Şimdi Ara

DSMART+2YILLIK AİLE PAKETİ+2 YIL ADSL AYDA 39,90TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • enteresan bir durum var ben ocak 09 da 29 tl ödemisim kota aşımı da olmamış üstelik .

    bir sürü kampanya yapılıyor ve abonelerin kafası allk bullak :) yani 24 ay içinde her halde birsürü kampanya kaçıracağız ama bu şekilde düşünürsek hiçbir kampanyaya katılamayız hep acaba bundan sonra ne çıkacak diye düşünür dururuz.

    79tl olayı ise kötü bence , telefondaki bayi bu şekilde söylemiyor. eğer dsmarttan ayrılırsan kutuyu iade et tamam diyor.

    ama

    http://www.dsmartgampanya.com/index2.asp

    burada altta ufak yazılarda tam tersi yazıyor ve 24 ay sonra abone hizmet almaya devam etmezse 79 tl bakiye bedeli ödeyecek diyor. yani kutuyu sana satıyor , ama ne kadar daha devam edersen kutu bedava olacak bunu yazmıyorlar.


    herşey biryana sanırım ben bağlatacağım sadece uefa maçları için bile olsa iyidir bence. türk takımlarının maçları olduğunda aranıp duruyoruz nerde seyredeceğiz diye :)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: selcuk005

    arkadaşım asıl sana yanlış bilgi vermişler iki yılın sonunda şayet kutu bende kalsın ama abonelik devam etmesin diyorsan 79 lira kutu parası ödüyorsun arkadaşın dediği gibi kota aşma problemi olmayan arkadaşlar için iyi bir fırsat

     DSMART+2YILLIK AİLE PAKETİ+2 YIL ADSL AYDA 39,90TL

    Ben buradaki bilgiye bakarak söyledim bunu. Burada kullanıcı hizmeti almak istemeyip kutuyu isterse değil, hizmeti almak istemezse diyor. Yani kutuyu istesen de istemesen de eğer iptal ettirirsen bu parayı vermek zorundasın diyor. Siz müşteri hizmetlerinden falan mı bilgi aldınız? Eğer size öyle dedilerse ya sitedeki bilgi hatalı, ya da müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegora -- 10 Mart 2009; 19:21:48 >




  • Bence gayet avantajlı.. 25 lira zaten kotalı 1 Mbit bağlantı, 15 lira daha verip D-Smart da almak mantıklı..

    24 ay sonunda istersen 79 lira ver al kutuyu D-Smart'ın beleş kanallarını izlemeye devam et yada aynı ücreti ödeyerek kampanyaya devam et demişler. Yani 24 aydan sonra da sabit fiyat garantisi veriyorlar..

    Limitli internet yaramaz diyosanız ayda 60 liraya limitsiz bağlantı ile veriyorlar..

    Sırf Discovery paketi için alınır valla..
  • evet şimdi aradım görüştüm müşteri hizmetleriyle.24 ay sonunda cihazı iade etme gibi bir durum yok.2 seçenek var:
    1-kampanyaya aynı koşullarla 39.90 tl ödeyrek devam edebiliyorsun
    2-79 tl ödeyerek cihaza sahip oluyorsun.

    durum bundan ibaret
  • dsmart aile paketi : YILLIK 150 TL ŞU ANDA X 2 = 300 TL + 39.90 AKTİVASYON = 339.90 TL YUVARLAK HESAP
    normalde 2 yıl içinde ödenecek toplam kotalı internet ücreti. 26,81 x 24 = 643.44 TL
    dsmart cihazı = 300 TL
    TOPLAM--------->1283,34 TL
    yani şu anda aile paketli dsmart almak isteseniz ve adsl kotalı faturalarınızı da ödemeye devam etseniz 24 ay sonunda ödenecek miktar 1284 TL
    lakin kampanyadan yararlandığınız vakit
    39,90 x 24 = 957,6 + 39,90(aktivasyon ücreti) = 997,5 + 79(24 ay sonunda cihaz parası) = 1076 TL

    2 senelik kampanyada kazancınız = 1284 - 1076 = 208 TL
    internetten başvuru halinde 100 kontör de hediye var 18 ytl de o toplam kazanç 225 TL eder
    ben 225 tl için tüm kampanyaları arkamda bırakırım işime gücüme bakarım 24 ay da bağlı kalırım derseniz böyle
    yok ben 225 tl fazla veririm hiçbir kampanyadan da kısıtlanmam derseniz de durum bu şekilde




  • bir de bu taksit tablosuna bakın. hepsiburada.com dan DSMART cihaz + 1 yıllık aile paketi aldığınız zaman ve 24 ay vade yaptırdığınız zaman ödeyeceğiniz en az tutat asya card ile 25,97 tl.
    aylık adsl 26,81 tl
    ------------------------------------------
    52,78 TL gibi bir rakam çıkar ki burada 1 yıl daha aile paketi de ilave etmeniz gerekecek


     DSMART+2YILLIK AİLE PAKETİ+2 YIL ADSL AYDA 39,90TL
  • digiturkun koltuk kampanyası yada kamu kampanyası gibi bir kampanya olmadığı sürece sadece galatasarayın uefa maçları için böyle bir kampanya pek cazip değil.

    kaldıki 3 gün sonra adsl fiyatlarının ne olacağı belli değilken.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dej

    digiturkun koltuk kampanyası yada kamu kampanyası gibi bir kampanya olmadığı sürece sadece galatasarayın uefa maçları için böyle bir kampanya pek cazip değil.

    kaldıki 3 gün sonra adsl fiyatlarının ne olacağı belli değilken.



