Şimdi Ara

Dün PHI hakaret etmişti ceza aldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bi konuda "dengesiz üyeler" kelimesini kullanmıştı.Çabuk bakın adminler siler dedim silinmiş kimse göremedi heralde.Noldu ceza aldı mı?

    Bu konuda hakaret etmiştihttp://forum.donanimhaber.com/m_45828690/tm.htm



  • Valla aynı konu buraya da açılmıştı ve mesaj atmıştım. Ne hikmetse konu çöpe gitmiş.

    Konu linki ile beraber forumdestek'e mail atın. Buralarda yazmakla çözüme ulaşılacağını sanmıyorum. Zira bazı güçler tarafından örtbas edilebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kénan

    Valla aynı konu buraya da açılmıştı ve mesaj atmıştım. Ne hikmetse konu çöpe gitmiş.

    Konu linki ile beraber forumdestek'e mail atın. Buralarda yazmakla çözüme ulaşılacağını sanmıyorum. Zira bazı güçler tarafından örtbas edilebiliyor.


    forumdesteğe kim bakıyor onada burdakiler bakıyor.Farkeden bişe yok.
  • Hiçbirimiz tarafından hiçbirşey örtbas edilmez. Silinen konuda forumdadır, silinen mesajda forumdadır. Yöneticiler ile ilgili şikayet ve bilgi talepleriniz için forumdestek@donanimhaber.com adresine ayrıntılı olarak mail gönderiniz. Bu tür şikayetler hassasiyetle incelenir, değerlendirilir ve gereği yapılır. Bu bölüm dahil forumun diğer tüm bölümlerinde yönetici şikayetleri için açılan konular silinir. Lütfen durumu desteğe bildiriniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Binlerce insanın, üstelik bayan-erkek, çocuk-genç-yaşlı herkesin görebileceği bir platformda kural dışı olmasına rağmen herhangi bir kişinin uygunsuz görüntülerinin olduğu "porno" diye nitelendirilebilecek bir videonun izlenmesi amacıyla link veren kişi dengesizdir. Hala bu düşüncemin arkasındayım bilginiz olsun.
    Ha şunu da eklemek istiyorum, o linki paylaşan üyelerin hemen hemen hepsinin tek bir kişiye ait olduğu ortaya çıktı, yani fake hesapları ile aynı videonun paylaşılması amacıyla yaptı bunu. Bu da dediğimde bir kez daha haklı olduğumu düşündürüyor bana.
    forumdestek@donanimhaber.com adresine gereken maili gönderebilirsiniz. Doğrudan üst yönetime ulaşıldığı için daha net kararlar verilebilir. Eğer hakkımda olumsuz bir düşünce ortaya çıkarsa gereken de yapılır zaten gönlünüz ferah olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 11 Ocak 2011; 10:27:34 >




  • şu fakelerin kökünü kazısanız da kurtulsak parazitlerden

    nefret ediyorum bu tiplerden

    asıl kimliği(nicki ) ile söylemeye yaymaya cesaret edemediği görüş düşünce bilgi belge görseli aklı sıra gizlenerek

    fake üyeliklerle gerçekleştiren tırsakladan hakkaten nefret ediyorum..

    ulan zerre kadar mertlik varsa yüreğinde çık asıl nickinle yaz...ne demeye kancıklar gibi sahte suretlerin arkasına sığınıyorsun..

    bir insan hata yapar kurallar gereği forumdan hasbel kader atılır ..

    alırsın adam gibi yeni bir üyelik kurallara riayet ederek foruma devam edersin ..bunlara lafım yok..

    ama zaten aktif üyeliği yerliyerinde dururken ne halt yemeye yeni nick alıp ona buna söver tahrik eder..propaganda yaparsın

    neyse




  • Yönetici bir şey yazınca o kadar dikkatli ve hassas oluyorsunuz ki bunun altında iyi niyet mi yoksa art niyet mi var onu da kendi vicdanınıza bırakıyorum.

    Biz dengesiz yazınca olay oluyor üyeler ana bacı sövünce hiç sorun yok, nasıl olsa fake canım ne olacak banlayın gitsin.

    forumdesteğe mail atarken benim adımı da yazın diyin ki BeyazBüyü'de PHI ile aynı düşüncededir, cübbeli ahmet'e ait olduğu iddia edilen açık saçık görüntüleri sürekli olarak forumda paylaşanların dengesiz olduklarını her ikisi de savunmaktadır.
  • Her ne kadar da PHI adlı yöneticiyi sevmesemde doğru söylemiş evet forumda dengesiz üye çok fazla,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.