Şimdi Ara

Dota 2 The International Hakkında İlk Bilgiler Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Dota 2'nin en büyük geleneksel etkinliği olan The International hakkında Valve yeni bilgiler verdi. 
     
         Bu yıl Washington eyaletinin Seattle şehrinde yapılacak olan International IV, 17.000 kişilik bir stadyum olan KeyArena'da gerçekleşecek. İzleyici sayısının bu kadar fazla olduğu bir turnuva için geçen senekine göre daha büyük bir stadyum seçilmiş.
     
          Ön eleme maçlarıyla başlayacak olan turnuva bu yıl Ağustos ayında değil, Temmuz ayında gerçekleşecek. 8 Temmuz'da başlayacak ön elemelerde kullanılan sistemde değişiklikler olacak. Bu değişiklikler ile ilgili bilgiler ilerleyen günlerde duyurulacak. Ön eleme maçları 6 gün sürecek.
     
         Final maçları 18 Temmuz ile 21 Temmuz arasında yapılacak. 16 takımın mücadele edeceği turnuva için üç farklı bilet türü var. Genel katılım için yeterli olan biletler 99$ olacakken maçların gerçekleştiği bölgede oturmak için 199$ ödemelisiniz. Turnuvanın ön eleme maçlarını canlı izleme şansı, turnuva sonrası partiye katılıp oyuncular ve organizatörler ile tanışma şansı elde edebileceğiniz Özel Paket ise 499$ olacak. Bilet satışları 4 Nisan'da başlıyor. 








  • Dota gerçekten hem evreniyle hem community'siyle çok büyük bir oyun, Valve de ilk DotA bu kadar tutulduktan sonra DotA 2'yi ilk oyunun temellerine sadık kalarak geliştirmesiyle saygıyı hakediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Challenge

    Dota gerçekten hem evreniyle hem community'siyle çok büyük bir oyun, Valve de ilk DotA bu kadar tutulduktan sonra DotA 2'yi ilk oyunun temellerine sadık kalarak geliştirmesiyle saygıyı hakediyor.


    ilk oyunun temellerimi? o.O

    dota 1 artık herşeyini dota 2 den alıyor aslında dota 1 diye bir oyun kalmadı dota 2nin grafikleri dandik hali diyebiliriz

    dota 2 dota 1 in asıl halinden çok farklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.