Şimdi Ara

Dosya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Isim :Oba Chandler
    Dogum:10-11-46
    Cinayet yili :06-01-89
    Kurbanlar:Joan "Jo" Rogers 36 /Michelle Rogers 17 /Christe Rogers 14
    Idam yili:11-15-11


    Oba Chandler 1994 yilinda 36 yasindaki Joan Rogers ve onun 14 ve 17 yaslarindaki iki kizini (Christe ve Michelle) oldurdukten sonra vucutlarini baglayip Tampa koyu na atmaktan suclandi .Olay kurbanlarin ilk defa gittikleri Florida gezisinden Willshire Ohio daki kucuk ciftliklerine dogru geri donerlerken Chandler'e adres sormalariyla baslamisti .
    Oba Chandler gorunuste oldukca nazik kibar birisiydi ve kurbanlar Chandler'in kullandigi Tampa koyunda demirlemis bota bindi .Detektiflerin yaptigi arastirmaya gore Chandler kurbanlarin once ellerini ve ayaklari bagladi daha sonra halatla boyunlarina beton bloklar baglayarak denize atti. Cinayetten bir kac gun sonra cesetler beton bloklara rahmen su yuzune cikti.

    Detektifler 3 yil boyunca cinayeti aydinlatamadilar .Yanlizca iki sey yardimci oldu , Roger'in otomobilinde bulunan ve icinde Chandler in elyazisi olan bir turist brosuru ve daha once ayni koy da aydinlatilamamis olan bir tecavuz vakasinda kanadali bir magdurun ifadesine dayanilarak cizilmis olan Chandler'e cok benzeyen bir robot resim
    Detektifler alisala gelmemis bir yontemle olayi aydinlatmaya girisirler . Rogers ailesini kim katletti basligi altinda Chandler'in el yazisini iceren brosuru ve kurbanlarin resimlerini billboard ilani olarak yayinlarlar . Ilani goren Chandler'in bir komusus el yazisini tanir ve polise haber verir .
    Chanlder'in robot resmini veren kanadali kadin oldururlmemis olmasini olay gunu limanda onu bekleyen bir arkadasi olmasina bagliyor

    Oba Chandler idam edilmeden once hapisanede kaldigi 17 yil boyunca hic bir arkadasinin yada aile uyesinin ziyaretine ugramamis

    Son yedigi yemek :
    iki adet salamli hardalli sandvic , Fistik ezmesi ve uzum marmelatli sandvic talep etmis ve yarisini yemis

    Son sozu :
    Chandler son soz soylememis ancak bir not birakmistir ,
    "Bugun masum bir insani olduruyorsunuz
    Oba Chandler "

    Idam edilme sekli : Zehirli igne







  • Isim :Troy Anthony Davis
    Dogum:10-09-68
    Cinayet yili:08-19-89
    Kurbanlar:Mark Allen MacPhail
    Idam yili :09-21-11
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Troy Anthony Davis Burger Kingde arkadaslariyla beraberken adi Larry Young olan evsiz bir insana arkadaslarindan birine bira vermeyi reddettigi gerekcesiyle basina tabancayla ates etti.
    O siralar Savannah polis memuru Mark Allen Macphail hemen karsidaki Greyhound otobus terminalinde izinli olarak calisiyordu ve Young in cigliklarini duyar duymaz olaya mudahele etti . Davis bu sirada kacmaya basladi polis memuru durmasi yonunde ikaz etti.Davis bu ikaza ates acarak karsilik verdi .
    Polis memuru celik yelek giymesine karsin vucudunun yan kisimlari korunmuyordu ve mermilerden birisi sag kalca kismini bir digeri ise sag yan gogus kismina isabet etti
    Bu sirada Davis yere dusen yarali polise gulerek yaklasti ve yuzune ates etti .
    Hic bir silah bulunamadi ancak savcilar mermi kovanlarinin bundan daha once meydana gelmis bir silahli olayda da ayni silahin kullanildigini farketti.
    Kovusturma suresince taniklar Davis in suclu oldugunu dogruladilar , ancak aradan yillar gectikten sonra bazi taniklar bu ifadelerinden vazgectiler.

    Son yedigi yemek :
    Yemek yemeyi reddetti

    Son sozu :
    "Sozlerim MacPhail in ailesine ... , Icinde bulundugunuz duruma ragmen sunu soylemek istiyorum ki ben sizin oglunuzun,babanizin ve kardesinizin tek ve birebir katili degilim.
    Ben masumum
    Olayin oldugu gece benim bir sucum yoktu.Benim bir silahim yoktu.
    Istedigim teksey bu olaya cok derin bakarsaniz sonunda gercegi anlarsiniz.
    Kim benim hayatimi almak istiyor bu konuda Ailemin ve arkadaslarimin bu davada savasmayi birakmamalarini istiyorum.Tanri ruhlariniza merhamet eylesin ve hepinizi korusun"




  • Isim :Steven Michael Woods
    Dogum:04-17-80
    Cinayet yili:05-02-01
    Kurbanlar:Ron Whitehead 21 / Bethena Brosz 19
    Idam yili:09-13-11
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Erken bir sabah vakti iki adam Dallas'in varoslarindan golf sahasina dogru arabalariyla giderken iki kurbanin yerde bir arabanin yaninda oldugunu farketti .
    Ron Whitehead, 21 kafasina 6 el ates edilmis ve ensesi 4 kez kesilmis sekilde , Bethena Brosz, 19, kafasina 2 el ates edilmis, 1 kesik dizinde ve digeri bogazinda olmak uzere kesikler vardi.
    Whitehead coktan olmustu , Bronz hala yasiyordu ve cok agir yaraliydi hemen ertesi gun o da oldu.

    Steven Micheal Woods kurbanlarla o gece beraber oldugunu kabul etti ve o gece arkadasi Marcus Rhodes ile konusup Whitehead ve Bronsz a eve kadar eslik etme konusunda anlastiklarini polise belirtti .
    Ancak o gece yol boyunca Woods'un ve Rhodes in arabalari ayri ayri hareket etmisti .
    Detektifler Rhode sorguladilar , Rhode in arabasinda magdurlara ait sirtcantasi ve kisisel esyalar buldular.
    Rhode tutklandi ve suc tabancasida Rhode nin ailesinin yasadigi evde bulundu .

    Rhodes in arabasinda Woods un DNA si olan deri bir eldiven bulundu , Bu sirada Woods coktan Dallasi terketmis ve New Orleans ,Idaho derken California da tutuklandi.
    Bazi taniklar Woods un kendilerine bir cinayet islemek uzere plan yapmis oldugunu ve cinayetlerden sonra cinayetlere nasil istirak ettigini kendileriyle paylastigini polise bildirdi .

