Şimdi Ara

Dragon's Dogma Fan Sitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Dragon Doğma oynuyorum ve oyuna aynı anda arkadaşımla beraber başladık araştırdık fakat türkçe bir kaynak bulamadık ve fan sitesi açmaya karar verdik oyunla ilgili sohbet edip ve geçemediğimiz yerleri tartışabileceğimiz bir platform oluşturmak istedik buraya link vermem doğrumu bilmiyorum ama eğer öyleyse moderatör arkadaşlarımızın linki silmesini rica ediyorum dragon dogma severlerle tanışmak isteriz

    http://dragonturkiye.blogspot.com



  • Site çok yavan. Yapman gerekenler:

    Oyun ile ilgili detaylı bilgiler ekle. (Resimler vardı.)
    Oyun ile ilgili güncel haberleri yayınla.
    Oyun ile ilgili videolar yayınla.
    Arka temayı biraz renklendir.
    Hatta rehber ve ilgi çekici yazılarda yayınla.
    Trophy - Achievement Türkçe listesi yap.
    Oyun ile ilgili esrarengiz - garip bilgiler bul.

    Ve dahası.


    Ancak öyle gerçek bir "fan" sitesi olursun. Bu arada kolay gelsin.

    Unutmadan blog yerine normal site daha iyi olurdu.




  • Siteyi dün açtık açıkcası tam bitene kadar yazmak istememiştim ama sizlerlede paylaşmak istedim I-C-O söylediklerinde çok haklısın hepsini yapıyoruz şu anda bilgi topluyoruz sürekli açıkcası oyunu bitirmediğimiz için hem kendimize göre hemde dışarıdan bulduğumuz bilgilerle siteyi güncelliyoruz beni oyunda en çok zorlayan oyun bossları sorunu vardı elimden geldiğince ilk onları halletim şimdi ise dediğin gibi skiller çok sorun ne skill ne işe yarar yorumun için çok teşekkürler....!
  • Dün mü açtınız siteyi. Ben 1 ay oldu sandım, daha çok yeniymiş. Hayırlı olsun ve kolay gelsin.
    Bende teşekkür ederim.
  • hepsinde önce uzun ömürlü olsun ***blogspot***
  • Dragon's dogma'yı oynamadım almak lazım bir ara onuda..
  • Şunun Türkçe'sini yapın, harika olur.
  • Dragon's Dogma için 2 yazı hazırladım arkadaşlar sizlerinde önerisi benim için çok önemli yada oynamayan arkadaşlar varsa bilgi sahibi olması için.

    Dragon's Dogma'yı neden sevmedim ?
    Oyuna başlayalı 1 hafta kadar olmuştu oyunun introlarındaki pixel pixel görüntülerin can sıkmasına aldırış etmeden oynamaya devam ettim. Oyun oldukça ilgimi çekiyordu ve yaratıklar dövüşler herşeyiyle güzeldi ama can sıkıntısı vardı ilk baştaki hatalarım oyunun mağaza bölümündeki bölümden item vs aldıktan sonra menüden çıkmak için en az 10 kez O tuşlarına basıp çıkmak sonrada yanlışlıkla X e basıp mağazadaki kişiye kılıç sallamak haliyle kendi ırkınızdan birisine vurduğunuz için zindana atılıp 5000 gold vermek işte olaylarda burada başlıyor 5000g verdiğimde tüm itemlerimin gittiğini sanıyordum oysaki hepsi üzerimden çıkmış çantamdaydı paramda bitmişti bende checkpoint yaparak bu beladan kurtulmak istemiştim haliyle beni 3-4 saat geriye atmıştı oysaki ben defalarca save yapmıştım tekrar geçtiğim bölümleri yeniden geçerek aynı yere geldim fakat save slotu hala 1 taneydi ve bu aşırı can sıkıntı yaratıyor. O yüzden sürekli stone (yani her bölgedeki pawn aldığımız yer) girerek checkpoint için save yapın. Oyunun 2. can sıkıntısı özelliği ise oyunun haritası dev gibi ve biz bu haritada saatlerce bi yerden biyere gitmek için sadece yürüyebilir veya koşabiliyoruz ilerde bir binek varmı diye araştırdım ama bildiğim kadarıyla bir binek olmayacak ve tabanlara kuvvet gideceğiz. Oyunda eksik olan bir özellik ise oyunun haritası çok büyük olduğundan gideceğimiz bölgeyi bir kırmızı çizgiyle haritada göstermemeleri oyunun loading bölümlerinde bize yolu takip edin asla kaybolmassınız diyor evet doğruda diyorlar kaybolmayız ama yol 2'ye bazense 3'e ayrılıyor ve nereden gideceğimize bakmak için ikide birde map'a girmemiz gerekiyor bence bu menüleri gezmek aşırı derecede sıkıcı. Oyunun diğer can sıkan özelliği ise oyunun başlarında hiç bir quest görünmüyorken birden bire bi bölüme geçtiğinizde otomatik quest açılıyor ve nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz ve olduğunuz yerde ordan oraya dolanıyorsunuz quest bölümüne girip haritada göster dememiz gerekiyor yoksa haritada gideceğiniz bir quest olmuyor. Menülerine gelince tamamiyle baştan savma yapılmış bir menüye girdiğinizde bi pencere daha açılıyor ve ordan oraya ordan oraya girmeniz gerekiyor.
    Oyunun bu kadar kötü yanları olmasına rağmen bu oyunu seviyorum :)


