Şimdi Ara

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Della Miles, Müslüman Oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eşom21 kullanıcısına yanıt
    bi dolu da beğeni almış. neye muhalefet ettiğinin farkında mısın acaba? ha bu forumda paylaşmak bir şey ifade etmez ama dünya dh nin etrafında dönmüyor. toplumun önde gelenlerinin veya moda tabirle şöhretlilerin müslüman olanları özellikle duyurulmalı. kişi sevdiğini takip eder. yerine göre araştırır gerçeği görür.

    demek ki doğru yoldayız gibi bir çıkarım yapan varsa ki (islamı tanıyan için pek ihtimal vermiyorum) neye iman ettiğine bir baksın derim
  • silmu kullanıcısına yanıt
    kalp gözü değil suratındaki gözler bile kör diyeceğim ama o zaman bu yazdıklarını yazmış olmazdı. tekrar be tekrar dünyada müslümanlık diyene türkiyedeki durumu anlatmanın mantıkla izahı yok.

    türkiyenin islamdan uzaklaşması ne islama ne de Allahü tealaya bir zararı olur. anca türkiye kaybeder. gözünüzdeki dünya sadece türkiyeden ibaretse daha size denecek laf yok
  • ABD'li şarkıcı sözlerine şöyle devam etti: Çağın vebası sevgisizlik ve hoşgörü eksikliği. Bunun tam tersi İslam ise sevgi ve hoşgörü dini. Bir kedi incinmesin, uyanmasın diye kıyafetini kesen Hz. Muhammed'in inancını benimsemek beni çok mutlu ediyor. Verdiğim karardan dolayı son derece huzurluyum. Allah beni hayatımın en güzel günlerinde İslam ile ödüllendirdi" dedi.

    Demek ki neymiş isteyen istediği kadarını anlıyormuş İslamdan.
    Atayizlere sesleniyorum:.ayette"yanında olmayan birinin arkasından kötü konuşmayı,gıybet etmeyi ölü kardeşinin etini yemeye"benzetecek kadar insan psikolojisine ve gururuna bu denli değer veren Kuranla savaşmayı kendine düstur edinmiş şimdi o lanet olası ateist forumlara gir,işidin kafa kesme görüntüleri eşliğinde akp yüzünden ateist oldum,işid yüzünden ateist oldum diyerek kendini tatmin etmeye tam gaz devam et dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmt042

    kalp gözü değil suratındaki gözler bile kör diyeceğim ama o zaman bu yazdıklarını yazmış olmazdı. tekrar be tekrar dünyada müslümanlık diyene türkiyedeki durumu anlatmanın mantıkla izahı yok.

    türkiyenin islamdan uzaklaşması ne islama ne de Allahü tealaya bir zararı olur. anca türkiye kaybeder. gözünüzdeki dünya sadece türkiyeden ibaretse daha size denecek laf yok
    Türkiyede yaşıyoruz örneğimizde elbette türkiye olacak.
    Ayrıca tüm dünyadaki ülkelerin gelişmişlik düzeyine bak.
    Senin kafandaki insanlar nedeni ile bu islam dünyası geri kalmışlıkla boğuşuyor.
  • maşallah.

    islam fobisini bu yüzden arttırmak ve yaymak istiyorlar.islam ve terörizmi yıllardır bu yüzden yan yana sayıklıyor/sayıklatıyorlar.

    islamın yayılmasından çok korkuyorlar.islamın galibiyetinden çok korkuyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eşom21

    Hangi dinden olursa olsun böyle haberleri çok itici buluyorum. Böyle haber yapanlar o dine inanan kişilerin ezikliğini gösteriyor maalesef. "Aa bak! Bu kişi inandı! Demek ki doğru yoldayız." düşüncesi hakim. Birde sosyal medyada "converted.." diye sayfa açıp sürekli dine dönen kişileri paylaşıyorlar.
    Şöyle haberleri gündem yapıp durmayın. İslam hic kimseye muhtaç değil.
    Bravo helal olsun diyeceğine yazdığın mesaja bak, sorsak müslümandır ama..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemmail kullanıcısına yanıt
    dh müdavimlerini tanıma adına her mesaja cevap yazmaya çalıştım artık kriterleri optimize etme vakti
    lafa bakarım laf mı diye
    adama bakarım adam mı diye

    ikisine de uymuyorsa daha cevap vermeye gerek yoktur. bundan sonraki tavrıma göre kendi yerini anlarsın demem gerekiyor ama hiç sanmıyorum
  • mr.jk M kullanıcısına yanıt
    Ne oluyor nüfus artınca? Ne salak saçma bir argüman sunuşudur bu yahu. Beyninizi, yazdığınız 1 mesajda dâhi kullanma gereği duymuyor musunuz? Nüfus artıyormuş :D
    Aşağılık kompleksine bak, rastgele birinin müslüman olmasından hiçbir farkı yok bu kadının müslüman olmasının.
    "Sevdiğim birisi din değiştirmiş, ben de değiştireyim hadi" diye düşünen düşük zekalı birisi yoktur herhalde.

