Şimdi Ara

Dünyanın en güzel varlığının kedi olması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    beslemediğin şeyin elit olduğuna nasıl anladın sen bir notermisin ayrıca.
  • Çok severim
    Dünyanın en güzel varlığının kedi olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    maymun kadar zekiler. deprem & heyelan gibi doğal afetleri köpekler kadar iyi seziyo. 150-200 m uzaklıktan sesleri duyup insanların yanına geliyo. bahçe'ye çağırıyorum peynir atıyorum doğal olarak karnını doyuruyo. tabi yedikten sonra bırakıp gidiyo köpek kadar sadık değil :D şimdi kadınların göz makyajlarına kadar yayıldı bu kedi -_- asil bi hayvan ne bileyim
  • Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    hamamböcekleride aynı değerleri taşıyor söyleyim.
  • Dünyanın en güzel varlığının kedi olması

    öyledir bir de asabi olmasalar
  • Why i love cats more than people?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

    Bugün öğlen sonu işim nedeniyle bir internet kafeye gittim. Kafenin bahçesinde bir ses geliyor garip garip... Bir baktım bir kedi "eeeğğğk öğğğğk" yapıyor, ne yapıyor bu kedi dedim, pislik hayvak kustu oraya ıyyy! İki parça bütün bütün birşey düştü ağzından. Biraz üşütmüşüm midem bulanıyordu zaten, kusacak gibi oldum... Sonra kedi gitti, orada bahçede güller var, oraya kaka yapmaya başladı. Böyle kanlı ishal gibi kırmızı ve cıvık... Bakmamaya çalıştım ama gördüm bir defa...

    Iyyy kustum kusucam. Tekmeyi yapıştırayım dedim, günah vurulmaz. Oraya iki yere iğrenç şeylerini bıraktı sonra da ilişkiden yeni çıkmış dayı gibi salına salına yürüdü gitti.

    İnternet kafeci tanıdık. Gittim tuvaletin oradan biraz çamaşır suyu buldum abi böyle böyle dökücem şuraya dedim. Kedinin kustuğu yere geldim tam dökücem bana bir öğürme tepkisi geldi malzemeyi görünce, dökemedim. İki parça haşlanmış tavuk ciğeri gibi birşeyi koymuş oraya (ciğerden nefret ederim). Yüzüm bembeyaz oldu soğuk soğuk terledim. Kusmamak için kendimi tutuyorum. Deterjanlı tası koydum oraya abi kusura bakma ben yapamıcam şuraya koyup gidiyorum dedim.

    Artık kedi hasta mıdır, enfeksiyonlu mudur bilmiyorum dökemedim temizleyemedim iğrendiğimden. Ace çamaşır suyu dezenfektan bir maddedir, mikroplardan arındırmada kullanılıyor ama dökemedim kaldı öyle. Şimdi sigra içmek için dışarı çıktım ıyyy hala orda duruyor... Pislik kedi!..

    * * *

    Bundan yıllar evvel işyerimde yemek molam geldi. Ben de bir kantin gibi bir yere gittim köfte ekmek söyledim. Ekmeğimi aldım kantinin bahçesinde piknik masası var oturdum yiyorum. Bir baktım bacağıma bir kedi sürtünüyor oranın demirbaşı kedi. Ekmeğimden bir parça köfteyi çıkardım, vermek için eğildim, daha yere koyamadan elime bir pençe attı vay ananı avradını!... Parmağım nasıl kanıyor!... Ekmeği yemeği bıraktım kanı durdurucam diye uğraşıyorum. Haaa sen bana bunu yaparsın ha diyerek bir tekme savurdum kaçtı p...k! Ama yakalasam öldürücem o kadar kızdım...

    Havyanları ve doğayı çok severim ama o olaydan sonra kedi mi? Hepsinin canı cehenneme!

    Kusura bakmayın benim de düşünce bu.
    kediler kendilerini yalayarak temizleyen hayvanlar dilleri de pütürlü olduğundan tüyler toplanır ve yutarlar.Özellikle uzun tüylü olanlarda bunu kusarak çıkartırlar son derece normal ve sağlıklı bir durum bu. O topak da mide öz suyuyla karışan tüy yumağı, bunu yapamazlarsa hasta olurlar hatta sırf kusabilmek için bazı yeşil yapraklı bitkileri yerler.
    Yani bizdeki gibi yediğim birşey dokundu kustum değil o şahit olduğun durum




  • Arkadaşın henüz çocuğu olmamış heralde, ne diyelim inşallah Allah nasip eder

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakimli evcil kediler medeniyetin simgesidir belirtisidir. Tarihte bile MISIR da kediler cok sevilirdi hatta kediler de mumyalanirdi. Elbette faydali ozellikleri fareleri yaklamalari disinda insanlarin ruhuna ilac gelmesi de sanirim bilimsel olarak kanitlanmistir.

    Bazi ilginc gizemleri de vardir :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.