    Taniklarin ifadelerine gore Woods uyusturucu alis verisi bahanesiyle issiz bir yolda aldigi Whitehead i oldurdu cunku whitehead Woods un bundan iki ay once karistigi bir cinayetten haberdardi.Buna ragmen Woods bu suctan hic yargilanmadi .Savcilara gore Brosz un oldurulme nedeni ise sadece yanlis zamanda yanlis yerde olup Whitehead in olumune taniklik etmesiydi

    Suc ortagi Marcus Scott Rhodes ise omur boyu hapise carptirildi


    Son yemegi :
    Domuz pastirmasi , buyuk bir pizza , sosis ,pepperoni ve hamburger, kizarmis tavuk gogsu,tavuk biftek,domuz pastirmali hamburger ve fransiz sandvic, sarimsakli ekmek,Mountain Dew , pepsi , alkolsuz bira ,cay ve dondurma

    Son sozu :
    "Su anda burda sadece bir idami izlemek uzere degilsiniz , burada bir cinayete taniklik edeceksiniz .Ben kimseyi oldurmedim ,hicbirzaman . Anne seni seviyorum , seviyorum seni Tali .Inanamiyorum Marcus Rhodes in serbestce dolasmasina izin vereceksiniz ,yargi beni hayal kirikligina ugratti.Alex Calhoun bunu tamamiyla altustetti(avukati) .Bende seni sevioyrum anne
    Gardiyan ,eger birini oluderceksen hadi oldur ,cek tetigi. Zamani geliyor bunu hissedebiliyorum , herkese gule gule sizi seviyorum"




  • Isim :Gerald James Holland
    Dogum:08-14-37
    Cinayet yili:09-12-86
    Kurbanlar:Krystal Dee King
    Idam yili :05-20-10
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Krystal King 15 inci yas gununden hemen bir gun once bir arkadasiyla baska bir arkadaslarina bakmak icin bir pansiyona gitti . Pansiyonda Gerald James Holland da kaliyordu . Ertesi gun kizin cesedi Harrison il'i yakinlarinda sig bir mezarda bulundu .
    Holland'in oda arakdasi Jerry Douglas cesedin bulunmasinda polise yardimci oldu ve Holland aleyhinde taniklik yapti . Jerry Douglas da cesetten kurtulmasi icin Holland'a yardimci olmustu

    Yapilan otopsi sonrasinda Krystal King 15 olum nedeninin boynundan baglanarak ve bogazina elbise parcasi sikistirilip havasiz kalmak kosuluyla oldugu tesbit edildi . King tecavuze ugramis , dovulmus ve bicaklanmisti .Holland ilk ifadesinde kizi bogusma sirasinda hata ile bicakladigini soyledi

    Son yedigi yemek :
    Sogan ve sarimsakli az pismis bonfile , firinda pisirilmis krem peynirli patates , Domuz eti ve frenk soganı.kuflu peynirle suslenmis salata, jalapeno peynir soslu bruksel lahanası ,elma tarti ve 1 litre pepsi cola

    Son sozu :
    "Ben gercekten butun ictenligimle olan bu olay icin uzgunum" (Bu sozu hapisane papazi tarafindan tutulan kagitta incilden 23.ilahiyi okumadan one soyledi)
    "O nu tekrar geri getirebilmeyi umardim . Bilmenizi isterim ki olan bu olaydan oturu cok uzgunum . Biliyorum yanlis yaptim ama alkol vardi.Umutsuzluk ve ofke buna neden oldu . Hepsi bu "




  • Isim :Rogelio Reyes Cannady
    Dogum:05-29-72
    Cinayet yili:10-10-93
    Kurbanlar:Leovigildo Bombale Bonal
    Idam yili :05-19-10
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    10 ocak 1993 gunu 1990 da isledigi artarda iki suctan omur boyu hapse carptilan Rogelio Reyes Cannady kemerinin ucuna bagli bir asma kilitle 55 yasindaki hucre arkadasi Bonal dogerek oldurdu
    Gardiyanlar Bonal'i hucrede yerde elleri arkadan kemerle baglanmis sekilde buldu .Cannady de hic bir yaralanma izi yoktu ancak botlari ve elbiseleri kan icindeydi . Duvarlara kan sicramis hucredeki yataklar ve mobilyalar kanla bulanmisti .Polisler gizlenmis bir cift botun icinde bir kemer ve sifreli bir kilidin basini buldu buldu . Kilidin govdesi hucrenin klozetine atilip yok edilmisti.
    Bonel cinayetten 15 yila carptirilmisti.Olaydan iki gun sonra oldu . Kovusturma suresince Cannady sadece kendini savundugunu iddia etti .

    Son yemegi:
    7 adet inek etli ve peynirli meksika bogregi,pico de gallo,2 adet cizburger,kizartma ve iki adet kizarmis tavuk

    Son sozu :
    "Ben oradaydim ve bizim nasil buyudugumuzu dusunuyorum,biz ayni evde buyuduku biliyorsun .Tekrar birbirimizi sevemeye ihtiyacimiz var aynen eskiden oldugu gibi.Ben iyi olacagim , siz kendinize iyi bakin.
    Tanrinin rahmeti ruhumun uzerine olsun"
    (Bu son sozlerinden sonra zehir vucuda enjekte edilmeye baslandi bu sirada Cannady gulerek sedyeden basini kaldirdi ve)
    "Zannettigimden daha kolaymis aslinda . Gitmeye hazirim , simdi uyumaya baslayacagim , etkisini hissedebiliyorum "
    (Sonra bilincini kaybetti ve horlamaya basladi)




  • Isim :Darryl M. Durr
    Dogum:06-26-63
    Cinayet yili:02-01-88
    Kurbanlar:Angel Vincent
    Idam yili :04-20-10
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Durr 16 yasindaki bir kiz cocugunu ailesinin uzakta oldugu bir anda kacirdi .Tecavuz edip kopek zinciriyle bogarak oldurdukten sonra cesedi iki adet portakal renkli trafik tamburunun icine gizleyip tamburlari uc uca Cleveland parkina koydu .
    Durr bir babaydi , Oglu assagi sokaktan ismi Angel olan genc bir kizla arkadaslik yapiyordu .Durr o kizi aklindan hic cikaramiyordu .Yeni dogmus kiz cocuguna Angel ismini verdi ve hatta kiz arkadasina olay gunu alikoydugu Angel'dan soktugu kot pantolonu giydirip modellik bile yaptirdi.

