Şimdi Ara

DSLRa giriş için bu set uygun mu acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • buradaki seti almayı düşünüyorum. şuana kadar hiç dslr makine kullanmadım ama heveslisiyim. bu set benim için uygun mudur acaba? ileride body'i değiştirip lensleri kullanma uygunluğu var mı? fiyat bence uygun sanırım. yardım ederseniz çok sevinirim.http://urun.gittigidiyor.com/Nikon-D70s-Sb800Flas-Dx18-135-Af28-300-Objektif_W0QQidZZ36399700

    ilan kalkarsa diye yazayım dedim:

    Nikon D70s+ Sb800Flaş +Dx18-135 + Af28-300 Objektif var. sizce nasıl? ileride d90 ve üst düzeydeki makinelerde bu lensleri kullanabilir miyim?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.







  • Tekrar bir Nikon almak şartıyla lenslerinizi tüm Nikon'larda kullanabilirsiniz.
  • Ha yani buradaki lensler sadece nikonlarda kullanılıyor. peki bunu dezavantaj olarak görebilir miyim? canonun lensleride canonda mı kullanılıyor sadece yani? veya bu diğer markalarda da böyle mi? tavsiye eder misiniz peki bu seti bu fiyata?
  • Evet Nikon lensler Nikonda Canon lensler Canonda kullanılır, ilgili converterlarla birbirlerinde de kullanılabilir ama AF devredışı kalacağı (çoğunda) için macera aramaya gerek yok, dolayısıyla gereksiz olur. Sete gelecek olursak 28-300 lens biraz antika gibi, 18-135 varken zaten onun alınması saçma. Ayrıca body biraz bitgin gibi logonun civarına bakarsak... Ayrıca resmen parlamış kullanım izinden, tamam temiz ürün bulmak zor ama bana bu fiyata göre fazla eski geldi. 1000-1200 aralığında D80 kit bulunabilir diye düşünüyorum. (bkz. Sahibinden >Arama > D80) Tabi bütün bu cevap D70'de karar kılındığı varsayılarak yazılmıştır. Yeni tavsiyeler de gelebilir. Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canber_k

    Ha yani buradaki lensler sadece nikonlarda kullanılıyor. peki bunu dezavantaj olarak görebilir miyim? canonun lensleride canonda mı kullanılıyor sadece yani? veya bu diğer markalarda da böyle mi? tavsiye eder misiniz peki bu seti bu fiyata?

    Evet sadece nikonda kullanılır ilandaki lensler.Bütün markalarda bu böyledir canon,pentax vs..Dezavantaj olarak görme gibi bir şansın yok çünki bütün markalara uyan bir bayonet yok şuan için :) sb-800 lerin piyasası 400 tl civarı 18-135 mm lens ise 300 tl civarı. Yani uygun gibi gözüküyor tabi makinanın kozmetiği temizse uçkun bir shutter sayısı yoksa alınır..
    Yalnız hiç dslr kullanmamışsınız sb-800 size fazla gelir şimdilik , o flaşın fiyatını body'e verin en azından ..Demek istediğim o fiyata daha iyi olan d80 kit alınabilir..




  • tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. pentax k200d ve k10d yi araştırıyorum şuanda. onlarda fena değil gibi. fiaytlarıda uygun geldi bana. d70s ten daha üstün sanırım k200d. çok kararsız kaldım yau.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canber_k
    tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. pentax k200d ve k10d yi araştırıyorum şuanda. onlarda fena değil gibi. fiaytlarıda uygun geldi bana. d70s ten daha üstün sanırım k200d. çok kararsız kaldım yau.

    Pentax K-r ve Canon 40D fiyat/performans makinalarıdır.
  • pentax k-r benim için çok pahalı. ben ikinci el en fazla 900e çıkacağım. ve ilk dslr makinem olacak. pentax k200d bence güzel bir makine. fiyatıda fena değil. 2. elde önerebileceğiniz bir fotoğraf makinesi var mı? body beni 2-3 yıl götürsün istiyorum. hani bu işi üst düzeye getirene kadar sıkıntı çekmeyeceğim bir makine??
  • bu fiyata alınacak en iyi makine pentax k10d.
    ama sizin verdiğiniz linkteki makine de lenslerle birlikte iyi fiyat. çekim sayısı da yüksek değil. güzel bir giriş yaparsınız bu işe.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.