Şimdi Ara

Dreambox vs Noob Kullanıcı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Yarın kısmetse Panasonic TH42PX80 plazma TV alacağız. Babam da Dsmart receiverlarını araştırmamı istedi ve kendimi burada buldum. Forumdaki bilgi seli ve nihat1551 in yardımseverliği inanılmaz:) Ailemle yaşıyo olsam direk dreambox aldırırdım.

    Lakin ben Ankarada okuyorum. Ailemin yanına 2-3 ayda bir geliyorum. Ailem de çok az anlar bu işlerden.

    Şimdi ben buradayken aldırsam bu dreambox receiver ı. Ayarlasam bi güzel. İnternete bağlı halde bıraksam(Evde her daim adsl mevcut). Bir de server aboneliğini halledip Ankaraya gitsem.

    Şifreleme güncellemeleri vs. otomatik olarak hiçbir kullanıcı müdahelesine gerek duymadan gerçekleşir mi yoksa bu dreambox tan tam verimi alabilmek için her daim başında anlayan biri mi olmalı. Ayrıca kanal sıralaması da önemli. Kanal sıralaması bıraktığım gibi kalır mı?

    Bir de server aboneliği için aylık ödememiz gereken ücret ne olur aşağı yukarı? (server abonelik fiyatları değişken ise sorun çıkarmayacak, sağlam bir server aboneliği söz konusu olacaktır)

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Saygılar.







  • hocam nihat1551 arkadaşın dreamboxla ilgili açtıgı bir konu var orda bütün detaylar anlatılmış orayı iyi bir oku derim. kolay gelsin.
  • teorik olarak aleti ayarlayıp bıraksan sorun olmaz ama serverlarda bazen problem olabiliyor.(adres değişiyor,port değişiyor).. ayarları değişebiliyor o nedenle ne kadar sağlıklı olur kararını sen ver.

    kanal sıralamasında problem olmaz bıraktığın gibi kalır.serverla alakası olmaz
    server fiyatları konusunda araştırma yapman gerekir.
  • güzel soru güzel cevaplar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.