    Aradan 3 ay gectiten sonra ceset komsu cocuklari tarafindan farkedildi . Konu ta ki Durr 1988 de iki ayri farkli tecavuz olayina karisana kadar cozulemedi .
    Dorr un kiz arkadasi Deborah Mullins polise verdigi ifadesine Angel'in kayboldugu gece Dorr un kendisini arabayla aldigini ve Angel'in arabanin arkasinda bagli olarak bulundugunu ve Dorr un kendisine az sonra onu biryerlere atacagini soyledi . Durr kiz arakdasini bir apartamana birakti aradan 4 saat sonra geri dondu ve kurbandan aldigi yuzuk ve kolyeyi kahve masasinin ustune birakti ve ovunerek Angel'i bogarak oldurdugunu soyledi .
    Kiz arkadasinin polise haber vermek icin aylarca beklemesinin nedeni olarak Durr un kendisni inciteceginden korktugunu belirtmesi Durr un tek kisi olarak suclanmasini sagladi
    Savcilar Deborah Mullins in konuyla ilgili detaylari hatta cesedin yerini bile Dorr un anlatimi olmadan bilemeyecegini soyledi

    Son yedigi yemek :
    Yemek yemeyi reddetti

    Son sozu :
    Su anda burda oldugunu inandigim Angel'in ailesine herkim ki beni bircok soruna neden olarak goren ve kendi kizlarinin katili olarak bilenlere soylemek isterim ki boyle inandiginiz ve dusundugunuz icin gercekten cok uzugunum.O acilari bende paylasiyorum .
    Oyle ummustum ki DNA testi benim sucsuzlugumu kanitlamama yardimci olacakti ama maalesef olamadi.
    Anneme ; biz bu dunyada mucadeleyle yasadik ve simdi bir mucadeleyle gitmek uzereyim . Kuzenime;lutfen cocuklarima iyi bak , Onlara ve karima onlari cok sevdigimi soyle . Esime;Onu cok seviyorum , bu hayatta 20 yil oldu ve o nu oteki hayatta tekrar gorecegim




  • Isim :Franklin DeWayne Alix
    Dogum:08-06-75
    Cinayet yili:01-03-98
    Kurbanlar:Eric Bridgeford
    Idam yili :03-30-10
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Alix bir kadini kacirdi , zorla otomobiline bindirip etrafta gezindi , kadina tecavuz etti ve kadini evine birakti .Kadinin evini karistirdigi sirada kadinin erkek kardesi Eric Bridgeford iceriye girdi ,Alix'i elinde silahla gorurgormez kacmaya calisti ama sirtindan vurularak yere dustu .
    Alix olay yerinden kactiktan birkac gun sonra tutuklandi ve cinayeti kabul ettigi gibi silahini polis kuvvetlerine karsi dogrulttugunu da itiraf etti .
    Kogusturma surecinde Alix'in isledigi 6 aylik bir sureci kapsayan
    3 ayri cinayet , 2 ayri cinayet girisimi ,8 ayri agir cezayi gerektiren soygun,1 soygun ,2 agir cezayi gerektiren cinsel saldiri ve 4 ayri agirlastirilmis cezayi gerektiren kacirma olayi su yuzune cikti.

    Son yedigi yemek :
    Yok

    Son sozu :
    "Aslinda ben bir canavar degilim sozum ona beni bu hale kim getirdiyse.O kadar cok hata yaptim ki evladinizi elinizden aldi.Herseyi mahvettim,,aptalca kararlar aldim.Hepsini mezara goturecegim,uzur icinde olacagim.Hersey bu kadar.Ben huzuru kalbimde tasiyorum "




  • Isim :Lawrence Raymond Reynolds Jr.
    Dogum:06-02-66
    Cinayet yili:01-11-94
    Kurbanlar:Loretta Mae Foster
    Idam yili :03-16-10
    Idam edilme sekli:Zehirli igne


    Loretta Mae Foster 67 yasinda komsu cocuklarina bakan dul bir kadindi. Renold ise alkol alabilmek icin paraya ihtiyaci olan issiz ve alkolik birisiydi .
    Bu alkolik adam bir gun yolununu yasli kadinin evine dogru yoneltti , kadini bi iple bogduktan sonra 40 dolar nakit para ve kadinin cuzdanindan aldigi bos bir banka cekiyle evden ayrildi .
    Cinayet aksami Reynold bu cinayetten arkadaslarina ovguyle bahsetti ve hatta cesedi gormesi icin kardesine olayin yasandigi eve goturdu .
    Sonradan adamin yatak odasinda kanli bir elbise ve bos bir banka ceki bulundu .
    Cinayetten tam 1 ay once yasli kadinin Reynolds'u evin bodrum katini boyamasi icin ise aldigi ogrenildi .
    Reynolds'undaha sonradan iddia ettigine gore Roynals 300 dolara anlasmisti ancak sadece 100$ alabilmisti . Haftalarca kadini parasini odemesi icin canindan bezdirmis , geceleri kapasini calmis ve hatta karanlikta gizlenip aniden orataya cikarak korkutmaya bile calismisti .

    Son yedigi yemek :
    A1 soslu bar buftegi , barbeku soslu domuz pastirma ,kokteyl soslu iri karides kizartmasi,kizarmis mozzarella,kizarmis patates,kizarmis sogan halkalari,kizarmis mantar,cikolata,siyah visne,siyah ceviz ve Dr.biber

    Son sozu :
    "Aslan gibi gelmistim ama koyun gibi gidiyorum."
    (Bu arada iki kadini isaret edip kim olduklarini cikaramadigini soylemistir)
    "Erin ve Emma herzaman ve sonsuza dek o aslanin kalbinde olacaklar . Kardeslerime ;umarim bugun yurudugum bu 15 adimlik yolu hicbir zaman yurumezler
    Dikkatimi hep bugun sahip oldugumuz bu bos ve alcak sisteme vermeye calistim. Kotulugu durdurun "
    (Bu arada kurbanin yegenlerinden birisi " Az sonra duracak zaten " diye seslenir)




  • Isim :Robert L. Newland
    Dogum:04-00-43
    Cinayet yili:05-30-86
    Kurbanlar:Carol Sanders Beatty
    Idam yili :03-10-09
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Newland kiz arkadasiyla birlikte yasiyordu , 27 yasindaki Carol Beatty ise hemen karsidaki sokakta kaliyordu . Ickili bir gunun sonunda Newland Beatty'nin evinin onune geldi ve disari cikmasi icin seslendi.Beatty nin disari cikmasiyla birlikte makdul Beatty'i zorla opmeye calisti.Beatty bu istegi geri cevirdi ve eve donmesini soyledi .Newland'in tekrar opmeye calismasiyla birlikte Beatty makdulu tirnaklariyla cirmalayip tokat atti.Bunun uzerine Newland bicagini cekti boynunu yardiktan sonra defalarca bicakladi .
    Beatty hastanade olmeden kisa bir sure once kendisine saldiranin Newland oldugnu polise bildirdi .Newland tutuklandiktan heme sonra herseyi itiraf etti.

    Son yemegi :
    Ozel son yemek onerisini red etmis , tavuk ve pilavdan olusan standart hapisane yemegini terch etmistir

    Son sozu :
    "Bu olan olaydan oturu uzgunum .O gun e tekrar geri donebilmeyi isterdim.Kimseye karsi bir nefretim yok . Hala ne oldugunu hatirlamiyorum , ama ne olduysa artik olmus ."
    Bir kac dakika gectikten sonra Newland tekrar mikrofona egilir ve birseyler soyler ancak mikrofon coktan kapatilmistir ve birkac guvenlik gorevlisi ve ilac gorevlisi haric ses gecirmez camlarin ardindaki hic kimse Newland'in son sozlerini duyamamistir




  • Isim :Virgil Euristi Martinez
    Dogum:12-12-67
    Cinayet yili:10-01-96
    Kurbanlar:Veronica Fuentes 27 / Cassandra Fuentes 3 / Joshua Fuentes 5 / John Gomez 18
    Idam yili :01-28-09
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    27 yasindaki Veronica Fuentes Virgil Martinez ile kisa bir sureligine arkadaslik yapmis daha sonrada Virgil Martinez in bitmez tukenmek bilmeyen tacizleriyle kurbani olmustu .
    1 ocak 1996 da Veronica nin 14 el ates edilmis cesedi ve cocuklari biri 5 digeri 3 yasinda olan Joshua ve Cassandra nin cesetleri yasadiklari karavanda da bulundu ,
    18 yasindaki 7 el ates edilmis John Gomez ise on avluda bulundu .
    Birkac yakin komsu Virgil Martinez in avluda Veronica ya ates ettigini dogruladi .
    Balistik arastirmalari tum kurbanlarin ayni silahla olduruldugunu ortaya koydu ama o silah hicbir zaman bulunamadi.

