Şimdi Ara

DSG mekatronik arızası ve çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başka başlıklarda yazdım ancak tavsiye ve istek uzerine konu açmayı uygun gördüm. Sadece aldığım hizmetten duyduğum memnuniyeti belirtmek ve ayni sorunları yaşayan arkadaşların yok yere fazladan para vermemeleri için YARDIM amaçlı açılmış bir konudur. Lufen gereksiz tartismalara girmeyiniz. Diğer başlığa yazdığım mesajı aynen kopyaliyorum.


    Persembe gunu 2011 model leon dsg aracim arizalandi. Aracim hic bir sekilde calismiyordu cekici ile ozel bir servise çekildi. Ozel servis mekatronik kartinin yandigini ve degistirilmesi gerektigini söyledi, fiyat olarak 3000 tl tutacagi bilgisi verildi. Yetkili servisi aradim ve durumu anlattım, ancak garanti bittikten sonra 2 bakımı disarida yaptirdigim icin iyi niyet garantisinin verilemeyecegi söylendi, fiyat olarakta 5000-6000 tl tutar dendi. Daha sonra internette bu sorunla ilgili arastirma yaptim ve maslakta gümüşok diye bir servis buldum. Telefonda gorustuk ve 1250 tlye anlaştık. Daha sonra maslaktaki servise aracimi cektirdim ve Oktay usta ile tanıştık, meger istanbulda bu isi yapan cok az kisi varmış. Hatta benim gittiğim ozel servis de mekatronik kartlariniburada yaptiriyormus. 4 saat gibi bir surede aracimi tamir edip teslim etti. Suan aracta hic bir sıkıntı kalmadı, cok memnun kaldım. Maslak gümüşok servisi herkese tavsiye ederim. Ayrica yapilan islem faturali ve 1 yil garantili yapıldı. Sormak istediginiz birsey olursa yardımcı olmaya çalışırım.







  • geçmiş olsun... bir daha mekatronik kartı lazım olursa beni bulabilirsiniz :)
  • Pekıı bu kadar kolay nasıl arıza yaparlar ve pıyasaya nıye sunuluyor bu arızalar ıle onu anlıyamadım ben ?
  • crazy_mulo C kullanıcısına yanıt
    hocam çok zaman geçti. arabada sorun çıktımı ? son durum nedir ?
  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. Benden sonra bir arkadaşımın daha aynı arızası oldu, wv polo ile, o aracı da orada yaptırdık, şuan için sorunsuz devam ediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazy_mulo

    Şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. Benden sonra bir arkadaşımın daha aynı arızası oldu, wv polo ile, o aracı da orada yaptırdık, şuan için sorunsuz devam ediyoruz.

    teşekkürler hocam
  • Bugün bende kendi aracımı oktay usta ve Levent abiye gönderdim çok ilgili çok yardımseverler , Benden arıza tespit ücreti de almadılar

    Dsg konusunda usta arayanlara duyurulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu DSG belasıda hiç modasını kaybetmeyecek anlaşılan. Yalnız, sanayilerden bolca usta arkadaşlarınız oluyor buda güzel bir sosyalleşme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.