Şimdi Ara

Doom Eternal (2020) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
10
Favori
11.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok iyi bir oyun gibi duruyor 1 saat oldu henüz. 200 tl oyuna uygun bir fiyat bence.
  • microline34 kullanıcısına yanıt
    Update beklicem bakalım nolcak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Fortress of Doom'un mavi renkte olması nedeniyle hikayede hangi kısımda olduğunu tahmin edebiliyorum fakat bu bölümlerde dahil olmak üzere baştan sona herhangi bir sorun yaşamadığımı belirtmek istiyorum.Oyunda ilerlemeye etki edecek herhangi bir game-breaking diyebileceğimiz bir sorun bulunmuyor.Steam forumlarınada baktım bu tür bir sorun belirtilmemiş.9999 tane Extra Live'ı oyun içinden cheat code aktif ederek mi yoksa başka bir program aracılığıyla mı yaptınız bilemiyorum fakat eğer oyun içinden cheat code aktif ettiyseniz bu bazı durumlarda ilerlemenize etki edebiliyor.Bu nedenle en son kayıt noktasından yüklemeyi deneyebilir yada görevi baştan oynayıp aynı sorunun oluşup oluşmadığına bakabilirsiniz.Oyuna gelen güncellemelerde buna yönelik bir düzeltmenin yer almadığını belirtmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 24 Mart 2020; 23:12:21 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler. Trainer yapmıştim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 200 tl den daha ucuza edinebileceğim bir yöntem ya da platform var mı? 13 saatlik oyun için fazla bir ücret 200 tl
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Selam oyunun en baştan 3 kez başlatıp bu bölüme tekrar geliyorum ama Cheat code yüzünden mi nedir yeni bölüme geçemiyorum. Cheat code nasıl kaldırılır oyunu yeniden mi yğklemem lazı 55 dk. Sürüyor yüklenmesi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dehşetengiz bir oyun olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdr oyunda büyük fark yaratıyor, bir kere alıştıkdan sonra normal hali soluk geliyor insana.
  • Şu örümcek kadar. kadar insanı yoran bi yaratık göremdim. öldürmek zor ve sıkıcı. diğer elemanları gelişine avlarken bu sıkıntı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cexxx

    hdr oyunda büyük fark yaratıyor, bir kere alıştıkdan sonra normal hali soluk geliyor insana.
    Monitörünüz nedir hocam?
  • ecay kullanıcısına yanıt
    LG 27" 27GL850-B Nano IPS, ilk başta baştan savmadır diye bakmamıştım fakat büyük hataymış, hdr açıkken oynayan bir daha eski halini oynamaz kesinlikle.
  • Oyun zor ve hızlı..Bi yerden sonra yormaya başlıyor.Günlük 2 bölüm oynayıp kapatıyorum.
  • https://www.youtube.com/watch?v=y7TcosmxL7E

    Bu videonun 01:37:10 dakikasındaki yer benim oyunumda açılmıyor seçilmiyor. neyi eksik yaptım bilmiyorum
  • Oyunda toplamda 6 adet Slayer Gate mevcut ve hepsini tamamladığınızda bahsettiğiniz yerle etkileşime geçmek için gerekli olan Empyrean Key anahtarlarını toplamış olacaksınız.Slayer Gateler haritada mor işaretle gösteriliyor ve yakınlarında Slayer Gate anahtarı yer alıyor.Anahtarı elde edip kapıdan geçtiğinizde sizi zorlu bir challenge bekliyor olacak.Bu challengede oyunda karşılaştığınız düşmanların neredeyse tamamıyla bir süre yoğun bir çatışmaya giriyor ve sonunda ise her Gateden bir adet Empyrean Key anahtarı ve 3 adet Weapon Points elde ediyorsunuz.Toplamda 6 adet Empyrean Key topladığınızda videoda belirttiğiniz yerle etkileşime geçerek bu özel silahı alıp kullanabilirsiniz.
  • Ya beyler bu weapon points nasıl kullanılıyordu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bitirdim. Mart ayı benim için gerçekten çok dolu geçti diyebilirim. Önce Black Mesa, sonra Ori, şimdi de Doom Eternal hepsi taş gibi yapımlar olmuş.