    Dragon Doğmayı Neden Seviyorum ?

    İlk yazımda Dragon's Dogmayı kötüledim evet peki hepmi kötü yanları var iyi yanları yokmu ? Oyunda en çok sevdiğim özelllik Skiller (Süper vuruşlar) eğer bu oyunda bu özellik olmasaydı sanırım bu oyun bu kadar güzel olmazdı yaratıklardan düşen itemler her defasında dövüş bitiminde beni heyecanlandırmıştır acaba neler gelecek, item düştümü, iksir varmı diye etrafa bakmak oldukça eğlenceli tabi belli bi süre sonra sıkılıyorsunuz neden üzerine gelince almıyor gibisinden bunu neden yapmamışlar çünkü karaktermizin bir taşıma hacmi var her yerden aldığınız nesnenin kilogramlarını yazıyor yani ne kadar yük alırsanız stamina koştuğunuzda dövüştüğünüzde hızlı bitecektir buda tabi sizi oldukça etkileyecektir. Olmassa olmaz Pawn bunu her levelda değiştirmeniz gerekiyormuş ben baya bir rockla ilerlemiştim oysaki ne cevhreler varmış oralarda şimdilik 2 büyücü ve 1 ranger karakterimle ilerliyorum 2 büyücü oldukça iş yapyıyor ilerde değiştirirmiyim hiç bi fikrim yok pawn ların size hayat vermesi oldukça iyi tabi doğru pawnı seçmezseniz size hayat vermeyecek dövüşlerde hayat yerine başka bir skill kullanıcak. Oyunun en sevdiğim bölümleri yeraltı bölümleri kaçamıyorsunuz ve ya ilerlemek yada kaçmak zorundasınız ve içeriden gelen o hırıltı ve korku sesleri oyuna aşırı bi keyif veriyor bu tabi oyunun dış bölümündede bazen gideceğim bir bölgede geceden gündüze dönüştüğünde kayalıkların ucuna gelip gün doğumunu izleyip etrafa şöyle bir bakıp keyif sigaramıda içtikten sonra yoluma devam ediyorum ( bu keyif herşeye değer :) Ogre ile ilk karşılaştığımda basit goblin, iskelet kestikten sonra karşımda bu devasa yaratığı gördüğümde ilk donup kalmıştım bi an erkekliğin %99 kaçmaktır deyip kaçmayı düşünmedim değil tabi ozamanlar genç bir savaşçı olduğumdan ogreyi yenememiştim beni düşürdükten sonra kucaklayıp kaçırdı ve daha sonrada ortadan ikiye bölmüştü ve ben bu yaratığı hiç yenemeyeceğimi sanıyordum :) oldukça keyifli bir bölümdü. Oyunda sayamadığım kadar çok yaratık var heryerden değişik farklı bir sürü şeyler çıkıyor ve buda oyuna aşırı bir güzellik katıyor. İtemlerimizide enhanced (Geliştirme) yaptığımızda gücünün artmasıda oldukça başarılı bir uygulama olmuş.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.