Şimdi Ara

DOOGEE S70: Dünyanın İlk Sağlam Oyun Teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çinli akıllı telefon markası Doogee, S70'i Dünya'nın İlk Sağlam Oyun Smartphone'unu tanıttı. Şimdi en düşük fiyata Indiegogo'da mevcut.

    DOOGEE S70: Dünyanın İlk Sağlam Oyun Teknolojisi


    Ana önemli noktaları şunlardır:

    quote:

    -Dünyanın ilk sağlam oyun akıllı telefonudur.
    - 6 GB RAM ile Helio P23 CPU ve 64GB genişletilebilir depolama ile desteklenmektedir. Bir Mali-G71 MP2 GPU, grafiksel görevleri yerine getirir.
    -Özel tasarlanmış gamepad, akıllı telefona Bluetooth üzerinden bağlanabilir.
    Corning Gorilla Glass 4 korumalı hassas LG FHD + ekran. Eldivenleri, kullanıcıların bir fabrikada çalıştıkları veya bir yürüyüş macerasına devam edip etmedikleri konusunda eldivenlerini korumaları için kolaylık sağlayan mod.
    -Game Mode düğmesi, Oyun oynarken daha fazla rahatsızlık, işlev nedeniyle, mobil arka plan süreçlerini kapat, çağrıyı reddet, bildirimleri durdur ve soğuma desteği sistemi işlemciyi serin tutar.
    -% 40 daha hızlı şarj etme hızı ile 5,500 mAh kapasiteli bir kapasite sunuyor. Bu, 4000mAh Asus ROG Telefon, Xiaomi Black Shark ve Razer Phone'un beğenisinden 1.500mAh daha büyük.
    - IP68 Su Geçirmez, IP69K Darbeye ve MIL-STD 810G koruma sınıfına sahip olduğu için, kırılmaz oyun akıllı telefonu.
    - Dahili kamera, en doğru ve hızlı Dual PD otomatik odaklama teknolojisine sahip 12.0MP SONY IMX363. Daha net ve daha stereoskopik fotoğraflar çekebilmek için 5.0MP derinlikli alan lensi.16.0MP Ultrahigh özümleme gücü, aşırı sabit odaklama ve güzellik modu ile SAMSUNG ön kamera, geceleri veya karmaşık bir ortamda bile çekici ve parlak selfies yakalayabilir.
    -S70 gelişmiş bir Tam Netcom sağlam telefon. İPhone’dan daha geniş kapsama alanıyla küresel ağ frekanslarını inanılmaz şekilde destekler.
    - Pratik yazılım paketi ve tam konumlandırma sensörleri ile Android 8.1 Oreo.

    https://www.youtube.com/watch?v=lsznwo4zc-w

    resmi ürün sayfasına daha fazla bilgi için: https://www.doogee.cc/sale/s70/


    Eşleşmelere katılarak kazanabilirsiniz: https://gleam.io/RdGCq/win-a-rugged-gaming-phone-or-wireless-headphones-all-countries







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.