Şimdi Ara

DualShock3 leri Windows da Kullanın. (Titreşim +Hareket Sensörü +Kablosuz Kullanım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostum bu tercih meselesi. ben ds3 hayranıyım. 360 gamepadini oldum olası sevmem. üstelik asıl güzel olan kablosuz kullanmak, kablolu değil.
  • Bu yazıyı okuduktan sonra ds3 alasım geldi.Acaba kablolu 360 kolumu alsam yoksa biraz daha para ekleyip ds3 mü alsam karar veremedim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

    Bu yazıyı okuduktan sonra ds3 alasım geldi.Acaba kablolu 360 kolumu alsam yoksa biraz daha para ekleyip ds3 mü alsam karar veremedim?


    Hocam bence kablolu 360 kolu al. Daha rahatı yok bence.

    Bu arada kablosuz olanı da var kablosuz kol + alıcı şeklinde satılıyor. Aynı şekilde driversız hemen çalışıyor. 10 m ye kadar alıyor. Lcd tv bile problem olmaz yani
  • bu program dualshock 2 de çalışıyomu ?
  • arkadaşlar bütün gün ds3'le oyun oynadıktan sonra gece dizi izlerken durup dururken mavi ekran verdi pc'm. bakalım programı ve bazı sys dosyalarını sildim. yarın güvenli kip'te birkaç dosyayı daha silmem gerekecek. umarım format gerektirmez. hiç uğraşasım yokç kısacası tavsiye etmiyorum bu olayı Windows 7 64-bit'te
  • eline sağlık
  • win7 32 bit kurdum geçen hafta. zone alarm 64 bit de çalışmadığı için 32 bit tercih ettim. bugün yine 2 ds3 ü kablosuz bağlayıp oynadık arkadaşla saatlerce. mavi ekran almadım. geçen haftalarda birkaç defa bana da denk geldi windows da iken ama o an resetlendi ve normal açıldı tekrar. kalıcı bir zarar bırakmıyor bence. bugün sabahtan akşama kadar oynadık mesela. yarısını win32 de, yarısını da xp32 de. hiç mavi ekran çıkmadı.
    şöyle de bir güzelliği var. bugün oynayıp kapattınız. 3 gün sonra pc yi açtığınızda gamepadin PS butonuna bastığınız anda bağlanıyor ds3. tekrardan bluetooth pair işlemini yapmıyorsunuz yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 18 Ekim 2010; 0:03:53 >
  • meraba. arkadaşım ben usb ile bağladım. şimdi bluetooth ile deniyorum ancak olmuyor. pair yaptım, kol bluetooth şekilde çalışıyor 1 ışığı yanıyor ancak tuşlar çalışmıyor, pes2011 var orda kontrol cihazı seçme ekranı geliyor ya usb kablo ile bağladığımda motininjoy controller diye çıkıyor seçebiliyorum pes 2011 settingsde ancak bluetooth ile bağladığımda o yok. bu arada bluetooth ile bağladığımda vibration test falan çalışıyor. ne yapabilirim ? bluetooth ile nasıl bağladığını en baştan anlatırmısın belki biyerde hata yapıyorumdur.
  • Rehber güzelde hatalar çok galiba


    ellerine sağlık uğraşmışsn
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa982

    win7 32 bit kurdum geçen hafta. zone alarm 64 bit de çalışmadığı için 32 bit tercih ettim. bugün yine 2 ds3 ü kablosuz bağlayıp oynadık arkadaşla saatlerce. mavi ekran almadım. geçen haftalarda birkaç defa bana da denk geldi windows da iken ama o an resetlendi ve normal açıldı tekrar. kalıcı bir zarar bırakmıyor bence. bugün sabahtan akşama kadar oynadık mesela. yarısını win32 de, yarısını da xp32 de. hiç mavi ekran çıkmadı.
    şöyle de bir güzelliği var. bugün oynayıp kapattınız. 3 gün sonra pc yi açtığınızda gamepadin PS butonuna bastığınız anda bağlanıyor ds3. tekrardan bluetooth pair işlemini yapmıyorsunuz yani.

    ama o arada ds3ü ps3te kullanırsanız görmüyor tekrar tanımak gerekiyor

    quote:

    meraba. arkadaşım ben usb ile bağladım. şimdi bluetooth ile deniyorum ancak olmuyor. pair yaptım, kol bluetooth şekilde çalışıyor 1 ışığı yanıyor ancak tuşlar çalışmıyor, pes2011 var orda kontrol cihazı seçme ekranı geliyor ya usb kablo ile bağladığımda motininjoy controller diye çıkıyor seçebiliyorum pes 2011 settingsde ancak bluetooth ile bağladığımda o yok. bu arada bluetooth ile bağladığımda vibration test falan çalışıyor. ne yapabilirim ? bluetooth ile nasıl bağladığını en baştan anlatırmısın belki biyerde hata yapıyorumdur.


    dostum usb ile tanıtınca kolu, çıkar usb kablosunu blutooth yerinden pair tuşuna bas sonra quick starttan xbox360 conroller seceneginin yanında options var ona bas ordanda enable tuşuna bastığın zaman bir ekran gelicek xbox360 controller diye tanıttığını gösteriyor pc'nin böylece hiçbir oyuda sorun yaşamazsın hem 2 analog ve diğer tüm tuslar calısıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldiertr -- 18 Ekim 2010; 23:58:34 >




  • dostum çok teşekkür ederim gerçektende oldu dün geceden beri become a legend oynuyorum pes2011 hiç bir sorunla karşılaşmadım mavi ekran falan almadım henüz inşallahta böyle devam eder.

