Şimdi Ara

Dremel 300-30 parca set - lotus 210 parca set ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu iki ürün arasında kararsız kaldım hobi ve maketlerle ilgilenen arkadaslardan yardım bekliyorum..
    sözkonusu ürünlerden LOTUS' un aktarma mili var ve çalısırken kullanım kolaylığı sağlıyor buna + olarak 210 parca da aksesuar yelpazesi var ancak bilindik bir marka değil ve daha sonralardaki aksesuar durumunu bilmiyorum. DREMEL ise yarım kilo ağırlığında ve ince işlerde çalısırken LOTUS' a oranla çok daha fazla dikkat istiyor buna nispeten kalitesi ise kendini kanıtlamış bir marka. Aralarındaki FİYAT farkı, AKSESUAR yelpazesi ve KULLANIM KOLAYLIĞI na bakılırsa LOTUS tercih sebebim. Bu konuda tecrübe sahibi arkadasların fikirlerini bekliyorum

    LOTUS 210 PARCA SET
    http://www.hizlial.com/hirdavat-bahce/elektrikli-aletler/lotus-210-parca-mini-matkap-seti_15.031.6672.0010.htm#tabs

    DREMEL 300-30 PARCA SET
    http://www.hizlial.com/hirdavat-bahce/elektrikli-aletler/dremel-el-motoru-30-aksesuarli-cantali_15.099.1739.0002.htm







  • dremel kullandım fakat dremel için gerekli olan başlıklarda bi dramel parasına geliyor.lotusu alıp bittiği yere kadar kullanıp sonra dramel alırsınız hem başlıklarınız olur hemde yeni bir drameliniz tabiki lotus bozulursa
  • lotusu aldım
  • hayırlısı olsun pek sorun çıkartmaz şayet ev kullanıcısının toplamda 10 kere kullanacağını bile düşünmüyorum
  • inşallah çıkartmaz. dediğin gibi 1 sene içinde 10 kere bile kullanmayız belki...
  • Hocam ben de böyle bir set almayı düşünüyorum.

    Benim ilgi alanım ise model uçaklar. Gerekli tecrübeyi kazandım, artık kendi uçağımı kendim yapmak istiyorum.

    Model uçaklarda genellikle balsa ağacı kullanılır. İşlemesi kolay, hafif ve dayanıklı bir ağaçtır.

    Dremel seti ile balsa ağacını işleyebilmek mümkün müdür ?
  • bende maket uçaklar ile bir dönem uğraştım o yüzden gönül rahatlığı ile kullanabilirsin diyebilirim aksesuar seti ve ürün ihtiyacını fazlasıyla karsılar. ama ürün çin malı matkap ömrü için bir sey diyemem netice itibarı ile durum maddi boyuttan ele alınınca dremele kıyasla 5 kat daha üstün bence fazla para vermeye değmez.
  • Sağolasın hocam, ben de bu hafta alacağım böyle bir set.

    Koçtaş, Praktiker gibi yapı marketlerde bulabilir miyim bu Lotus' u
  • dün arkadasla konusurken koçtaşta gördüğünü, ( onların kendi garantileri altında olan PoWER mı ne oyle bir seydi markası oyle bir sey vardı ) ve fiyatı 59,90 tl gibi bir sey olduğunu soylemisti...
  • koçtaşta pp ve mac diye bir markalar var dremel pahalı ama hakkını veriyor
  • olabilir ben tam emin değilim marka konusunda. Dremel fiyat olarak digerlerini 3 e hatta 4 e katlıyor...
  • dremel pahalı ama kaliteli deniliyor ama ben katılamayacağım. yıllar önce 250 TL ye set olarak almıştım ve çok fazlada kullanmamıştım. son bir kaç kullanımda acayip sesler geliyordu. geçenlerde içini açtım ve kömürün sürttüğü burçlardan birinin yerinden çıktığını gördüm. bir sarı devre dışı kalıp güç azalıyor tabii. değişik yapıştırıcılarla denedim ama devir artırınca yine kopuyor. o kadar az kullanımda nasıl oldu anlamadım. faturası falanda yok, kaç yıl olmuş alalı. o zamanlar rus malı vardı 35 TL lik, onu almadığıma pişman oldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roadrunner1

    dremel pahalı ama kaliteli deniliyor ama ben katılamayacağım. yıllar önce 250 TL ye set olarak almıştım ve çok fazlada kullanmamıştım. son bir kaç kullanımda acayip sesler geliyordu. geçenlerde içini açtım ve kömürün sürttüğü burçlardan birinin yerinden çıktığını gördüm. bir sarı devre dışı kalıp güç azalıyor tabii. değişik yapıştırıcılarla denedim ama devir artırınca yine kopuyor. o kadar az kullanımda nasıl oldu anlamadım. faturası falanda yok, kaç yıl olmuş alalı. o zamanlar rus malı vardı 35 TL lik, onu almadığıma pişman oldum.


    yazdıklarınıza istinaden bu çin malı ürünü aldığıma bir kez daha sevindim.. Bozulana kadar devam...
  • arkadasim bende matkap almak istiyorum.ve genellikle hobi amacli kullanacagim.maximum 2 yada 3 cm lik tahtalari delmek icin kullanacagim.senin aldigin matkap bana uygun mudur?alsam memnun olur muyum?
  • 1.5 senedir demel300üm var genelde taş ve tahta oymada kullanıyorum kıl testere çalışıyorum onun içinde pek çok kez delmede kullanıyorum hala çalışmada sıkıntısı yok ,kömür olayı çalışmada dalgalanmalar başladığında değişmesi gerekiyor kısaldığı için.dremeli 15.000 devirde ahşap delmeye kalkarsanız sıkışıyor,son devirde de delmeye kalkınca ahşabı ve ucu yakar her kullanım için ayrı hız kedemeleri var,dremelin kullanıcılarının oldğu bir sitede var hobi tutkunları diye.proxxonda var onları hiç bilmiyorum,e-hırdavat'ı tavsiye ederim
  • Nasıl lotustan memnun musunuz?
  • dremel aksesuarları lotus ile kullanılabilir mi? lotusun aksesuarı piyasada yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aytek51

    dremel aksesuarları lotus ile kullanılabilir mi? lotusun aksesuarı piyasada yok.

    dremel uçlarının çapları en büyük 3.2mm uyarsa kullanılabilir
  • Lotusu ankarada elden alacağım biyer varmıdır internet alışverişini sevmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah_Beyaz

    bende maket uçaklar ile bir dönem uğraştım o yüzden gönül rahatlığı ile kullanabilirsin diyebilirim aksesuar seti ve ürün ihtiyacını fazlasıyla karsılar. ama ürün çin malı matkap ömrü için bir sey diyemem netice itibarı ile durum maddi boyuttan ele alınınca dremele kıyasla 5 kat daha üstün bence fazla para vermeye değmez.

    Merhabalar sanırım ürünü aldınız kullandınız, bende şimdilerde böyle sizin kullanımınıza benzer ufak tefek işler için ve zamanım oldukça maketle falan uğraşacağım şekilde kullanmak istediğim bir ürün arıyorum .Benim kafama yattı ancak sizin uzun süreli kullanımınız sonucunda görüşlerinizi ve önerilerinizi öğrenmek isterim.
    Saygılar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.