    Ha, üstteki mesajlara ithafen; o korkuyor dediginiz adamlar 1 aya kalmaz tüm dünyayı istedikleri dinlerden, milletlerden temizlerler. Kimsenim dininizi taktığı, korktuğu falan yok.
    Herkes kendi can sağlığını düşünüyor; dini bir eylemde kafasının kesilmesini, canli bombaya kurban gitmeyi istemiyorlar, durum bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasri32 -- 23 Mart 2019; 0:48:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah hayretsin ve geçmiş günahlarını affetsin ne mutlu onaki doğru yolu bulmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne mutlu ki tek bir Allah'ın varlığını kabul etmiş, Hz. Muhammed'e inanmış.. hele diğer tesadüflük dinlerine falan bulaşmamış çok şükür..tesadüfen olduk ne demek ya:)
  • Şükredin şükredin tepedekiler havadaki oksijeni bile sayı ile versin. Öbür dünyada mükafatını alırsınız.Şükredin evlatlarım aç karnınızı öbür dünyada doyurursuznuz az sabredin.Şükredin.Öle cami duvarına falan işemeyin çarpılırsınız.Siz sadece şükredin.Ölünce herbirinize 40 peri verilecek.Her birinize şişme Della Miles verecekler.
    Şükredin açlıktan kim ölmüşki. Şükredin yine şükredin.
    Eşcinsel meraklı müslüm kardeşlerimize birer tane şişme Michael Jackson benden promosyon.
  • Ee n'apalım Müslüman olduysa? Bize ne? Günahı da sevabı da kendi boynuna. Bizi ilgilendiren bir şey yok. Bugün 1 ünlü Müslüman olur ya da olduğunu iddia eder veya olmuş gibi yapar, 10 ünsüz İslam'ı bırakır. Olur böyle şeyler. Bizi bağlayan bir şey yok. Bu tip haberimsiler komiktir ve bu haberimsilerin gazına gelip "Ehe ehe bak o da Müslüman oldu, bunu da açıklayın ateyizler" diye çıkışmak eziklik göstergesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Mart 2019; 18:37:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmt042 M kullanıcısına yanıt
    Kendinden başkasını adam görmeyen adamcağıza bak hele.
    Ol demiş olmuş.
    megalomani diye bir şey duydunmu sen?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kruegerfred -- 24 Mart 2019; 15:18:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechatengu

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    islama geçen birçok insan var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.jk -- 25 Mart 2019; 13:23:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechatengu

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Daha fazla ürerlersede kısırlaştırı verirler olur biter.
    Hükümetler hristiyanların kontrolunda çok zırlarlarsa budamak zor değil.

    Adam kimin ne olduğunu bilmiyorlarmı? Yeni nesil asimile olmuş vaziyette.
    Avrupaya uyum sağladılar.


    Dünyaca Ünlü Şarkıcı Della Miles, Müslüman Oldu



    quote:

    @Murat BARDAKÇI / HT GAZETE

    Hristiyanlığın geleceği ve Türkiye
    Hristiyan nüfusun oranı düşüyor, yerini alan ise Müslümanlık değil.


    Amerika’nın eski dışişleri bakanlarından Madeleine Albright’ın Washington’da kurduğu ve şimdi dünyanın önde gelen bağımsız araştırma kuruluşlarından biri kabul edilen PEW, geçenlerde dinlerin geleceği konusunda çarpıcı sonuçlarla dolu bir araştırma yayınladı.

    Araştırmanın temel neticesi şu: Hristiyanlık önümüzdeki on beş sene içerisinde dünyanın en yaygın dini olma özelliğini kaybetmeye başlayacak, Hristiyan ve Müslüman nüfus arasında şu anda mevcut olan fark 2050’ye gelindiğinde çok azalacak ve İslamiyet sonraki senelerde dünyanın en yaygın ikinci dini olacak.

    Üçüncü büyük dinin yahut inancın ne olacağını merak mı ettiniz?

    Dinsizlik ve inançsızlık!

