Şimdi Ara

Doomu oynıyanlar lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar doom da bi bölümde monorial sanırım bölümün adıda bi yerde bi labaratuara giriyorum görevde o labaratuara ğitmek ama oraya gittiğimde bi kapıyı açmak için şifre istiyor ama ortalıkta bi şifre bulamadım takıldım kaldım bölümde



  • Dostum etrafta başka insanların PDA ları var onları topla ve mail kısımlarına bak birinde yazar şifre.Ama ses kayıtlarındada olabilir.Ses kayıtlarınıda dinle,dinlerken bir yerde sayılar söylemeye başlayacak onları bir kenara not al hemen.3 haneli olacak büyük ihtimal.Az önce internette tam çözümüne baktım.O bölümde 4 tane şifre verilmiş o 4ünden biridir.Teker teker dene.

    1-953

    2-826

    3-142

    4-364




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 24 Nisan 2006; 19:22:44 >
  • rietveld kardeş çok teşekkürler seninde sorunun olursa tez zamanda cewaplansın çözülsün inş

    şifre 826 ymış ama hiç bi yerde yazmıyordu bi kaç siteye bende baktım amam tam çözümünü bulamamıştım tekrar çok saol
  • Oyunun yarım yamalak türkçe yapılmış wersiyonunu oynuyorum MONORAIL bölümünden DELTA LAB- SEVİYE 1 bölümüne geçerken otomatik oyundan kendiliğinden çıkıyor. Başkasının da başına geldimi bu olay?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: *DEATHANGEL*

    Oyunun yarım yamalak türkçe yapılmış wersiyonunu oynuyorum MONORAIL bölümünden DELTA LAB- SEVİYE 1 bölümüne geçerken otomatik oyundan kendiliğinden çıkıyor. Başkasının da başına geldimi bu olay?


    Türkçe yama işte daha ne bekliyorsun? Yama yapıyorlar ama bir yerden falso veriyor mutlaka.
  • Oyunu sil tekrar kur.Tabi oyunu silmeden önce save leri almayı unutma.Ama Türkçe yamasını kurma ingilizce oyna.Yamalar problem çıkartabiliyor bazen.Birde altta verdiğim linkte oyunun bütün bölümlerinin resimli tam çözümü var.Site ingilice ama resimli olduğu için resimlerden anlıyorsun ne yapacağını.

    DOOM 3 RESİMLİ TAM ÇÖZÜM

    (Not:Linke tıkladığın zaman açılan sitede sayfanın en altına in.Tam çözümüne bakmak istediğin bölüme tıkla.)





  • ben bu oyunu iki kez kurdum tekrar sildim oyundan çıkınca tekrar girince ekran kararıyor görüntü var ama seçilmiyor önümü zor görüyorım her şey çizgi halinde beliriyor bu da başlar da değil ortalara gelince oluyor tekrar korkmak istemiyorum?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rietveld

    Oyunu sil tekrar kur.Tabi oyunu silmeden önce save leri almayı unutma.Ama Türkçe yamasını kurma ingilizce oyna.Yamalar problem çıkartabiliyor bazen.Birde altta verdiğim linkte oyunun bütün bölümlerinin resimli tam çözümü var.Site ingilice ama resimli olduğu için resimlerden anlıyorsun ne yapacağını.

    DOOM 3 RESİMLİ TAM ÇÖZÜM

    (Not:Linke tıkladığın zaman açılan sitede sayfanın en altına in.Tam çözümüne bakmak istediğin bölüme tıkla.)





    Benim oyun kendiliğinden türkçe yamalı benim ingilizcesini bulmam gerekiyor. Bu oyunun da ömrü buraya kadarmış o zaman ne yapalım bitiremedik artık rast gelirde bulabilirsem oynarım belki çözümlerine bakıyım da bitirmişim gibi oluyum bari




  • bitirmeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.