Şimdi Ara

Dugun.com Şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dugun.com şikayet başlığımızda bizim yaşadığımız durumları siz yaşamayın. Bu yüzden tüm kullanıcıların dugun com şikayet başlığımızdan haberdar olmasını istiyoruz.


    1 yılı bitirdik 3-5 çiftle zor anlaştık neredeyse albüm parasına o da. En baştaki yapılan vaatler hepsi boş. Bunları dile getirdiğimizde ise ilk başta performansınız düşük fotoğraf sayınızı artırın video sayınızı artırın. Kampanya yayınlayın gibi tavsiyeler geldi. Hepsini yaptık zaten herkes de yapıyordur. 1 yıl içinde bu kadar kişi ile anlaştık. Görüştüğüm farklı fotoğrafçılar da aynı şeyi söylüyorlar. Parasını ancak çıkardıklarını kâr filan olmadığını da söylüyorlar bu sadece benim başıma gelmedi.


    1 yılın sonunda ise sözleşmede yazan otomatik yenileme hakkında bilgim olmamasına rağmen üyeliğim otomatik yenilenmiş ve çıkış için 3200TL cayma parası isteniyor. Ki üyeliğim bitmesine yakın bana gönderilen mailde paketimin biteceğini ve çiftlerden teklif alamayacağımı belirttiler. Bunu da yok sayarak cayma bedeli istediler. Neymiş sözleşmede yazıyormuş. Otomatik yenileme olacağı hakkında ne bir bildirim, ne bir sms, ne bir mail, ne de sistemleri üzerinde bir gösterim. Hiçbiri yok. Bu bir kandırmacadır.


    Performans yöneticileri her ay, ayda bir iki kez ararken neden üyelik bitmeden önce hiç aramıyor. Neden kampanyamız bittiğinde bile aramıyor. Performansınız çok düştü kampanyanız sona erdi diye anında arıyorlardı. Ben son 1 ay hiç bir çifte yanıt vermememe rağmen neden arayan soran yok. Çünkü paket yenileme ile ilgili konunun gündeme gelmesi muhtemel. Sırf bu gündeme gelmesin diye sizi arayan soran olmuyor. Dugun.com bu noktada art niyetlidir ve şahısları kandırmaktadır. Kimsenin bu siteye üye olmasını tavsiye etmiyorum. 1 yılın sonunda verdiğiniz para çöp oluyor. Hakkımızı daha her yerde arayacağız.








  • Hocam düğün fotoğrafçıları aylık ne kadar kazanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • net rakam veremem ama düğün com üzerinden 1 yılda 4-5 anlaşma yaptım uğraşmaya değmediği gibi zararlı çıktım. Aylık 800-900tl şu an 2022-2023 yılında 950TL civarı olmuş durumda. Aylık en az 3 anlaşma yapacaksınız ki parası çıksın. bu yüzden düğün com şikayetleri başlığı açtım ki sakın kimse üye olmasın çiftlerle harcadığınız vakte yazık.


    Bu para ile instagrama reklam verin daha iyi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.