    2070 YILINDA EN KALABALIK DİN DEĞİŞECEK!
    2070 YILINDA EN KALABALIK DİN DEĞİŞECEK!

    MÜSLÜMANLAR ARTIYOR AMA...

    PEW’in yayınladığı ve dinlerin 2050’deki vaziyetini gösteren araştırmanın ana noktaları, şöyle:

    ■ Müslüman ve Hristiyan nüfus eşit gibi olacak, aralarında Hristiyanlar’ın lehine sadece 200 milyonluk bir fark kalacak.

    ■ Oranın değişmesine, özellikle de şu anda dünyanın en fazla Hristiyan nüfusuna sahip olan Birleşik Amerika’nın Hristiyan olma özelliğini kaybetmesine, dinsizlikteki artış sebep olacak. Aynı sorunu Fransa da yaşayacak.

    ■ Budistler’in oranında değişme olmayacak ama Hindu ve Yahudi oranında az da olsa artış görülecek.

    ■ Müslümanlar, Avrupa’da nüfusun yüzde onunu teşkil edecekler.

    ■ Hindistan’da çoğunluk yine Hindu kalacak ama Müslüman nüfus şu anda dünyanın en kalabalık İslam ülkesi olan Endonezya’yı geride bırakacak, yani Hindistan en fazla sayıda Müslüman’ın yaşadığı memleket olacak.

    ■ Birleşik Amerika’nın Hristiyan nüfusunun şu anda dörtte üç olan oranı üçte ikiye inecek; Yahudilik azalacak ve Amerika’nın şu andaki ikinci dini olma konumunu kaybedecek ve Müslüman oranı Yahudi oranının önüne geçecek.

    ■ Hristiyanlık, en büyük artışı Afrika’da, özellikle de Büyük Sahra’nın güneyinde gösterecek ve dünya Hristiyan nüfusunun yüzde kırkı bu bölgede yaşayacak.

    PEW’in yayınladığı sonuçlar, şu anda çoğunluğu Hristiyan olan bazı ülkelerdeki oranın 2050’de ne olacağını da gösteriyor: Buna göre bugün Avustralya’daki yüzde 67.3 oranı bundan 35 sene sonra yüzde 47’ye, İngiltere’nin 64.3’lük Hristiyan yüzdesi 45.4’e, Fransa’nın 63 olan yüzdesi de 44.1’e inecek...

    DİN VE TOPLUMSAL KIRILMA

    PEW’in vardığı sonuçlar, 16. asırda kendi mezhebini kurmuş olan İngiltere ile Katolik dünyasının asırlar boyunca kalelerinden biri kabul edilen Fransa’nın, bundan 35 sene sonra artık “Hristiyan ülke olmayacakları” anlamına geliyor! Bu vaziyet Fransa’nın “laik” yönetiminin umurunda değil ama Hristiyanlığın geleceği hakkında şu anda kilisenin ardından görüş beyan eden tek Avrupa lideri, İngiltere’de yapılan son seçimlerin muzaffer başbakanı David Cameron... Cameron’un geçen ay Paskalya sırasında yaptığı bir konuşmada “İngiltere şu anda hâlâ bir Hristiyan memleket ama bu ne zamana kadar devam edecek, bilmiyorum” demiş olması, duyduğu endişeyi gösteriyor.

    İngiltere’de asıl endişeyi hisseden Anglikan Kilisesi ise, hükümetin ekonomik politikaları yüzünden halkın dinden uzaklaştığını iddia ediyor ve Kilise sözcüleri “Din eğitimi için gerekli olan ödenekleri gittikçe azaltırsanız, netice bu olur” diyorlar. Hattâ sadece Kilise değil, Hahambaşı, yani İngiliz Yahudileri’nin dinî otoritesi SirJonathan Sacks da “İngiltere’de yaşanan toplumsal kırılmanın ve bozulmanın temel sebebi, halkın dinden uzaklaşması, ailelerin gençlere dinlerini öğretmemeleridir” diyor.

    Ama dikkat edelim: Hristiyan nüfusun oranı gerçi düşüyor ama bunun yerini Müslümanlık değil, “inançsızlık”alıyor...

    Türkiye’de bugün yakınlarının cenazelerinde artık Fatiha okumaktan bile âciz bir neslin mevcut olduğunu düşünecek olursak hem dinî, hem de ailevî geleceğimiz konusunda İngiltere ile benzer endişeleri paylaşmamız gerekecektir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kruegerfred -- 25 Mart 2019; 2:13:59 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.