Şimdi Ara

Dragon Quest X'in Ücretli Üye Sayısı Hızla Artıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Japonya'nın en büyük firmalarından biri olan Square Enix son dönemlerde MMO oyunları ile de oyun pazarında yer almaya başlamıştı. Final Fantasy XI ile pazarda adını duyuran Square Enix, Final Fantasy XIV ile hayal kırıklığına uğramıştı. Firmanın yeni MMO oyunu Dragon Quest X ise oldukça başarılı olmuş gibi görünüyor.
     
         Yapılan açıklamalara göre Wii için özel olarak piyasaya çıkan (Wii U için 2013'te raflardaki yerini alacak) ve şu ana kadar yaklaşık 600.000 adet satan Dragon Quest X'in aylık ücret ödeyen üye sayısı 400.000'den fazla. Bu sayının sadece Japonya'yı kapsadığını belirtelim.
     
        Bir kıyaslama yapmak gerekirse bir başka Square Enix MMO'su Final Fantasy XI ise 400.00'lik sayıya 18 ayda ulaşmıştı. Dragon Quest X ise sadece 2 ayda bu sayıya ulaşmayı başararak firmanın yüzünü güldürdü.
     
         Oyunun Wii U sürümünün piyasaya çıkmasıyla Square Enix, Dragon Quest X'te daha fazla aylık ücret ödeyen üyeye sahip olacaktır. Bu başarılar konsollarda MMO oyuncu sayısının da artmasını sağlayacaktır.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.