    Son yedigi yemek :
    Iki adet kizarmis tavuk gogsu,iki domuz pirzola,iki tortilla avakado ve kizarmis patates

    Son sozu :
    "Size ne anlatildigini biliyorum ama onlarin hepsi yalan .Sizin cocuklarinizi ve kiz kardesinizi olduren John Gomez di .Keske onu ayagindan vursaydim simdi o burda olmus olacakti.Sorusturmayi yonetenler sadece birisini suclamak istediler"
    Suclu katliam gecesinden bahsetmeye basladigi siralarda gorevliler tarafindan son konusmanin yanlizca birkac dakikayla sinirli oldugu gerekciyle uyarilir ve zehir siringa edilmeye baslanir
    aradan 9 dakika gectikten sonra Virgil Martinez in olmus oldugu bildirilir




  • Isim :Steve Henley
    Dogum:11-25-53
    Cinayet yili:07-24-85
    Kurbanlar:Fred Stafford 67 / Edna Stafford 64
    Idam yili :02-04-09
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Fred ve Edna , Jackson ilcesinde Steve Henley in sahip oldugu ciftlikten az otede yasayan yasli bir ciftti .
    Cinayetin islendi gun Steve Henley buyukannesini ziyarete gitmisti .Suc ortagi Terry Flatt de onunla birlikteydi .
    Terry Flatt ifadesine gore Steve Henley buyukannesigilin parasinin Stafford ailesi tarafindan borc alinmisti ve o gun bu parayi geri almaya niyet ettikleriydi.

    Ikili hareket ettiler , Henley 22 lik bir tufek ve benzinle dolu birkova tasiyordu. Avluya geldiginde Staffordlari gorusmek icin cagirdi ve soyle seslendi
    "Bu parayi istiyorum eger vermezseniz bu kamyon da gordugunuz adam beni oldurecek !"

    Yasli cift parayi odemeyi onermelerine karsin disari cikarcikmaz karsin Henley ates etmeye basladi . Once yasli adami vurdu daha sonra yasli kadini .
    Yasli kadin yerde acilar icinde yatarken tufegi suc ortagi Flatt'e dogru atti ve tabancasini cikartip yasli kadina ates etti .
    Her iki adamda benzini dokup atesledikten sonra olay yerinden kactilar .
    Olaydan sonra cesetler kullerin arasinda bulundu .
    Terry Flatt suclu aleyinde taniklik yapmaktan dolayi cezasi hafiflestirilerek 25 yila mahkum edildi


    Son yedigi yemek :
    Bir tabak karides , balik , istiridye , kizarmis sogan halkalar ve kizarmis tavuk lokmalar

    Son sozu :
    "Bu olay oldugundan beri hep soyledigim gibi onlari ben oldurmedim . Umarim onlar benim olmemle birlikte huzur icinde olurlar."

    Henley in Riverbend Maximum Security enstitusundeki idam odasindaki olumu saat 1.33 AM de resmen duyuruldu .
    Henley Tennessee da idam edilmisti ve burasi cok tartisilan 3 lu zehir asilma yondetimiyle biliniyordu. Henley'in avukati idamdan yanlizca saatler oncesinde bu idam yondetminin anayasaya aykiri oldugu gerekceseyle temyiz mahkemesine basvurmustu .
    Idamindan dakikalar once saat 1:17 de idama taniklik etmeleri icin aile uyelerinin ve medyanin karsisina sedyede baglanmis sekilde cikarildi .Bu arada Henley ailesinin cikgliklarini ve agalamarini duyarduymaz basini sedyeden kaldirdi ve onlara dogru gulumsedi
    Son konusmasi sirasinda bir kez daha masum oldugunu soyleyen Henley , kendisinin olumu karsisinda kurbanin ailesinin huzur bulup bulmayacagi karsisindaki soruya da soyle cevap verdi

    "Umarim bu onlarin ailesinin acilarini hafifletir.Ama benim hayatta edindigim tecrubemelerime gore boyle olmayacak . Birisinin ailesinden birisini kaybetmesinin acisini hic birsey hafifletmez.Ben masum bir adamim."




  • Isim :Aileen Carol Wuornos
    Dogum:02-29-56
    Cinayet yili:12-01-89 / 05-19-90 / 05-31-90 / 07-30-90 / 09-11-90 / 11-19-90
    Kurbanlar:Richard Mallory 51 / Dick Humphreys 56 / Charles Carskaddon 40 / Troy Burress 50 / Peter Siems 65 / Walter Jeno Antonio 62 / David Spears 43
    Idam yili :10-09-02
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Richard Mallory, 51, Elektronik market sahibi .1 aralik 1989 da Arabasi Volusia da terkedilmis olarak bulundu .Cesedi 13 aralikta birkac kilometre uzaklikta agaclik bir alanda bulundu.
    Bir kac kez ates edilmisti ama iki kursun sol akcigerine saplanip ic kanamayla ani olumune neden olmustu

    David Spears, 43, Insaat iscisi .Cesedi 1 haziran 1990 da Citrus 'un 19.otoyolunda bulundu.Bir beyzbol sapkasi haric tamamen ciplakti , govdesine 6 kursun isabet etmisti .

    Charles Carskaddon, 40 .Rodeo calisani .6 Haziran 1990 da cesedi Pasco da bulundu . 9 kursun alt gogus ve karin ust bosluguna isabet etmisti.

    Troy Burress, 50 Ocala'da calisan bir sosis saticisi .31 Temmuz 1990 da kayboldugu bildirildi . 4 Agustos 1990 cesedi polisler tarafindan Marion civarlarinda agaclik bir alanda bulundu.2 el ates edilmis ceset bulundugunda buyuk oranda curumustu .

    Charles Humphreys, 56 .Yuksek rutbeli hava kuvvetleri emeklisi,eski polis sefi ve Florida cocuk istismarlari arastirmacisi .Cesedi 12 eylul 1990 da Marion'da bulundu .Tamamen giyinikti ve basina ve vucuduna toplam 6 el ates edilmisti.Arabasi Suwannee yakinlarinda bulundu .

