Şimdi Ara

Dünyanın her geçen gün kötüye gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maalesef şu an yaşayan insanlar belkide dünya tarihinin en kötü zamanlarından birine denk geldi. Savaşlar, veba, İspanyol gribi, dinlerin çıkışında yaşananlar kötü zamanlardı fakat biz sanki şu an geçiş dönemi sancılarına şahit oluyoruz.

    Teknolojinin bir anda bu kadar ilerlemesi, daha önce hiç görmediğimiz hastalıkların türemesi, pandemi, zenginlerin para hırsı, Türkiye'nin durumu, futbolun değiştirilmeye çalışılması, insanların gün geçtikçe vahşileşmesi ve kötüleşmesi vs vs..

    Ben 90 nesliyim ve sokak kültüründe yetiştim. Yani sokağıda gördüm, teknolojiyide gördüm. 80 öncesi nesil yetişme dönemlerinde teknolojiyi görmedi mesela, 2000 sonrası nesilde sokağı görmedi ve teknolojinin içine doğdular. Oğlum adına endişeleniyorum, bir çok güzel şeyi yaşayamayacak belkide. Ne bileyim ağzını çeşmeye dayayıp su içemeyecek, akşam ezanına kadar ayakları kararana kadar top peşinde koşamayacak, bir kıza mektup yazıp günlerce cevabını beklemeyecek ( dm'den yürüyecek ) bunlar hep unutamadığımız güzel anılar ve çocuklarımız bunları yaşayamayacak. Belki daha güzellerini yaşayacak fakat sokakta top peşinde koşmanın, online fifa oynamaktan daha zevkli olduğunu anlayamayacak bence..

    Teknoloji kötü bir şey artık. İnsanlığın düşmanı olmaya başladı. İyiye kullanmak bizim elimizde fakat biz insanoğlu olara kötüye kullanmayı tercih ediyoruz. Sanki sona yaklaşıyoruz gibi..







  • 90 lara ışinlayın beni çok yoruldum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 lerin başında doğanlar sokağı görmüştür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonu yakın. Kurtulacak herkes.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arnavut zühtü

    90 lara ışinlayın beni çok yoruldum
  • Huzurum kalmadı fani dünyada

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.