Şimdi Ara

Druid!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ilginç bi talebim olacak. druid kullanmak istiyorum darnasusta oyuna başlıyor stormwind e gitmem lazım nasıl gidecem bilmiyorum sabahtan beri deniyorum bazı siteleride araştırdım ama pek başarılı olamadım yardım edersiniz sevinirim çok karışık bi oyun bu ya!



  • cok uzun zamandır hordeum ama hatırlamaya calısıcam darnassusta pembe bi portal var ışıklı mışıklı wuaa bu ne diye dalıyo herkes içine sende geçmişsindir.
    Oradan darkshorea geçiyosun kuşla. Oradan da wetlandsa geçiyosun. Wetlandstan hoplaya zıplaya ironforgea gidiyosun(level 10 bölfesinin ismini hatırlayamadım badlansın yukarısı) ironforgedanda metroya binip stormwinde gidiyosun.Sonra da kendine değermiydi onca yol diye soruyosun. Yanlış hatırlıyo olabilirim ama büyük ihtimalle doğru.Sizde zeplin yok o kötü. Bizde tek zeplin heryere gidiyor. Tabi orgi-tb arası kuşla (TB-Orgi-UC-SILVER seklinde)
  • çok tşkler ama daha yeni char kuş kullanmak için diğer kuşçulara da gidilmiş olması gerekmiyor mu? yinede saol bilgilendirdiğin için. çok işime yarayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.