    Walter Jeno Antonio, 62 . Cesedi 19 Kasim 1990'da Dixie de bir yolda bulundu.Neredeyse tamamen ciplakti ve 4 kez sirtina ve kafasina ates edilmisti . Arabasi 5 gun sonra Brevard yakinlarinda bulundu

    Peter Siems, 65. Haziran 1990 da Floridadan New Jerseye dogru yola cikmisti . Daha sonradan arabasi 4 temmuz 1990 da Orange Spring de bulunacakti .Gorgu taniklari olayin oldugu gun arabanin bulundugu yerde Tyria MOOR ve Aileen WUOORNOS un arabadan ayrilirken gorduklerini soylediler.On kapi kolunda bir avuc ici izine rastlandi . Bu iz Aileen Wuornos a aitti . Ceset hic bir zaman bulunamadi


    Aralik 1989 ve Eylul 1990 a kadar olan donemde Florida nin merkezi ve kuzeyinde farkli zamanlarda otoyollarda islenmis bir cok cinayet tespit edildi .Wuornos ilk ifadesinde cinayetleri isledigini , otoyolda hayat kadinligi yaparken kendisine cinsel saldiri yapildigini ve kendini korumak icin silahini kullandigini soyledi.Ancak kurbanlarini gasp ediyordu .Her bir cinayetten ayri ayri idam cezasina carptirildi.Wuornos un daha onceden karistigi bir silahli soygunda tespit edildi .

    Sonradan Wuornos un zor bir yasami oldugu defalarca tecavuze ugradigi ortaya cikti.14 yasinda hamile kalmis , okuldan atilmis otostopculuga ve hayat kadinligina baslamisti
    Babasi 1969 da hapisande bogularak oldurulen sosyopat bir cocuk tacizcisiydi .

    Tutuklanmasinin uzerinden henuz 2 hafta gecmeden Wuornos , avukati ve bu davayla ilgilenmis dedektifler Wuornos'un yasam oykusunun film haklarini satisini yapti .Konuyla ilgili film cekildi, kitaplar yazildi hatta "America's first female serial killer " isminde bir opera bile sahnelendi.

    Son yedigi yemek :
    Ozel son yemek menusunu reddetti , 20 dolarin altinda ki herseye razi olabilecegini soyledi bir bardak kahve icti

    Son sozu :
    "Sadece sunu soylemek istiyorumki su anda limandan ayriliyorum ve 6 haziran ozgurluk gununde Isa ile tekrar geri donecegim , aynen filmde oldugu gibi , buyuk anagemi ve diger hepsi .Geri donecegim"




  • Isim :James Lewis Jackson
    Dogum:06-13-59
    Cinayet yili:04-08-97
    Kurbanlar:Sharon Jackson 39 / Soncercia "Sonny" Mayes 19 / Ericka Mayes 18
    Idam yili :02-07-07
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    James Lewis Jackson 1995 te iki cocuk sahibi Sharon Jackson ile evlenir ve cocuklarin uvey babaligini yapar .
    Nisan 1997 de Sharon Jackson in is arkadaslarindan birisi oyle sozlesmis olmalarina ragmen sabah kendisini evden almayan Sharonun evine gider ve evde Sharonun ve kizlarinin bogularak oldurulmus cesetleriyle karsilasir.
    James Lewis Jackson evde cinayetleri kendisinin isledigine dair bir not birakmistir .Daha sonradan polise verdigi ifadesinde kendisiyle ayrilmak isteyen esinin bu kararina sinirlendigini ve uvey babalik yaptigi kizlara annelerinin bu karari icin ne dusunduklerini sormaya karar veridigini soyler .
    Kizlardan birisinin "ama oyle ama boyle umrumda bile degil" demesi uzerine kizi bogarak oldurur.Ayni soruyu eve daha sonradan gelen ikinci kizina yoneltir. Bu kiz onu cok sevdigini ve hayatlarinda kalmasini istedigini soylemesine ragmen James bu kizida bogarak oldurur ve iki kizi da yataklarina koyar .
    Anneleri eve dondukten sonra Jackson'un birlikte olma teklifini reddetmesi ve barisa yanasmamasindan sonra kadini bogarak oldurur.

    Son yemegi :
    4 adet adet kizarmis siyah tavuk,kizarmis bamya lokmalari,kizarmis patates,mavi peynirli salata,peynirli 4 kati yumurta,2 kola,findikli dondurma,balli kek

    Son sozu :
    Jackson ailesine tesekkur etti ve onlari cok sevdigini soyledi
    "Bu sizlerin ve benim sonsuza kadar birlikte olabilmemiz icin bir son degil bu bir baslangic , hepinizle tekrar bulusacagim , obur tarafta gorusmek uzere"

    Daha sona Jacson gardiyana seslenir ve
    "Gardiyan ! Hadi oldur beni !"
    "Baslamaya hazirim , Partiye baslamak icin tam zamani"




  • Isim :Christina Marie Riggs
    Dogum:1971
    Cinayet yili:11-04-97
    Kurbanlar:Justin Riggs 5 / Shelby Alexis Riggs 2
    Idam yili :05-02-00
    Idam edilme sekli:Zehirli igne


    Lisansli bir hemsire olan Christina Marie Riggs biri 5 digeri 2 yasinda olan iki cocuk annesiydi.
    4 Kasim 1997 de kendi calistigi hastaneden toksik potasyum klorid ,agri kesici morfin ve eczaneden antidepresan Elavil aldi.
    Kalbi aniden durdurmasiyla bilinen potasyum klorid zehirli igneyle idam yonteminde kullanilanilmasiyla bilinen bir ilacti.
    Her iki cocuguna da az bir miktar antidepresan Elavil verip uyumalarini sagladi ve daha sonrada cocuklari yataklarina tasidi .

    Aksam saat 10:00
    5 Yasindaki oglu Justin'e katisiksiz potasyum klorid siringa etti.Ancak bu ilac katisiksiz olarak siringa edildiginde asiri derecede yanma ve agriya neden olurdu.Justin uyanip delirmiscesine aglamaya baslamisti. Daha sonra kadin yastikla Justin i bogarak oldurdu.
    Daha sonra kadin 2 yasindaki kizi Shelby 'a dogru yoneldi . Bu sefer Justin de sebep oldugu dayanilmaz acilar yuzunden kiza bu ilaci siringa etmeden yastikla bogarak oldurdu.

    Iki cocugu da yataga yanyana yatirdi ve ustlerine bir battaniye orttu.Bir intihar notu yazdi ve 28 tabet Elavil ictikten sonra tam 5 kisiyi oldurebilecek dozda katisiksiz potasyum klorir'i kendi vucuduna siringa etti.Elavil etkisini gosterdi ve kadin bilincsizce yere yigildi.Ertesi gun kadinin annesi eve geldi ve kadin acilen hastaneye kaldirildi.

