Şimdi Ara

Drive to Survive'ın 6. sezonunun çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Drive to Survive'ın 6. sezonunun çıkış tarihi açıklandı
    Netflix ve Formula 1 işbirliğiyle hazırlanan Formula 1: Drive to Survive, şampiyonadaki sürücülere ve yarışlara perde arkasından bir bakış sunuyor. 2018 Dünya Şampiyonasını kapsayan ilk sezonun ardından büyük bir başarı yakalayan Drive to Survive, bu yılki 6. sezonunda 2023 Dünya Şampiyonası’nı ekranlara yansıtacak. Dizi, özellikle F1’e izleyici kitlesi katması açısından son derece önemli olmuştu.



    Drive to Survive'ın 6. Sezonu 23 Şubat’ta çıkacak



    Yapılan açıklamaya göre Drive to Survive 6. sezonu 23 Şubat 2024’te Netflix’te yayınlanacak. Şimdilik bir fragman yayınlanmış değil ancak bu sezonun Max Verstappen ve üçüncü dünya şampiyonluğuna odaklanacağını varsayabiliriz.



    Ayrıca Bkz.Formula 1, sezonun son yarışında pist ihlallerini yapay zeka ile tespit edecek



    Max Verstappen, 2023 Dünya Şampiyonası’nda RedBull RB19 aracıyla adeta kelimenin tam anlamıyla domine etmişti. 22 yarışın 19’unu kazanan Verstappen sadece iki kez takım arkadaşı Perez’e ve bir kez de Ferrari pilotu Carlos Sainz’e geçilmişti. Verstappen, bir sezonda en çok yarış kazanan, en çok puan toplayan, en çok podyuma çıkan, en çok Hat-trick yapan, en yüksek yarış kazanma yüzdesine ulaşan ve arka arkaya en uzun yarış kazanma serisine sahip olan isim olmuştu.



    Bu arada, Formula 1 sadece sürücü şampiyonası değil. Aslında seri, temelinde bir takımlar şampiyonası. Buna göre, sezonun lideri baskın aracıyla birlikte Red Bull Racing Honda olurken ikinci sırada Mercedes yer aldı. Ferrari ise sezonu üçüncülük ile bitirdi.









  • Sürekli aynı adamın kazanması nedeniyle, en kısa sürede bu dizinin sonu gelsin diyorum. Çünkü bu haliyle F1'den zevk alınması mümkün değil, ortada "yarış" yok. Olmayan yarışın dizisi de olmaz. 22 yarışın 19'unu aynı adamın kazanması tam bir kepazelik. Verstappen efsane diye görülüyor ama karşısında bir tane bile rakip yoksa, bunun ne anlamı var?

    Ne drive ne survive...

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    F1 tarihinde benzer olaylar sıkça yaşandı. Mercedes'in hakimiyeti, önceki Red Bull hakimiyeti ve daha niceleri. Rakip olmamasından ziyade Red Bull diğerlerinden çok daha iyi iş çıkarmış diye bakmak gerekiyor. Ancak evet, dominasyon dönemleri sıkıcıdır genelde. Özellikle takım içi rekabet de yoksa.

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    F1’e sadece yarış kazanan ve şampiyon olan sürücüler odaklı bakılırsa zaten çok sıkıcı spor. Arka sıralar takip edilirse her sezon farklı heyecanlar yakalamak mümkün, pek çok durumda yarışı kazanandan ziyade 10. Olmuş birisi günün olayı olabiliyor. Her hafta başkası kazansın istiyorsanız f1 izlemeyin derim, yapısı tatmin etmez ve sıkar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.