Şimdi Ara

DREAMBOX AMA HANGİSİ...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yada Ustalar selamlar,
    Dreambox'ın büyülü dünyasına adım atmak için hazırlanıyorum ve uzun süredir forumları inceliyorum. Fakat hangi dreambox modelini alacağıma bir türlü karar veremedim. Sadece 800hd nin sorunlu olduğunu anlayabildim. genelde 500s modeli üzerine yorumlar var. ben 600pvr modelini almayı düşünüyorum. alacağım kişi orjinal olduğunu söylüyor. bunu nasıl anlayabiliriz?
    Bu konulardaki değerli görüşlerinizi bekliyorum. İyi ki varsınız



  • arkadaşım 800 sorunlu felan değil şuan eskiden bi takım sıkıntıları vardı aşıldı.ilk önce karar ver sadece sd yayınlarına bakıcam kayıt pvr gerekmez diyosan 500s ,sd kayıt istiyorsan 600 pvr,hem kayıt hemde hd olsun diyorsan 800 alacaksın.
  • Bende de Dreambox 600 var, HD yayın istemem diyorsanız kesinlikle tavsiye edilir. Ancak 600'ü hard disk olmadan kullanmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Kayıt yapmak istemiyorsanız 500S almanız daha mantıklı. Bir de 500S'lerin sıfırlarının tümü klondur çünkü DM artık 500S modeli üretmiyor. 500+ üretiyor.

    Eskiden seri numarasından veya mac numarasından orjinal olup olmadığı anlaşılıyordu. Distributör firmaların web sayfalarında kontrol için bir bölüm vardı, hala var mı bilmiyorum.
  • d500s alıp pcdende kayıt yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum
  • cevabınız için teşekkürler. kayıt yapmayı düşünmüyorum. evde samsung 7 serisi lcd olduğundan HD yayınları izlemeyi tabii ki istiyorum ama DM den anlamadığım için 800 serisinde sorun yaşamak istemiyorum. birçok forumda 800 den sorunlu diye bahsedildiği için önyargılıyım. yani ya 500 yada 800...?? bu konuda başka önerisi olan ustalarımın da yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla.
  • 2si aynı platform değil hocam , bir tanesi HD yayın yaparken diğeri yapmıyor öncelikle bunda karar kılman gerekır diye düşünüyorum.
  • sayın W7K2D, bu konuda size pm attım.
    Diğer ustaların değerli görüşlerini bekliyorum. saygılarımla.
  • Cevaplandı
  • bütceye göre dreambox çeşitti vardır . Fiyat arttıkça alcagınız dreambox özelligi artar


    sadece şfireli kanaları izliyecekseniz 500-s alın serverlı kullanın.

    yok ben HD yayınlarını izliyecegim LCD HD Tv sahiibiyim derseniz 800 hd alın.

    ben fantazi düşünmek isityorum param bol derseniz 8000 serisi inanılmazdır..
  • ben epey inceledim.Bence dm800 ..neden..

    Bütün cihazlar benzer özelliklere sahip (linux,cccam falan ) ama kayıt yapcaksanız tabiki ek donanım olmadan pcsiz dm800 alacaksınız. d
    dm600 pvr nin usb si yok.
    içindeki hdd ide disk yani şuan az üretilen ve yakın zamnda kalkacak olan bir hd çeşidi.üstelik fiyatı fazla alanlar 80-160 yada 250 flan ancak diğerlerinini iki üç kat fiyatına alıyor.
    Dm800 de usb de var. Sata yı kabul ediyor.
    Şu an 400 gb 2,5' hdd 130 tl ye aldım.Video ve foto arşiviniz atarsınız içine dm ile seyredersiniz.
    Dm800 eksikliği ni dm8000 tamamlamış. Çift tuner,wifi vs.
    Bir de dm800 de hdd yi içerden bağladığınızda e satayı kullanamıyorsunuz.
    yanlışım varsa düzeltiniz lütfen yaniyim bu konuda..
  • Ben de nacizane dm800 önereceğim.. Hd yayınlar için birebir.. Çok memnunum. İnanın evde hd yayın izlemesi güzel oluyor. Ben de de samsung full hd var. Elimden gelen yardımı yapabilirim..

    Selam ve Saygılarımla
  • dm600 pvr ile dm500+ arasında 60tl fark var. hdd takmaya niyetin yoksa bile bence onu al ki ileride takma ihtiyacın olursa hazır oku ve off demezsin
    ben aldım hdd taktım bir de compact flash taktım 10 tanede farklı image yüjkledim hepsinin ayrı güzelliği var bence dm 600 pvr al ama ilk şart standart defination izleyeceksen ama high defination diyorsan dm800 al çünki dm8000 hd çok ama çok pahalı bu zamanda o cihaza para versen bence günaha girersin 3000 tl
    en iyi fiyat ve güvenilir yerde bence kaya center dm 600 pvr 540 tl
  • Bu tamamen bütçe işi ile alakalı eğer 2500 TL verebiliyorsan direk DM8000HD al.Eğer 150 TL civaı ise DM 500 klon al.Ben öyle yaptım 1 senedir sıkıntısız kullanıyorum.
  • ben de DM500 1.sınıf klon almayı düşünüyorum. sanırım ilk aşamada en iyisi bu olacak. Pahalı değil, bir sorun olsa eski uydu alıcısına dönmek bütçeyi sarsmaz :)) balıkesirde oturuyorum, tavsiye edebileceğiniz birileri varmıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hqn2run

    ben de DM500 1.sınıf klon almayı düşünüyorum. sanırım ilk aşamada en iyisi bu olacak. Pahalı değil, bir sorun olsa eski uydu alıcısına dönmek bütçeyi sarsmaz :)) balıkesirde oturuyorum, tavsiye edebileceğiniz birileri varmıdır?



    bende bende tam benim düşüncem giderse 150 lira gitsin peki nerden alalım tavsiyesi olan varmı???
  • selamlar.
    balıkesirde dm500s konusunda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? güvenilir bir yerden 1.sınıf klon dm500s almaya karar verdim. tabi bulabilirsem:)) ayrıca 1 yıllık server da gerekecek.
    saygılarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hqn2run
    selamlar.
    balıkesirde dm500s konusunda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? güvenilir bir yerden 1.sınıf klon dm500s almaya karar verdim. tabi bulabilirsem:)) ayrıca 1 yıllık server da gerekecek.
    saygılarımla.

    Balıkesirde degil ama istanbulda karabalık elektronik var kargoyla 1 gunde elinize gecer urunun gercek 1.kalite olduguna ben kefilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.