    Haziran 1998 deki sorusturmada kadin akil hastasi oldugu gerekcesiyle cezaya carptirilamayacagini iddia etti.Sucunu kronik rahatsizliklarini , akut depresyon olmasina bagladi ancak suclu bulundu.
    Rings kendisine savunma avukatlari tayin edilmesini istemedi ve mahkemeden idam edilmesini talep etti ve boyle bir karar cikti

    Son yedigi yemek :
    Bilinmiyor

    Son sozu :
    "Iki bebegimin canina kiydigim icin uzuntumu tarif edebilecek bir yol yok.Simdi onlarla tekrar birlikte olabilecegim,hep planladigim gibi...Sizi seviyorum bebeklerim"




  • Biride çıkıp demiyor ki hacı bu nedir ?
  • Isim :Lynda Lyon Block
    Dogum:02-08-48
    Cinayet yili:10-4-93
    Kurbanlar:Roger Lamar Motley 39
    Idam yili :05-10-02
    Idam edilme sekli:Elektrikli sandalye

    Lynda Cheryle Lyon ve kocasi George Sibley Jr. ve 9 yasindaki ogluyla birlikte isledikleri bir suctan dolayi kaciyorlardi..
    Bu arada telefon acmak icin Wall-mart in otoparkina park ettiler ve kadin az otedeki telefon klubesine yoneldi.
    Opelika polis memuru Roger Lamar Motley civarda bulunuyordu ve cevreden gecen baska bir kadin 9 yasindaki bir cocugun otoparkta parketmis bir arabanin icinde agladigini duydugunu bir sorun oldugunu dusundugunu soylemesiyle polis memuru olay yerine dogru hareket etti .

    George Sibley 'e ehliyetini vermesini soyledi , adamin cevabi bir ehliyete ihtiyaci olmadigiydi ,aralarindaki konusmalar devam ederken polis memuru elini silahina dogrultur dogrultmaz George Sibley silahini ateslemeye basladi ,polis memuru hemen donerek polis arabasini kendine siper etti.Bu arada George Sibley msutang marka otomoilin tampon kismina dogru comelmisti . Otopraktaki diger insanlar cigliklar atarak kaciyordu.

    Sesleri duyan Lynda Lyon telefonu birakti belinden 9 mm tabancayi cikardigi gibi olay yerine dogru kosmaya basladi ve kenidisini gormeyen polis memuruna dogru ates etmeye basladi .

    Lynda Lyon un daha sonra o ani anlatirken polis memurunun kendisine saskinlik icinde baktigini soylemisti.

    Ates etmeye devam eden kadin yarali polisin pompali tufegine ulasmaya calistigini dusunmus ancak polis memurunun ulasmaya calistigi o sey sadece bir telsizdi ve yardim cagiriyordu.

    O gun ogleden sonra polis memuru hastanede yasamini yitirdi.

    Lynda Lyon elektrikli sandalyeyle idama carptirildi . Alabamadaki nami deger "Buyuk Sari Ana" elektrikli sandalyesinde idam edilecekti

    Idamina iki gun kala yemek yemeyi durdurmus sadece su ve sut kabul etmisti

    10 Mayis 2002 saat 11:52 PM de 54 yasindaki kadin beyaz bir elbise icinde idam edilecegi odaya gonulluce yurumustu.Tamamiyla tras edilmis basini siyah bir ortuyle gizlemis hafif bir makyaj yapmisti .
    Kasvetli bir goruntusu vardi ve acilara karsi metanetli olmaya calisiyordu.

    En basindan sonuna kadar yuzunde hic bir duygusal ifade gostermedi ,gozler genis ve bakislar bostu.Koltuga baglandiktan sonra basindaki ortu cikarildi ve kanuni belge kendisine okundu.
    Kendisine son bir sozu olup olmadigi soruldu ve hayir cevabi verdi .

    Idam saat 12:01 AM de basladi , 20 saniye boyunce verilen A 2,050-volt elektrikle yumruklari kafasina konmus sungerden buharlar yukselinciyee kadar kaskati kesilmisti .
    Daha sonra 100 saniye boyunca 250 Volt elektrik verildi .
    Saat 12:10 da resmen olmus oldugu aciklandi .


    Lynda Lyon elektrikli sandalyeyle idam edilmeden onceleri bir konusmasinda elektrikli sandalyeyle idam ile ilgili sunlari soylemisti
    "Elektrikli sandalyeyle idam korkunc bir sey.
    Basinizi tamamen tras ediyorlar ki boylelikle elektrotlar ciplak tene dokunabilsin
    Arka tarafiniza bir pamuk tikiyorlar ve size bir yetiskin bezi giydiriyorlar cunku elektrik verme suresince bagirsaklar ve idrar torbasi vucut tarafindan disari itiliyor
    Kafanizi ortuyorlar cunku 2000 voltluk elektrik yuzunuzu egiritiyor ve gozlerinizi disari patlatiyor"

    Son yedigi yemek :
    Yok

    Son soyledigi soz :
    Yok




  • Birlesik Devleter kanunlarinin idamla cezalandirdigi suclar :

    Cinayetle iliskili insan kacakciligi

    Hava tasitlari motorlu tasitlar ya da ilgili tesislere zarar verilmesiyle olume sebebiyet verilmesi

    Uyusturucu ile baglantili olarak hareket halindeki aractan ates acilarak olume sebebiyet verilmesi

    Uluslararasi sivil havacilik servisi veren bir havalimaninda cinayet islenmesi

    Intikam duygusuyla yakin aile uyelerinin ya da kolluk kuvveti gorevlilerin oldurulmesi

    Vatandaslik haklarina karsi islenmis ve olumle sonuclanmis suclar

    Bir meclis uyesini ,bir baskatibi ya da bir yuksek mahkeme hakiminin oldurmek

    Casusluk

    Toplu tasimayi hedef alan patlayicari iceren ve kamu binalarina ,uluslararsi ticaret binalarina zarar vererek olumle sonuclanmis suclar

    Siddet ya da uyusturucu kacakciligini iceren suclarda tasinabilir silahla cinayet islemek

    Federal hukumet binalarinda islenen cinayetlerde

    Soykirim

    Birinci dereceden cinayetlerde

    Federal yargicin ya da bir kolluk kuvvetinin oldurulmesi

    Yabanci resmi bir gorevlinin oldurulmesi

    Cinayetin isleyenin tutuklu durumunda bulunmasi

    Birlesik devletler vatandasinin baska ulke topraklarinda oldurulmesi

    Omur boyu hapse carptirilmis va kacak durumunda olan tutuklu tarafindan cinayet islenmesi

    Eyalet ya da yerel polisin ya da federal sorusturmaya yardimci olan baska bir kisinin ya da eyalet islah gorevlisinin oldurulmesi

    Adam kacirma sirasinda islenen cinayetlerde

    Rehine alinmasi sirasinda islenen cinayetlerde

    Adliye memurunun ya da juri uyesinin oldurulmesi

    Sahitlik yapmalarina engel olmak amaciyla bir tanigin ,magdurun ya da ihbarcinin oldurulmesi

    Misilleme amaciyla bir tanigin ,magdurun ya da ihbarcinin oldurulmesi

    Olume kiskirtici ya da olume sebebiyet veren makaleleri postalamak

    Baskanin ya da baskan yardimcina suikast girisiminde bulunarak ya da kacirma suretiyle olumle sonuclanan suclarda

