupa'dan elendi. Evet, kendisi bir ilke imza attı mı, attı!

    2.Taraftarın gönlüne ilk büyük zıpkını İbrahimovic'le sapladı... Sonra, aylarca peşinden koşturup sevgili olmayan zalımlar gibi taraftarı bağladığı İbrahimovic masalı için "Anca rüyanızda görürsünüz ZAAA XD" dedi. AYIP BE.

    3. Son dakika transferi yapacağım diye takımda forma giyemeden Almanya'ya dönen Kevin Grosskreutz'le manşetlere bir SON DAKİKA ŞOKU düşürdü! Hatırlayacağınız üzere Dursun Özbek önderliğindeki yönetim Kevin Grosskreutz'un lisansını TFF'ye yollamayı unutunca devre arasına kadar forma giyememişti Kevin. Daha sonra da forma giymeden ailemi, anamı babamı özledim diye Almanya'ya dönmüştü.

    4. 33 yaşındaki Bilal Kısa'yı Akhisar'dan çılgınca transfer ederek taraftarın "Takımı Akhisar'a çevirdin!" eleştirilerine maruz kalan Hamza Hamzaoğlu ayrılınca yönetim "O ZAMAN KAOOSS!" dedi. Yerine tecrübeli hoca Mustafa Denizli geldi fakat o da isteneni veremeyip kısa bir zaman sonra takımdan ayrıldı.

    İşte o an GERÇEK KAOS başladı. Teknik direktör bulamayan Galatasaray daha önce hiç takım çalıştırmamış Orhan Atik'i takımın başına getirdi. Takımla iki maça çıkan Atik, Galatasaray yönetimine DEV BİR SÜRPRİZ yaşattı, kendisinin profesyonel direktörlük lisansı yoktu!

    Hadi bir çılgınlık daha yapalım diyen yönetim Atik'ten sonra da yine başka bir profesyonel takım çalıştırmamış Riekerink'le anlaştı. Sezon ortasında takım şampiyonluktan kopunca onu da kovup yerine karabük hocası Tudor'u getirdi. Ne çektik be.

    5. Atamadığı gollerle taraftarın ocağına incir ağacı diken Umut Bulut'un feshedilmiş sözleşmesine karşı verilen çeklerin KARŞILIKSIZ çıkmasıyla taraftar "Bunlardan her şey beklenir" noktasına geldi. Yani, bu noktada artık diyecek bir şey yok. Göndermek istediğin oyuncuya çek vermişsin karşılıksız çıkmış. İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR.

    6. Disiplinsizliği, kulüp tesislerinde çırılçıplak dolaşması gibi türlü çılgınlıkları yüzünden Trabzonspor'dan gönderilen Luis Cavanda 1 milyon 750 bin euroya transfer edilmişti. Sebebiniyse kimse bilmiyor... Bu enteresan transferin gerçekleşme sebebi daha uzun yıllar gizemini koruyacağa benziyor.

    7. En güzel duyguların katili Dursun Özbek önce "Beni darağacına götürseler de Galatasaray'ın hisselerini sattıramazlar" dedi sonra herhalde "Yav bu kadar büyütmeye gerek yok" diye düşündü. Çünkü bu lafı ettikten 7 gün sonra hisselerin % 2.3'ünü sattı. Allah beterinden korusun artık ne diyelim.

    8. İki sezon boyunca bütün derbilerden önce "Bu derbiyi kazanacağız!" diyen Dursun Özbek yönetimi, iki sezon boyunca hiçbir derbiyi kazanamayıp saç baş yoldurdu.

    9. Beşiktaşlı eşimi kongre üyesi yapayım, kardeşim de Florya'nın sorumlusu olsun derken Dursun Özbek, yönetimi hunharca aile börek salonuna çevirdi. E bir çayınızı da içeriz artık??!!!!

    10. Bir insan öngörü de bu kadar mı başarısız olur dedirtti hep. "Galatasaray UEFA'dan ceza almayacak" derken akşamına ceza haberi geldi! Ayhhh bari birkaç gün geçseydi.

    11. Bunca yıldır Galatasaray başkanları arasında süregelmiş şıklık, estetiklik anlayışına adeta darbe vurup, bir haftanın rüküşü seçilmediği kaldı... Penguen reyiz diye dillere düştü.

    Dursun Aydın Özbek TOTEM TUTTU DURSUN DEFOLUP GİTTİ


    12. Son olarak, gaza gelip "Galatasaray Başkanı olarak, yapılan yanlış, hatalar varsa, hesabını vermeye hazırım" diyen Özbek bugüne kadar hiçbir şeyin hesabını vermedi??????????! Sayın Özbek'in Bruma için 17 milyon euro veren Leipzig kulübünü 12.5 milyon euroya ikna etmesini ve Sneijder'i çok yanlış bir zamanda ve biçimde göndermesini de es geçmeyelim.

    Galatasaray'ı yönetemedin bari bırak o koltuğu. Artık yeter. DURSUN ÖZBEK İSTİFA !




  • Galatasaray'da gündem erken seçim! Kritik gün salı
    Taraftarların tepkilerinin ardından yönetim içinde de istifa sesleri yükselmeye başladı. Salı günü yapılacak toplantıdan erken seçim kararı çıkabileceği belirtiliyor.

    Östersunds darbesi Galatasaray'da bulanık olan suları iyice karıştırdı. Igor Tudor kadar Başkan Dursun Özbek de hedefte yer alıyor.

