Şimdi Ara

DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI 2019 ÇİN (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
17.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çocukken NBA oyunu geçmişti elime oyunu bilmediğim için dağınık ve sürekli bi tuşlara basarak oynardım görüntüyü tam olarak anlamadıysanız aynen bu maçtaki gibiydi
  • Amerika maçında serbest atışlarıyla Cedi, bu maçta da kaçırdıkları ile Melih ve Ersan. Hep beraber oynayamıyorlar herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

    Hiç bir spora yeteneği olmayan bir milletiz ya
    Milletçe tembel olduğumuz için, olmamamız normal istisnalar hariç.
  • blackshow kullanıcısına yanıt
    70 küsur nba maçına çıkmış ort. 17-18 dk süre almış 32 yaşında adam dan medet ummak zaten hata.Kaldi ki Amerika maçında müthiş efor sarf etti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç Çeklerin hakkıydı kötüydük özet bu yani ha bide kaçan üçlükler 6-7 atakta hiç sayı alamazsan 15 sayı yememiz normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle rezil bir maç olamaz. Adamlar daha maçın başından itibaren düzgün mücadele etmedi. Ayakta durmakta zorlanıyorlar bu kadar kötü bir mağlubiyet olamaz. Rakip bir maç daha yapacak kadar diriyken bizimkiler nallarını topluyorlardı. Doğuş Balbay ve Semih Erden zarardan başka bir şey değil. Ersan da artık ununu eledi. Sinir harbi yaşattılar bana boşuna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 5 Eylül 2019; 13:26:14 >
  • Sonunda spiker dedi ki uzatmaya gitmeden yenilebilirdik amerikaya o kadar mantıklı konuştu ki neden zorladık anlamadım abd ye direk yan takım çıkarıp yenilseydik zaten maçlar arası zaman az bu maça diri çıkardık hem zihnen de iyi olurduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika macı bizi bitirmiş erimişiz bu mac o yuzden gitti. Saglık olsun. Sporda basarı altyapı ile olur kucuklukten itibaren saglanırsa ortam bu kadar nufusu olan bir millette spor basarısı gelir. Zaten sporu sevmiyoruz birde olanak az olunca olacagı bu.
  • İbrahim Kutluay'dan beridir şu milli takım forması altında bir tane saf şutör izleyemedik. En kritik yerlerde üst üste üçlük kaçıran Melih'e kaldık iyi mi.
  • Türkiye basketbol federasyonunun bir partinin gençlik kolları haline getirildiği şu dönemde bu bile başarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun rotasyonunda sıkıntı.. Kısa guard rotasyonumuz zaten hücumda uzun yıllar sıkıntı. Bunları bır türlü çözemedik
    Uzun rotasyonu kağıt ustunde bır ara cok kalıtelı olmustu Aldemir -Ömer- Oğuz- Semih gibi. Ömer Aşık hastalandı Aldemir formdan düştü Oğuz formdan düştü Ömer Faruk dedik umutlandık adam uğramıyor bile.
    6 yıl önce Enes gelıyor artık rahatız madalyalar bıle gelecek dedık gelseydi gercekten böyle olacaktı . Ama adam bırakın 2015 sonrasını öncesınde bile ben gelmiyorum demeye başlamıştı.

    Bu takımın yarısından fazlası takımında aldığı rollerden cok cok daha fazlasını milli takıma gelınce vermek zorunda . Bu kolay değil.Üstelik tek uzun Semih 2 sezondur maçlara cıkmıyor arkadaş ! Metecan ne yapmış ki sezon boyunca kaç maçta hangi maçlarda kritik sayılar bulmuş ki milli maçlarda buralarda yapsın. Ligde Sakarya Tofaş maçında oynamak başka burada oynamak başka Oyuncu havuzumuz sıkıntı. Ve asıl üzücü olan bu oyuncuların genç milli takımlarda aslında “ yıldız” olması. Metecan altyapıda iken yerli LeBron James deniyordu ! Okben yok Onuralp yok ! Bunların hepsı yıldız olacak denılenler. Hani Cedi Furkan gibi . Hatta hücümda daha fazlası, bu örneklediklerimin hepsınin hücum potansiyeli daha fazlaydı.