    Para karsiligi cinayet islemek

    Harac kesmek suretiyle cinayet islemek

    Bilerek bir trene zarar vererek olume sebebiyet vermek

    Cinayet ya da adam kacirmayla iliskili banka soygunculugu

    Bir kisinin otomobilini zorla gaspederek cinayet islemek

    Cinayetle iliskili tecavuz ya da cocuk tacizciligini iceren suclarda

    Cinayetle iliskili cocuk istismarcilignda

    Deniz ulastirmalarina ya da sabit platformlarina karsi islenmis cinayetle sonuclanmis suclarda

    Birlesik devletler vatandasinin baska ulke topraklarina terorist amaclar icin oldurulmesi

    Kitle imha amaciyla islenmis olumle sonuclanmis suclarda

    Iskenceyle islenmis cinayetlerde

    Vatan hainligi

    Olumle sonuclanmis ucak kacirma suclari




    Idamla cezalandirilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hcr-v

    Isim :Aileen Carol Wuornos
    Dogum:02-29-56
    Cinayet yili:12-01-89 / 05-19-90 / 05-31-90 / 07-30-90 / 09-11-90 / 11-19-90
    Kurbanlar:Richard Mallory 51 / Dick Humphreys 56 / Charles Carskaddon 40 / Troy Burress 50 / Peter Siems 65 / Walter Jeno Antonio 62 / David Spears 43
    Idam yili :10-09-02
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Richard Mallory, 51, Elektronik market sahibi .1 aralik 1989 da Arabasi Volusia da terkedilmis olarak bulundu .Cesedi 13 aralikta birkac kilometre uzaklikta agaclik bir alanda bulundu.
    Bir kac kez ates edilmisti ama iki kursun sol akcigerine saplanip ic kanamayla ani olumune neden olmustu

    David Spears, 43, Insaat iscisi .Cesedi 1 haziran 1990 da Citrus 'un 19.otoyolunda bulundu.Bir beyzbol sapkasi haric tamamen ciplakti , govdesine 6 kursun isabet etmisti .

    Charles Carskaddon, 40 .Rodeo calisani .6 Haziran 1990 da cesedi Pasco da bulundu . 9 kursun alt gogus ve karin ust bosluguna isabet etmisti.

    Troy Burress, 50 Ocala'da calisan bir sosis saticisi .31 Temmuz 1990 da kayboldugu bildirildi . 4 Agustos 1990 cesedi polisler tarafindan Marion civarlarinda agaclik bir alanda bulundu.2 el ates edilmis ceset bulundugunda buyuk oranda curumustu .

    Charles Humphreys, 56 .Yuksek rutbeli hava kuvvetleri emeklisi,eski polis sefi ve Florida cocuk istismarlari arastirmacisi .Cesedi 12 eylul 1990 da Marion'da bulundu .Tamamen giyinikti ve basina ve vucuduna toplam 6 el ates edilmisti.Arabasi Suwannee yakinlarinda bulundu .

    Walter Jeno Antonio, 62 . Cesedi 19 Kasim 1990'da Dixie de bir yolda bulundu.Neredeyse tamamen ciplakti ve 4 kez sirtina ve kafasina ates edilmisti . Arabasi 5 gun sonra Brevard yakinlarinda bulundu

    Peter Siems, 65. Haziran 1990 da Floridadan New Jerseye dogru yola cikmisti . Daha sonradan arabasi 4 temmuz 1990 da Orange Spring de bulunacakti .Gorgu taniklari olayin oldugu gun arabanin bulundugu yerde Tyria MOOR ve Aileen WUOORNOS un arabadan ayrilirken gorduklerini soylediler.On kapi kolunda bir avuc ici izine rastlandi . Bu iz Aileen Wuornos a aitti . Ceset hic bir zaman bulunamadi


    Aralik 1989 ve Eylul 1990 a kadar olan donemde Florida nin merkezi ve kuzeyinde farkli zamanlarda otoyollarda islenmis bir cok cinayet tespit edildi .Wuornos ilk ifadesinde cinayetleri isledigini , otoyolda hayat kadinligi yaparken kendisine cinsel saldiri yapildigini ve kendini korumak icin silahini kullandigini soyledi.Ancak kurbanlarini gasp ediyordu .Her bir cinayetten ayri ayri idam cezasina carptirildi.Wuornos un daha onceden karistigi bir silahli soygunda tespit edildi .

    Sonradan Wuornos un zor bir yasami oldugu defalarca tecavuze ugradigi ortaya cikti.14 yasinda hamile kalmis , okuldan atilmis otostopculuga ve hayat kadinligina baslamisti
    Babasi 1969 da hapisande bogularak oldurulen sosyopat bir cocuk tacizcisiydi .

    Tutuklanmasinin uzerinden henuz 2 hafta gecmeden Wuornos , avukati ve bu davayla ilgilenmis dedektifler Wuornos'un yasam oykusunun film haklarini satisini yapti .Konuyla ilgili film cekildi, kitaplar yazildi hatta "America's first female serial killer " isminde bir opera bile sahnelendi.

    Son yedigi yemek :
    Ozel son yemek menusunu reddetti , 20 dolarin altinda ki herseye razi olabilecegini soyledi bir bardak kahve icti

    Son sozu :
    "Sadece sunu soylemek istiyorumki su anda limandan ayriliyorum ve 6 haziran ozgurluk gununde Isa ile tekrar geri donecegim , aynen filmde oldugu gibi , buyuk anagemi ve diger hepsi .Geri donecegim"


    Ozgurluk gunu 6 haziranda degil, 4 haziranda.
    Hikayeler fake ancak bazilari akici. Konu takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Isim :William George Bonin
    Dogum:01-08-47
    Cinayet yili :79 - 80
    Kurbanlar:Marcus Grabs 17/Donald Hyden 15/ David Murillo 17 /Dennis Frank Fox 17 / Charles Miranda 15 / James McCabe 12
    Ronald Gatlin 19 / Harry Todd Turner 14/ Russell Rugh 15 /Glenn Barker 14 /Steven Wood 16/ Darin Lee Kendrick 19
    Lawrence Sharp 17/Steven Jay Wells 18
    Idam yili:02-23-96
    Idam sekli : Zehirli igne

    Henuz 7 yasina geldiginde William George Bonin coktan yolunu kaybetmis bir cocuktur.iki kardesin kotu karakterli ,alkolik ve evden disarda kumar oynayan bir babalari vardir . Anneleri zamaninin buyuk cogunlugunu bingo oynayarak gecirir cocuklarla ilgilenmez ve genelde cocuklari buyukbabalarinin yanina koyar , oyleki anneleride buyukbabasinin cinsel tacizleriyle buyumus bir kadindir.
    Komsularin sonradan hatirlayacagina gore bu cocuklar genelde hep actir ve kotu elbiseler icindedir.Yillar sonra bu cocuk azili bir seri katile donusecektir

    Otoban seri katili olarak ta bilinen William George Bonin 4 genc suc ortagiyila birlikte 1979 ve 1980 yillari arasinda Los Angeles ve Orange'da islenmis adam kacirma , tecavuz , 14 gencin cinayeti suclarindan birinci derecede sanik olarak yargilanmistir.