    çok teşekkürler :)
  • Yöntem için çok teşekkürler ellerin dert görmesin, ancak bende kablolu kısmında anlatılanları harfiyen uygulayarak sonuç aldım ama bluetooth ile beceremedim, bluetooth ile ilgili kısmıda buradaki gibi resimli anlatabilirmisin? Herşey için tekrar teşekkürler, ellerine sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeMETH_

    dostum çok teşekkür ederim gerçektende oldu dün geceden beri become a legend oynuyorum pes2011 hiç bir sorunla karşılaşmadım mavi ekran falan almadım henüz inşallahta böyle devam eder.

    çok teşekkürler :)


    önemli değil dostum bende mohu oynuyorum pcde ds3le aynı ps3 oynuyormus gibi klavye fare eziyeti olmadan uzandığım yerden misler misi
  • manyak_ceset kardeş özel mesajına bak...cvp bekleniyor...
  • Bluetooth ile bağlantı kurmak için;
    Kablolu şekilde görüyorken (Bluetooth Pair) sekmesine giriyoruz.
    Kabloyu çıkarmıyoruz henüz. Bluetooth sekmesine girdik.
    Bluetooth adapter kısmında bizim adaptörümüzü görür zaten program.
    Alttan Pair now düğmesine basıyoruz.

    Şimdi en üstten (quickstart) sekmesine geçiyoruz.
    Ds3 ün kablosunu çıkarıyoruz. Birkaç saniye sonra gamepadin 4 adet ışığından muhtemelen 1.led yanacaktır.

    Şimdi Select one mode: yazan yerin altından, Xbox360 Controller Emulator şıkkını tercih edip,
    Enable butonuna basıyoruz. İşlem çok basit. Bir defa yaptınız mı, çocuk oyuncağı.

    Programın 6.001 versiyonu çıktı en son. Son update ile birlikte, 5.versiyonda düzgün çalışan şarj göstergesi 6.versiyonda da çalışıyor artık.
    Ds3 kablolu bağlıyken o 4 adet led sırayla artıp azalarak(cep tel.şarj durumu gibi) size şarj olduğunu bildirir.
    Kablosuz bağlı ikende,
    4.led yanıyorsa = %100
    3.led yanıyorsa = %75
    2.led ve 1.led şeklinde size ds3 ün şarj durumunu bildirir.

    Şarj durumunu programdan da görmeniz mümkün. Ancak led ler sayesinde oyundan çıkmadan gamepadin batarya durumunu görebiliyoruz. Bu da çok güzel bir özellik.

    Son versiyon
    32bits Windows xp,Windows vista,Windows 7 için:http://www.xinputer.com/download/MotioninJoy_060001_x86_signed.zip
    64bits Vista,Windows 7 için:http://www.xinputer.com/download/MotioninJoy_060001_amd64_signed.zip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 23 Ekim 2010; 21:47:00 >




  • valla bir cesaret tekrar kurdum programı mavi ekran da gelirse gelsin
  • her defasında girerken F8 emi basmamız gerekiyor ya bide ben blututu bir türlü gördüremedim hata ayıkla diye bişey çıkıyo
  • Bu programı arkadaşlarımın dizüstü bilgisayarlarına kurdum. Yalnız program çalışmak için internet bağlantısı istiyor. Sebebibini bilen veya bu durumla karşılaşan varmı? kurduğum bilgisayarlardan biri w7 32 bit, diğeri w764 bit idi. Ayrıca size bir başka bilgi vermek istiyorum, MADCATZ firmasının Ps3 için üretmiş olduğu wireless bir gamepad var, arkadaşa bu gamepadden aldık ve bilgisyarına gamepadin usb dongleını taktığımızda w7 işletim sistemi gamepad'i PS3 RF PAD olarak gördü ve direk tanıdı, hiç bir ayar yapmaya gerek kalmadı, yeni bir gamepad almayı düşünenlere tavsiye, ürün sadece Ps3 için üretilmiş olarak gözüküyor ama bilgisayar direk görüyor. Ha bu arada gamepadi ben sahibinden.com dan 40 Tl.ye aldım, aynı ürün Ebay'dan falanda hemen hemen aynı fiyata geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcage46 -- 7 Kasım 2010; 15:50:51 >
  • yapamadım gitti ya yapamadııımımmmmmmmm deli oldum bea arkadaş blututu gördü sonunda herdediginizi yaptım ama en sonaleti usb den çıkarıyorum 4 kırmızı ışık belli bir süre yanıp sonuyor sonra bn ps tuşuna basıyorum programda görüyor baglandıgını anlıyorum ama hala 4 kırmızı ışık yanıp sonuyor nedir sorun anlamadım . oyunada giriyorum ama tuşlar işe yaramıyor ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.halil

    yapamadım gitti ya yapamadııımımmmmmmmm deli oldum bea arkadaş blututu gördü sonunda herdediginizi yaptım ama en sonaleti usb den çıkarıyorum 4 kırmızı ışık belli bir süre yanıp sonuyor sonra bn ps tuşuna basıyorum programda görüyor baglandıgını anlıyorum ama hala 4 kırmızı ışık yanıp sonuyor nedir sorun anlamadım . oyunada giriyorum ama tuşlar işe yaramıyor ...


    dostum programın son sürümü olan 6.0.2 gibi birşeydi galiba onu kullan joystick usb kablosuyla bağlı iken blutoothpair kısmına gel ordan pair de sonra kabloyu çıkar direk tanıyacak o yanıp sönen kırmızı ışıklar yerine stabil yanan ışık görüceksin birde ana ekranda xbox360 controller seçeneği seçili olsun hiçbir oyunda problem yaşamazsın




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.