Şimdi Ara

DRAGON-NETWORK BUGLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar vereceğim bug sadece dragon-network da geçmektedir. ben buraya bugün katıldım. oyunu 2 3 aylığına bırakmıştım bi baktım bugün bug işe yaramamaya başladı parayı çoğaltıyorum fakat ne treade ile nede yere atabiliyorum.... BUG u anlatayım eğer Bug neden artık işe yaramıyor bilen varsa yazarsa sevinirim.

    ilk önce 2 char acıyorsun . 1 charında quest ile alınan pet olacak ( dinazor, wolf ....)
    pet li olan chardan dier charına trade atıp petli chardan 5 kk koyuyorsun ..
    dier chardan yarısını 2,500 kk koyuyorsun. daha sonra petli chara gecip pet ine 5 kk veriyorsun .. ve sonra pet li chardan 5 kk daha trade ye koyup trade yi ok luyacaksın 2 chardan da ... daha sonra 2 chardan da cope 0 adena atıcaksın böylece petsiz charda ki tüm adena lar petli chara kopyalanmış oluyor .... DRAGON-NETWORK tüm serverlarda geçerli fakat ne hikmetse 3 aydır girmediğimden dün girip nightmare serverinde biraz adena coğaltayım dedim petli charadn pet e trade esnasında 5 kk koyarken trade otomatik kapanıyor ... para kopyalanıyor ama cantanda 2 tane para simgesi cikiyor... ve kopya parayla hicbise yapamiyorsun.. 1 2 dk sonra kendiliğinden yada oyunu kapayp açtıgında yok oluyor...

    bilen arkadaş varsa söylerse sevinirim yada DRAGON-NETWORK da işe yarayan BUG ları bilenler bu başlık altında yazarsa hepimiz bilgileniriz. teşekkürler ..







  • kardesim benim bildigim fazla bugg yok ama dragon-networkta o islerden anlayan arklar vardı forumun eski sayfalarına ulabilirsen bak ordan oly kayıt bugguna kdr cok sey yapilio dragon-networkta cok fazla pl oldugundan buggda temizlemekle bitmio haliyle neyse sana iyi oyunlar guzel bir server arıyorsan rivale bekleriz herkese iyi itemler
  • kardes bug bulan kimse soylemes sorlerse bogun degeri kalmass birde gm falan okur die dusunur dogal olarak da bug kaldiririlir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.