    Yani sorunlar cok başka yerde.Buğrahan bakalım ne olacak onu merak ediyorum. Umut verdi ama nereye gelecek ? Bir başka guard Kartal 2 turnuva oynamıs umut vermıstı şimdi orada burada dolaşıp duruyor ..

    Yine de bu rotasyonun zamanı var , yeter ki gelişim gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 5 Eylül 2019; 13:31:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya diyorum bu takım bizim ligde ilk 4 giremez bu maçı gördükten sonra ilk 8 zor girer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Melihten şutör mü olur ya ancak antrenmanda atar o çöpün önde gideni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gücümüz sınırlı gençlerde yıldızlarımız büyüyünce sapıtıp vasatlaşıyorlar. Kenan sipahi.. adam en doğrusunu yaptı avrupaya gitti. Biz yetiştiremiyoruz çocukları sırbistana, ispanyaya falan gönderelim orada yetişsinler bari...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dwho kullanıcısına yanıt
    Obra obra diyorlar yıllardır bu çöp melihi oynatıyor birde şimdi basketbolu bırakmış şişman oğuz savaşı almış takıma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwho

    Sonunda spiker dedi ki uzatmaya gitmeden yenilebilirdik amerikaya o kadar mantıklı konuştu ki neden zorladık anlamadım abd ye direk yan takım çıkarıp yenilseydik zaten maçlar arası zaman az bu maça diri çıkardık hem zihnen de iyi olurduk
    Ya herro ya merro oldu, kazansaydık o gazla iyi gidecektik kazanamadık moral ve motivasyon olarak çöktük bu maçın böyle olacağı belliydi.
  • Seddul kullanıcısına yanıt
    24 Yaşında kenan daha ne gelişecek 7 senedir a takım oynuyor 5 sayı ortalamayla,olmamış yeteneksiz yani kenan Türkiyede anca 2 lig oynar.

    İspanyaya gidişide menajer kıyağı yani,menajer real betise skorer oyuncu getircem diyo fakat kenanıda alın diyorlar ve alıyorlar,antreman oyuncusu olur orda zaten.

    Not:Basketbol camiası içinden biri olarak yazıyorım,kenanı tofaş altyapısından beri tanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Melih gayet yeterlıydı sımdı yani abartmayın
    Asıl sıkıntıyı gormuyorsunuz ki

    Takımın tek tehdit uzunu 2 yıldır oynamayan Semih diyoruz ya . Zaten Semih en formda dönemlerınde bıle maça hazırlanmadaıgı zaman kafasın yerındr olmadığı zaman maçlarda zarar vermiş biri yani

    Yıllardır 4 numara Kerem ve Ersan , bakın Kerem sımdı yorumcu. Yarın Ersan gelmeyecek belkı 1 turnuva daha oynar ? Yerine kim yazılacak ? Kim ? Ege Arar dersin ama adam kenarda ve oynamadı bile. Cunku o da kadroyu doldurmak ıcın alınmıs . Cunku havuz yetersız !

    Kişiler kötü oynar kötü performans verebilir bunlar önemli değil . Cedi dün kötü bugun iyi Ersan dün süper bugün batırdı. Ama asıl etkı eden faktörler bunlar değil işte .

    Maçına göre o çöp bu çöp demek ile ele bir şey geçmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seddul kullanıcısına yanıt
    Kenan yeterlı değil , alınmaması doğruydu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiba milli takımlar sıralamasında 2 lige düşüren tarihin en rezil takımı olarak yazıcak bu kadroyu tarih.

    DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI 2019 ÇİN

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.