Şimdi Ara

dsmart+internet kampanyası için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bnm tt net internet taathutum bu yıl sonu bitecek yenı arastırmalara basladım dsmart+internet kampanyasını gördum ayda 59 lira sanırım dsmart tv yanında türktelekomun altyapısını kullanarak bi kampanya yapıyo. ben suan tivibu ev kullanıyorum en alt paketi pekde memnun değilim bunu belirterek sizlere soruyorum bu kampanya ya geçersem internetten ve tv den memnun kalırmıyım? özellikle internette problem olur mu? kullananlardan objektif yorumlar beklıyorum.



  • up
  • Senin de dediğin gibi türk telekomun altyapısını kullanıyor. Yani ttnetle aynı kaliteyi alırsın. D smart ise ben kullanıyorum. Memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim verdiğin bilgi içn.

    bide geçen tt netin bayisinde çalişan birinden duydum bu dsmartın interneti için sadece ilk üç ay için geçerli dedi aslı var mı? bnm bildiğim 24 ay taathut imzaliyosun hem dsmnart hemde ttnet kullanıyosun değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CabbaR26 -- 8 Aralık 2013; 10:26:43 >
  • 24 ay boyunca D-Smart (televizyon) ve D-SmartNet (internet) kullanıyorsun.
  • DSMART'a geçtiğim güne şükürler olsun. Çok düşünmüştüm kopar mı bağlantı muhatap bulurmuyum falan. Hatta muhatap bulamama sorunu çok okudum. Ama 1,5 yıldır muhataba gerek bile kalmadı :) 69 TL full hd dsmart şamp. ligi GALATASARAY'ımın maçları ve sınırsız internet. 50 gb yapıyorum yine de yavaşlamıyor :D
  • Merhaba. Aynı şekilde benim de kampanyam bitince D-Smar Net ve Mega Paket HD aboneliği aldım ama sanki boş yere para vermiş gibiyim. Sinema için almıştım özellikle Mega paketi ama filmlerin %80'i vasatın altında. IMDB'de 7 puan almış film bile binde bir çıkıyor. Arada iyi film çıkıyor bazen eskilerden ama onlar da fazla bilindik oldukları için zaten önceden izlenmiş oluyorlar. Film açısından tavsiye etmiyorum. Digitürk'e geçeceğim ben, şahsen pişmanım. Belgesel kanalları da geride!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techturch

    Senin de dediğin gibi türk telekomun altyapısını kullanıyor. Yani ttnetle aynı kaliteyi alırsın. D smart ise ben kullanıyorum. Memnunum.

    Altyapi ayni fakat kalite farki olabilir !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.