    Doom Eternal beni, önceki oyuna tahmin ettiğimden daha fazla yenilik getirmesi açısından oldukça şaşırttı. 2016’ya göre vuruş ve parçalanma hissi çok daha başarılı ve tok olmuş. Parkur dinamikleri eklenmiş, aksiyon aralarında güzel bir mola oluyor. Dash özelliği eklenmiş, yine akıcılığı ve hızı arttıran iyi bir skill. 2 çeşit taktiksellik gelmiş ki bunlar oynanışı asıl değiştirip geliştiren özellikler olmuş. İlki artık mühimmat, can ve zırh etrafta çok daha az ve bunları elde etmek için etrafı aramaktansa savaşmak gerekiyor çünkü bunlar farklı savaş özelliklerimiz sayesinde düşmanlardan düşüyor. İkincisi ise düşmanların artık zayıf yanları var. Bu zayıf yanlar sayesinde her düşmana farklı yaklaşmak gerekiyor ve zorluğu da bir açıdan aslında biz ayarlamış oluyoruz.

    Zayıf bulduğum kısımlarına gelecek olursak da, ki çok yok, öncelikle oyun bence gereğinden biraz daha fazla uzun. Oynanışa tamamen doyduktan birkaç saat sonra bitti, hani bi 2-3 saat daha uzun olsaydı kısa bi süre ara verebilirdim oynamaya. Onun dışında grafiksel olarak 4 yılda neredeyse hiç gelişmemiş. PC’de tüm ayarlar ultra nightmare’de oynadım, optimizasyon çok iyi ama hani biraz daha detaylı ve net kaplamalar dışında hiçbir fark yok hatta ışıklandırma açısından 2016 daha bile iyiydi nerdeyse. Bir de son olarak Marauder isimli bir düşman arkadaş var. Bununla boss olarak kapışıyoruz ve gayet tatmin edici, tatlı zor bir savaş oluyor. Sonra bu arkadaş oyunun ilerleyen kısımlarında sıradan bir mob olarak tekrar tekrar karşımıza çıkıyor ki buna bence hiç gerek yoktu.

    Sonuç olarak aşırı aksiyon arada yorsa da başından son derece memnun ayrıldım. Bu senenin üstte saydığım yapımlarla birlikte kesinlikle denenmesi gereken oyunlarından biri olmuş



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunun negatif yorumlarını anlamıyorum bana kalırsa her türlü 2016'dan daha iyi olmuş. Nightmare'de kasım kasım kasılıyorsunuz arenalarda alevi grenade'i chainsawı farklı silahları modlarıyla kullanıcaz derken. Başlarda çok ölüyordum ama kontrollere alışınca kolaylaşıyor oyun. Özellikle super shotgun'ın armor modunu ve hızlı dolan flame'i alınca.
  • Ben 2016yı daha çok sevdim. Belki ileride görüşüm değişir. Platform olayını sevmedim. Yakma skiller filan derken oynanış daha komplex olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExMilitary

    Oyunun zorluk seviyesi nasıl? Doom 2016 yı Ultraviolence zorluk seviyesinde bitirdim ve baya öldüm oynarken bazı yerleri rahat geçerken bazı yerlerde takıldım. Bu oyun daha mı zor ?
    Hayır 2016 daha zor eternal hele ki i'm too young to die da çerez gibi kolay daha doğrusu DOS tabanlı doomdaki Hey not too rough gibi falan bir zorluk seviyesi var. bazı atlamalar zıplamalar başlarda zor gelse de bunlara da alışılıyor ve ilerleyen bölümlerde atlamalı zıplamalı yerler bir denemede kolaylıkla geçiliyor hurt me plenty oyna fazla zor gelmez ben her oturuşta bir bölümün %50 %70'ini falan oynuyorum. Bölümler bayağı uzun sayılır. Oynamaya başlayalı 3 - 4 gün oldu, şu an Super Gore Nest bölümündeyim 5. bölümdü galiba.. Oyunu yavaş yavaş hemen bitireceğim diye uğraşmadan ve walkthrough falan izlemeden oynarsanız 10 - 15 gün sürer bitmesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 2 Nisan 2020; 18:14:39 >




  • https://www.youtube.com/watch?v=uVRCk-j-LcE&

    Şu bölümde 7:11 de başlayan yerde inanılmaz demonlar geliyor.Oyunu oynayıp paylaşanları izlediğimde bana geldiği kadar demon gelmiyor kimseye.Sebebi ne acaba? Normal modda oynuyorum.Millet 2-3 dk içinde bölümü geçiyor.Yemin ederim 10 15 dk öldürüyorum bende bitmiyorlar.Bişeyi yanlış mı yapıyorum acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.