Şimdi Ara

Dota 2’de toksik oyunculardan korunmak için abonelik dönemi başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Burda bi yanlış anlaşılma var sanırım.Oynamak istemediğiniz oyuncuları BP almadan da işaretleyebilirsiniz.En azından ben öyle biliyorum.BP yi almadan önce bi kaç kişiyi işaretlemiştim
  • Oyundaki chat mesajlarına fazla takılmazsan toksik oyuncunun hiçbir zararı olmaz.Dota 2 oynamadım.Chat ne kadar gerekli bilemem.Ama multi fpslerde mesaj okumadan bak keyfine.
  • İşlemiyor bu sistem turbo mod ve normal maç da test ettim bi elamanı işaretledim yine aynı takım da eşleştik :)) hatta 2 gün sonra bida denk geldik :)

    Toksik oyuncu nedir ayrıca bence toksik oyuncudan oyuncuya göre degişir toksiklik.

    Mesala bi rank maçımda ruslarla aynı takımdayım adamlar mid için kavga etti mid de ki çocuk ölünce daha 10 cu saniye diger çocuk mic den gülüyor dalga geçiyor :) sövüyor falan 1ci dk digeri ölünce bu sefer mid de ki çocuk dalga geçiyor sövüyor bu oyun bitene kadar devam etti ben çok keyif aldım şahsen kazandık ruslarla epey güldüm oyunu kazandık bunlar hala birbirlerine sövüyodu :)))

    Bi örnek daha vereyim chat den bi partiye girdim 4 çocuk arkadaşlar oynadık kazandık çocuklar ekledi beni ertesi gün bidaha partiye çagırdılar :) bu sefer içlerinden 1 tanesi farklı bi arkadaşlarıydı :)) bristal picklemiş oflane takılıyor. takılıyor dedigim adam her 1 dk bir ölüyor feedliyor bende o sıra da kasıyorum oyunu nasıl tutarım diye çünki oflane 1k rankı var ya da yok dk 10 9 defa ölünmez çünki sonra dakikalar ilerliyor bristal hala ölüyor !!! O sırada split atarak oyunu tutuyorum rakibin 5 man oynamasına izin vermiyorum bu bristal abimiz ölmekten sinir yaptı artık başladı bana sövmeye harbi harbi sövüyor takmadım :) gülücük attım chat e böyle !

    Dedim kardeşim nie sövüyosun anlatsana bi dedim hatam neymiş düzelteyim abi dedim. Bu hala söverek niye gelmiyosun fightlara oglum ben gelip girsem o fight a adamlar oyunu bitirir oyun biter ben kazanmak istiyorum dedim sen bristal oynuyorsun 2 saniye de fight da yok oluyorsun 0-17 yi bi anlat bana dedim...

    Karşı da varmı 0-17 oynayan adam dedim.... 1 -2 dk sustu ama hala konuşuyor... Tabi o konuştukça bütün oyun istegi kaçıyor neyse oyun bitti bu hala bana sövüyor en son bende başladım oyun bittikten sonra devam ettigi için ben edince muteledi beni çünki ben ettim mi agır ederim ve de gerçek hayat da o kişiye söylediklerimi de zevkle uygulayacak sosyapatım !!! Derken kazandıgın da ekleyen çocuklar.. kaybettiklerin de beni siler ve beni reportladılar reportlandıgım oyun 11-1 A.M. oynamışım...

    Burada ki mevzu toksik oyuncu bu bristal e denir ve buna kendi arkadaşları dahil ses çıkartmıyor üstüne onu savunuyor kolluyor !!! Ve bu insanların report hakkı var bu sistem baştan aşşagı yanlış Bence report olayının oyuncuların elinden alınması gerekiyor ! Mute kalsın sadece toksikliyorsa mutele geç ama dota 2 de report direkt etki ediyor !!! Report olucaksa inceleme olsun yani oyunu incelesinler chat kayıtlarını . mic kayıtlarını oyuncuların oyun içinde ki istatistiklerini gerekirse replaydan oynatıp izlesin bi sistem kursunlar bence böyle olmalı !!! Dota 2 de report sistemi şuan haklı haksız gözetmeksizin sizin emeklerinizin hırsızlar tarafından çalınması demek !! Bence öyle..

    Ve o bristal o gün bana onları yaptı arkadaşları ses çıkarmadı kolladı ya güya onu emin olsunlar aynısını onlara da yapıcak yapmıştır da hatta konuşmuyor olabilirler de..

    Hayırlısı...




  • Belli bir sayı sınırlaması var mı hocam?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yok hocam
  • Haber eski ve yanlış. Cidden Dota 2 nich bir oyun, haber editörleri bile bilmeden haber yapıyor. Oyuna pay2win diyenler karakter açmak için ya zamanı yadda parasını vermesi lazım. Dota 2 davranış puanı diye birşey var. Davranış puanına göre eşleniyor insanlar. 10bin üzerinden hesaplanıyor. Puanınız düşükse toksitler denk geliyor. İyi biri olun denk gelmesin. pay2win diyenlerde oynamayı becerememiş kişilerdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.