Şimdi Ara

Duran Arabaya Vurup gitmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Pazar günü ailemle birlikte Bayrampaşa Forum İstanbul AVM'ye gitmiştik. Arabayı otoparka parkettim. Vatandaşın biri çıkmak için manevra yaparken arabası ile bizim arabanın ön sol tarafına kuvvetlice vurmuş. Tamponda küçük bir kırık var. Ne isim, ne telefon bırakmadan gitmiş.


    Ben böyle ufak tefek şeyleri kafaya takan biri değilim. Biraz polyannacıyım. Telefon bıraksa aramam bile. Ödetmem yani. Canın sağolsun. Kaza olmuş. Biraz daha dikkat edin derim. Olur, biter. Fakat vurup kaçması insanı kızdırıyor. Hırsızlık gibi birşey.


    Artık ne zaman vaktim olur da arabayı kaportacıma götürüp tamponun orasını yaptırırım. Bilmiyorum. Kendim en azından görüntüsü düzelsin diye içe göçen tarafı dışarı doğru itmek istedim ama tampon her taraftan kapalı. Vidalar, çentikler var.


    İnşallah biri de onun arabasına vurup kaçar da nasıl bir duygu imiş. O da anlar.



    Duran Arabaya Vurup gitmiş.


    Duran Arabaya Vurup gitmiş.







  • AVM Otoparkında kamera kaydı yok mu, kamera kayıtlarını direkt olarak vermiyor olabilirler, hukuki yollara başvurun, kamera kaydını da o şekilde verirler. Sonrasında da arabaya verdiği değerlerle alakasız bir bedel alabilirsiniz. Süreç biraz yavaş işlese de sinirinizi çıkarmış olursunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 30 Nisan 2024; 10:27:8 >
  • şimdiye kadar 20-30 kere çeşitli arabalarıma çarpmışlardır (biri daha iki günlük sıfır arabamdı, avmde çarpmışlardı), daha bir Allah'ın kulu not bırakmadı. ben bir kere çarptım, not bıraktım. adam bir kere aradı, bir daha da aramadı. alış buna; aramazlar. hırsızlık olduğu doğru, kul hakkına giriyorlar ama maalesef insanımız böyle. diğer arkadaş değer kaybından bahsetmiş sanırım ama bildiğim kadarıyla tampondan değer kaybı olmaz.

  • Bu aralar otoparklar da çok fazla vurma,sürtme olayları olmaya başladı hayırdır inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. bunu fiber tampon üreten iyi bir usta çok güzel tamir eder.

  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt

    Kamera heralde vardır. Ama hasar tamponda ufak bir kırık olunca o bıktırıcı sürece girmek istemiyorum. Kaportaya vs. vursaydı kamera görüntüsü arardım.


    Bir de eve gelince evin önünde farkettim. Fakat evin önünde vurulmadığına eminim. Çünkü kırılan tarafı her zaman evden tarafa gelecek şekilde parkederim. Ayrıca AVM'ye gitmeden önce arabayı yıkamıştım. Sağlamdı.


    Kesin AVM otoparkında olmuş.

  • Geçmiş olsun. AVM otoparklarına park yaptığımda hem arabanın yerini unutmamak için hem de bu gibi durumlarda işime yarar diye sağımdaki ve solumdaki arabaların plakaları görünecek şekilde fotoğraf çeker en azından gün sonuna kadar saklarım. Kimin vurduğuna kanıt olmaz belki ama hiç yoktan iyidir.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.


    Kaportacıma götüreceğim. Daha önce de ufak bir kırılma olmuştu. Kaportacım 10 numara iş çıkartıp tamir etti. Yeni tampon takmış zannetmiştim.


    Yine o adama götüreceğim.

  • Geçmiş olsun.Tamponu söküp iç taraftan tek kaynağı yaparak ve rütuşlayarak ben bile fazla belli olmayacak şekle getirebilirim.Bir de tampon boya sayılmadığı için macun+boya da yaptırabilirsiniz

  • istanbul arabası canın sağolsun...

    ben geçen ay bir aile aracımız vardı satmak durumunda kaldım...

    vatandaş il dışından çıkmış gelmiş..9 yaşında araba...

    şükür büyük kazası olmadı ama... bir sürü saydı bu dedi ama böyle nasıl ama...hay allah ya felan

    lan oğlum dedim burası istanbul...adamı hem kör bıurakır hem dul...

    ön arka sağ sol çizik vuruk ezik eksik olmadı...olmazda!

    komşun kapısını açarken senin arabaya gelir vurur, biri manevra yapar tampon göçer

    dur kalk trafikte gelir arkadan gömer...bir sürü örnek...


    can saolsun beterinden korusun Allah diyelim...

  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt

    Çok fazla sirkülasyon oluyor hocam bu yöntem işe yaramaz büyük ihtimal.


    Ben avm otoparkının ücra köşelerine bırakıyorum aracı. Girişe biraz uzak oluyor biraz daha adım atıyorsun belki ama işe yarıyor. Millet avm nin giriş kapısına park edeceğim diye 15 tur atıyor içerde.Duran Arabaya Vurup gitmiş. 

  • SAY10 kullanıcısına yanıt

    Çok haklısın ama çocuklu aileyim, mümkün olduğunca kapıya yakın bırakmam gerekiyor. Ee arabanın başında da beklemeyeceğime göre, hiç yoktan elimde 2 tane plaka oluyor.

  • Bu İşler ile ilgilenen hukuk büroları var külüstür arabalara değer kaybı ve yetkili serviste onarıldı diye dünya kadar tazminat davası açmakla tehdit edip iyi paralar koparıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin fail bile belli değil daha. Benim aracıma bilerek vuran şahıstan şikayetçi oldum. Araç kameramda tüm kanıt ve görüntüler de mevcut. 3 ay oldu hala bir gelişme yok. Ben 7200TL verip kendi cebimden yaptırdım aracımı hasar kaydı olmasın diye. Hala savcının işlem yapmasını bekliyoruz. İş bir sonuçlansın detaylı konusunu açacağım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.