    Bir cok cinayet otobanda otostop yapan gencin minivan a binip Bonny'nin cinsel iliskiye girmek istemesinden sonra kurbanlarin kendi elbiseleriyle bogularak oldurulmesi ve daha sonra cesedin otobanda bir yere atilarak terkedilmesi olarak benzerlik gostermekteydi.

    William George Bonin'in suc ortaklarindan birisi cok ayri baska bir konuda goz altina alindigi sirada William George Bonin hakkinda polise bilgi verdi .
    Aradan 9 gun gectikten sonra polis William George Bonin'i baska bir gence tecavuz girisiminde bulundugu sirada tutukladi.
    Minivanda yapilan arastirma sonrasinda bir parca naylon ip ve 3 adet bicak bulundu.
    Sonradan William George Bonin'in bundan cok daha once 1969 da Atascadero devlet hastanesinde 5 ayri gence karsi isledigi cinsel suclardan tutuklu bulundugu ve 1974 te sartli olarak salindigi ortaya cikti.Daha sonra 1975 'te 2 ayri genci kacirip tecavuz etmesiyle sartli tahliyesi iptal olan zanli 1978 te yeniden saliverilmisti, Haziran 1980 le birlikte 21 genci katletmistir.


    Son yedegi yemek :
    2 buyuk paperonili sosisli pizza ,3 adet kahveli dondurma ,3 adet 6'li kokakola

    Son sozu :
    Oyle hissediyorum da su elde idam cezasi problemlere cevap olamaz.Oyle hissediyorum da bu durum ulkenin genclerine yanlis bir mesaj gonderebilir.Genc insanlar basklarinin kendilerine anlattiklari gibi degil de baskalarindan gordukleri gibi yasarlar.Sunu onerebilirim ki bir insan kanunlara karsi aykiri birsey yapmadan once sesiz bir yere gidip yapmayi dusundugu sey hakkinda ciddi ciddi dusunmeli.




  • Isim :Ronald Gene Simmons
    Dogum:07-15-40
    Cinayet yili:12-22-87 / 12-26-87 / 12-28-87
    Kurbanlar:Gene Simmons / Rebecca Simmons Barbara Simmons, 3 / Loretta Simmons, 17 / Eddy Simmons / Marianne Simmons / Becky Simmons / Billy Simmons / Renata Simmons/Trae Simmons/Sheila McNulty/Dennis McNulty/Sylvia Gail Simmons/Michael Simmons/Kathy Kendrick, 24/J.D. Chaffin, 33
    Idam yili :06-05-90
    Idam edilme sekli:Zehirli igne

    Ronald Gene Simmons civarda bir cok kisi tarafindan bilinen , bir cok kisinin korktugu garip birisiydi.
    Kizinin arkadaslarindan birisi o nu soyle tarif eder :
    "Elinde herzaman bir bira sisesi tasiyan , Karanlik kucucuk ve kotu kokan bir odasi olan ve orda uzun sureler kalabilen birisiydi"

    Kizina hersabah verdigi gule gule opucugu bir baba kiz iliskinden otede duruyordu , en sonunda kizinin hamile kalmasi ve babasinin kendisne cinsel istismarda bulundugunu sikayet etmesi uzerine suc dosyasi hazirlandi.
    1981 de hakkindaki suclamalar nediyle Ronald Gene Simmons ve ailesi yasadiklari bolgeden kacti ve Russellville - Arkansas a yerlestiler.

    Ronald Gene Simmons kizinin kendisini sikayet etmesinden sonra kizina bir not birakmisti
    "Beni mahvettin , benim sana duydugum guveni mahvettin, cehennemde gorusmek uzere"

    22 Aralik 1987 de Ronald Gene Simmons disari cikip Wal-MART a gider ve 22 kalibrelik bir silah satin alir (Birlesik devletler silah kanunlarina bayilacaksiniz) .
    Daha sonra eve gider karisini ve cocugunu sopayla dovtukten sonra ikisinide ates ederek oldurur.Daha sonra 3 yasindaki kizi Barbara yi da bogarak oldurur.Bir bira ictikten sonra da cesetleri daha once cocuklarina kazdirmis oldugu lagim cukuruna atar ve oturup diger cocuklarinin eve donmesini bekler .Otobusle eve donen cocuklara babalari onlar icin hediyeleri oldugunu ancak herseferinde bir tane verecegini soyler .

    Ilk hediyeyi kizi 17 yasindaki Loretta verecegini soyler ve kizi bogduktan sonra bedeni yagmur suyunu depolamak icin kollanilan buyuk ficiya koyar . Diger 3 cocuk Eddy, Marianne ve Becky de ayni hunharca yontemle katledilir.

    26 Aralik 1987 ogle saatleri , Ailenin diger uyeleri Noel ziyareti icin eve gelir ve bu onlarin son Noel'i olur.
    Once evladi Billy ve gelini Rebata yi ates ederek oldurur ve Torunu Trae yi bogar .Daha sonra kizi Sheila ve kocasi Dennis McNulty ye ates eder ,torunlari Sylvia Gail ve Micheal i bogarak oldurur.
    Tum ailesinin cesetlerini sirayla yanyana dizer ve salona koyar . Sheila haric butun cesetler bir paltoyla ortulmustu . Sheila nin cesedi zanlinin en deger verdigi masa ortusuyle ortulmustu , iki torunun cesedi plastik torbalarla posetlenmis ve yol bitimindeki terkedilmis araclara konmustu .
    Sonra ki birkac gun disarda barda icki icip eve gelip salondaki cesetlerin arasinda televizyon izleyip bira icti.

    Pazar sabahi Russellville ye dogru yola koyuldu ve kendisini daha onceden bir cok nedenden dolayi suclamis olan Kathy Kendrick adil genc bir kadini hukuk brosunda ates ederek oldurdu,hemen sonra ikinci duragi bir benzin satis sirketine dogru yola koyuldu J.D Chaffin adli sahsi ates ederek oldurdu ve isyeri sahibini yaraladi.Daha sonra baska bir isyerine gitti ve orda da 2 kisiyi daha yaraladi.
    Bir kadini yaraladigi baska bir ofiste oturup polisi bekledigi sirada sekreterle muhabbet ederken polislerin gelmesiyle hic bir direnis gostermeden silahini birakmis ve teslim olmustur

    Tutuklulugu sirasinda diger tutuklularin bitmez tukenmez bilmeyen tehditleri nedeniyle baska bir hucreye konmustur , cunku Ronald Gene Simmons idamina hic itiraz basvurusunda bulunmamis ve diger idam zanlilari bu durumun kendi sanslarina zarar verdigini dusunmustur.

    Ronald Gene Simmons 16 kisiyi oldurmekten dolayi yargilandi ve idama carptirildi. O zamanlar arkansas valisi olan Bill Clinton(Daha sonradan birlesik devletler baskani olmustur) idam metnini imzaladi


    Son yedigi yemek :
    Bilinmiyor

    Son sozu :
    Ronald Gene Simmons idamiyla ilgili bir konuismasinda "iskenceleri ve acilari benimle birlikte dindirin" dedigi biliniyor




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.