  • Bugün yapılan değişiklik ile 24 aylık taahhüt sonunda uydu alıcısı mülkiyeti kullanıcının oluyor:



    Değerli İş ortağımız,

    D-Smart İnternet Paketi kampanyasında;

    Tüketici, 24 aylık taahhüt süresi sonunda anılan hizmetleri almaya devam etmek istemezse D-Smart Dijital Uydu Alıcısı bakiye bedeli olarak KDV dahil 79 TL
    ödeyecektir.



    Koşulu kaldırılarak, sizlerden gelen yoğun talep doğrultusunda;

    Tüketici, 24 aylık taahhüt süresi sonunda anılan hizmetleri almaya devam etmek istemezse de D-Smart Dijital Uydu Alıcısı mülkiyeti kullanıcıya ait olacaktır.

    Maddesi getirilmiştir.


    Yani başka bir deyişle, taahhüt süresi sonunda tüketici ayrılmak isterse uydu alıcısı mülkiyeti herhangi bir bedel ödemeden kullanıcıya ait olacaktır.

    İlgili değişiklik 12 Mart 2009 reklamlarımızdan itibaren duyurulacak olup, daha önceden kampanyaya katılmış olan tüketicilerimiz için de geçerlidir.


    Bu önemli gelişmeyi bilginize sunar, bol kazançlar dileriz.
    D-SMART




  • Yukarıdaki mesajım başka bir siteden alıntıdır. D-Smart ile hiçbir ticari bağım yok.
  • aydın doğan maliyeden aldığı 1 milyar liralık cezayı nasıl ödeyeceğini kara kara düşünüp böyle paketler serdiriyor ortalığa.3 aydan beri telefonuma sabah akşam full paket siizn için yıllık 99 lira diye mesaj geliyor.adeta yalvarıyorlar yıllık paket alın diye. ayrıca bu kampanya reklamı da iğrenç.zürafa sokak sakini mama kılıklı bir acuze (aklıma geldi midem bulandı) oynuyor.ismide dilber miş başka isimmi bulamadılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 12 Mart 2009; 16:05:38 >




  • 100 liraya paket satıp 800 milyonluk ceza ödenmez..

    Aydın Doğan D-Smart ile medya krallığını sürdürmek istiyor.

    Ayrıca o cezayı da ödemeyecekler, Tayyip Erdoğan "seni seni bak kulağı çekerim" dedi o kadar; Melih Gökçek'e belediye başkanlığını kaybettirdikleri için. Yarın yine can ciğer kuzu sarması olurlar. Geçmişte kaç kez tanık olduk.
  • herzamanki gibi içi boş bir kampanya.
    zaten herhangi bir uydu alıcıyla alınabilen kanalların üzerine bir iki tane gereksiz kanal eklenip,allanıp pullanıp kampanya yapılıyor.
  • DSMART NORMALDE 330TL AİLE PAKETİDE YILLIK 150TL SADECE DSMART+2YILLIK AİLE PAKETİ=630TL YAPIYOR BU PEŞİN FİYATI BUNU 24AYA BÖLDÜĞÜNÜZDE 630TL\24AY=26TL YAPAR AYLIK İNTERNETTE 13TL GELMİŞ OLUR YADA İNTERNET 29TL DESEK DSMART AYDA 10TL YE GELMİŞ OLUR 240TLYE DSMART+AİLE PAKETİ ALMIŞ OLURSUNUZ BENCE AVANTAJLI LİMİTSİZ TARİFEDE İSTERSENİZ 59TL ÖDÜYORSUNUZ AYDA DAHA ÜST HIZI VE HD RECİVER SEÇENEĞİDE MEVCUT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 13 Mart 2009; 18:47:26 >
  • ya arkadaşlar diyorlarki internetin ne olacağı belli değil.neresi belli değil ben anlamadım kendimi bildim bileli 29,90 ödüyoruz adslye kotalıya daha yeni zor zahmet indirim yaptılar ki o da vergi indiriminden kaynaklı bir olay.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: next-urla

    DSMART NORMALDE 330TL AİLE PAKETİDE 150TL SAEDECE DSMART+AİLE PAKETİ=480TL YAPIYOR BU PEŞİN FİYATI BUNU 24AYA BÖLDÜĞÜNÜZDE 480TL\24AY=20TL YAPAR AYLIK İNTERNETTE 19,90A GELMİŞ OLUR YADA İNTERNET 29TL DESEK DSMART AYDA 10TL YE GELMİŞ OLUR 240TLYE DSMART+AİLE PAKETİ ALMIŞ OLURSUNUZ BENCE AVANTAJLI LİMİTSİZ TARİFEDE İSTERSENİZ 59TL ÖDÜYORSUNUZ AYDA DAHA ÜST HIZI VE HD RECİVER SEÇENEĞİDE MEVCUT



    İnternet fiyatı 29,90 değil artık 26,81 olarak ödenecek. Hesaplarken bunuda dikkate alın.
  • Bu kampanya bana hiç mantıksız gelmiyor. Kendi adıma yaptığım basit bir hesapla ayda 10 TL tasarruf etme şansım var. Şöyle ki;

    Digiturk Mini Paket (ismi farklı olabilir emin değilim) üyesiyim. Ulusal kanallar dışında başka bir şey izleyemiyorum. Ayda 23 TL veriyorum.