    Son dönemde camia ve taraftarların desteğini kaybeden ve eleştirilerin odağında yer alan Özbek'i yöneticiler de terk etti. Salı günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında "İstifa" müessesi gündeme getirilecek.

    Cengiz Özyalçın'ın başını çektiği grup, "Biz bu işi beceremiyoruz" diyerek Galatasaray'ın önünü açmayı teklif edecek. Başkana, "İşler daha da karışmadan istifa edelim" önerisinde bulunacak. Özbek'in "istifa"ya karşı çıkması durumunda ise G.Saray tüzüğünün 130. maddesi devreye girecek.

    BİR AY İÇİNDE SEÇİM

    Madde 130'da, "Seçimle gelen yönetim; yedeklerin de göreve getirilmesinden sonra üye tam sayısının yarısından aşağıya düşerse, Olağanüstü Genel Kurul, bir ay içinde seçim yapılması için olağanüstü toplantıya çağrılır" deniyor.

    Bu çağrının yapılmaması durumunda ise, kulüp üyelerinden birinin başvurması üzerine, Sulh Hukuk H,kimi, kulüp üyeleri arasından seçeceği 3 kişinin, 15 gün içinde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağıracak. Bu karar sonrasında ise seçim yapılması zorunlu olacak.

    ÖZBEK YENİDEN ADAY!

    İddialar G.Saray'da birbirini kovalıyor... Bu iddialardan birisi ise Başkan Dursun Özbek'in istifa planına karşı erken seçim kararı alması... Kendisine karşı yönetim içinde oluşan grubu kırmak için Özbek, Salı günü "Erken seçim kararı aldım" diyecek. Yeniden adaylığını koyacak. Güçlü bir yönetim kurulu listesi yapacak ve yola devam edecek.

    DİĞER İKİ İSİM KİM OLACAK?

    Galatasaray yönetimi zaten ciddi şekilde yara almıştı. Daha önce asil üyelerden Cüneyt Tanman, Fatih İşbecer, Tayfun Demir; yedek üyelerden ise Selim Arda Üçer istifasını vermişti. 130. maddenin hayata geçmesi için bir furya olması bekleniyor. Daha önce istifa eden ama geri dönen Nasuhi Sezgin ve beklendiği gibi istifa etmesi durumunda Özyalçın dışında, lisenin yönetim içindeki adamı olarak bilinen Alper Narman ve iki isim daha istifasını verirse Özbek yönetimi düşecek.



    Kaynak sağlam değil ama yinede bir umut bekliyor insan...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GЅ

    Dursun Özbek: 2800
    Ahmet Özdoğan: 442
    Turgay Kıran: 534

    Galatasaray başkanlık seçimi sonuçları. Oylara filan takılmayın, isimlere bakın.

    Turgay Kıran: "Tromso'ya elenirsek dünyaya rezil oluruz. O zaman Türkiye'yi terketmeliyiz"

    Ahmet Özdoğan: Yasin ile Selçuk'tan medet uman aday, yerli sevici lafını kullanmayı hiç sevmem o cuk diye oturur mu arkadaş bi laf... "Yasin Öztekin'e verilen kadro dışı cezasının yanlış olduğunu vurgulayan Özdoğan, "Bir takımda tüm oyuncular eşittir ama Galatasaray'ın kaptanı daha eşittir. Kaptan konusunda karar alırken 3 kez düşünmeniz gerekir. Kaptana yaptığınız bir şey direkt takım ruhunu etkiler. Galatasaray'ın kaptanı ne yapmış? Oynamak istemiş. Oynayamadığı için tepki göstermiş. Yani sahada olmayı, işini yapmayı istiyor. Demek ki takım kaptanınız, adaletli bir kadro seçimi olmadığına inanıyor. Bu durumda yönetimin de adaletin olup olmadığını düşünmesi gerekiyor. Selçuk'u hemen taraftarın önüne atmamamız lazım. Bu oyuncular kolay yetişmiyor ve ciddi paralar ödüyoruz." Şu laftan anlaşılıyor ki bu çöplerin dokunulmazlığu yukarlardan geliyor, sırtları sıvazlanıyor. Sonra bu adamlar formayı çıkarıp teknik direktörün eline verebiliyor, kupa maçında kendini kasten attırabiliyor...

    Özetle, Özbek başkan olmasaydı bunlardan biri olacaktı.

    Bi sonraki seçimlerde projelerden ötürü GS'ye sıcak para gelir,FFP travması atlatılmış olur, o zaman görürüm başkanlığa adaylığını koyacak vizyonist başkanlarımızı. GS'nin geleceğini inşaa etmek isteyen Galatasaraylı için bu kötü günden daha güzel bi fırsat olamazdı. GS 'nin durumu iyiyken herkes adaylığını koyar, kötü günde ayağa kaldıracak yöneticiler nerde?

    Seçim süresinin bitmesine bu sezon dahil 2 sezon daha var ve işin acıklı tarafı bu yönetim düşerse bile yerine gelecek, hepimizin içini ferahlatacak bi aday bile yok.

    Bekliyoz 2018 Mayısı, hadi hayırlısı.

    artık Dürüst'ün dönemi geldi bence.. en yetişmis yoneticimiz..




  • Bi ara yurt dışından tarafsız araştırma ekibi gelecekti, mali olarak son yılları araştıracaktı ne oldu ona bilen var mı? Takip edememiştim o sıralar. Bari o konuda şaşırtsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlashan -- 20 Ocak 2018; 20:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #DontGoBuyukBaskan hastagi ile Dursun Başkanı destekliyoruz.

    Siz de yildirim demirören dönemi yaşayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.