    İnternet bağlantısı için TTNet üyesiyim. Ayda 30 TL ödüyordum. Bu ay 27 TL'ye düştü. İkisinin toplamı 50 TL yapıyor.

    D-Smart alırsam, ulusal kanalların yanı sıra D-Smart'a özel Aile Paketi kapsamında birçok kanal izleme şansım olacak. Ayrıca adsl bağlantısı ile toplamda 10 TL kazancım olacak. İki yıl sonunda da D-Smart uydu alıcısı mülkiyeti benim olacak.

    Şu an beni düşündüren tek şey işin formalite kısmı. Yani TTNet'i iptal et, Digiturk'ü iptal et. D-Smart'a başvur, kurulum yaptır. Ayrıca benim için bir ek maliyet var çanak anten almam gerekecek. Tek çanak için 70 TL, çift çanak olursa 130 TL masraf var.

    D-Smart'ın yayın kalitesinin daha iyi olduğu artık neredeyse herkes tarafından kabul edilmiş bir gerçek. Bu saatten sonra Aydın Doğan onu yaptı, bunu yaptı tartışmak çok anlamsız. Ortada bir hizmet var beğenen alır, beğenmeyen almaz. bu kadar basit. Yaklaşık 4 yıldır Digiturk üyesiyim. 4 yıldan bu yana Digiturk'te bir taş üstüne taş koymadılar. Bir kanal bile eklenmedi, çıkanlar oldu. Sonradan üye olanlara çok daha cazip fiyatlar sunuldu. Eski üyeler cepte görüldü. Ara sıra 2-3 gün sinema kanallarını açmak dışında eski üyelere yönelik hiçbir sunumları olmadı.

    Formalitelerle uğraşmaya üşenmezsem sanırım bu ay sonuna kadar sürecek kampanyadan faydalanarak D-Smart alacağım.




  • yav defrecmantasyon kardes aydın doğanın parasımı yok bee adama koyarmı o para cezası onun gibi kaç tiriloy parası var ne yani koskoca aydın doğan bu cezayı ödeyemedide bu yolamı başvurdu abi tepki verinde bukadar cahil tepki vermeyin yaa gülüyorlar bu yazdıkların okuyup
    quote:

    Orjinalden alıntı: defrecmantasyon

    aydın doğan maliyeden aldığı 1 milyar liralık cezayı nasıl ödeyeceğini kara kara düşünüp böyle paketler serdiriyor ortalığa.3 aydan beri telefonuma sabah akşam full paket siizn için yıllık 99 lira diye mesaj geliyor.adeta yalvarıyorlar yıllık paket alın diye. ayrıca bu kampanya reklamı da iğrenç.zürafa sokak sakini mama kılıklı bir acuze (aklıma geldi midem bulandı) oynuyor.ismide dilber miş başka isimmi bulamadılar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: next-urla

    DSMART NORMALDE 330TL AİLE PAKETİDE YILLIK 150TL SADECE DSMART+2YILLIK AİLE PAKETİ=630TL YAPIYOR BU PEŞİN FİYATI BUNU 24AYA BÖLDÜĞÜNÜZDE 630TL\24AY=26TL YAPAR AYLIK İNTERNETTE 13TL GELMİŞ OLUR YADA İNTERNET 29TL DESEK DSMART AYDA 10TL YE GELMİŞ OLUR 240TLYE DSMART+AİLE PAKETİ ALMIŞ OLURSUNUZ BENCE AVANTAJLI LİMİTSİZ TARİFEDE İSTERSENİZ 59TL ÖDÜYORSUNUZ AYDA DAHA ÜST HIZI VE HD RECİVER SEÇENEĞİDE MEVCUT
  • bu olayı dönüp dolaştırıp aydın doğan tartışmasına getirmek çok saçma bence ortada bir ürün var alın yada almayın gerisi lüzumsuz tartışma kampanya sonunda kutuyu isterseniz alınacak olan 79 lirayıda almayacaklarmış yani 79 lira daha kara geçildi böylece bu tür konuları tartışırken patronlar üzerinden değilde verilen hizmet üzerinden tartışmak daha akıllıca ayrıca 1 yıldır mecburi dijitürk üyesiyim ne izleyebiliyoruz ayda 50 milyon vermeden dijitürkte ne izleyebilirsiniz hiç birşey iyi hesap yapmak lazım bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.