Şimdi Ara

Dondurulmuş Künefe İmalatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site: hataykunefe.org
    Yayın tarihi: 21 şubat
    İçeriği: Toptan Künefe İmalat ve Satış

    Dondurulmuş Künefe Satışı - Hatay
    Güzel Türkiye`mize has lezzetlerden olan süper peynirli künefe, halkın yoğun ilgi gösterdiği tatlı çeşitlerinden biridir. Antakya yöresine ait olan bu lezzet teknolojinin gelişmesi ve ilerlemesi ile birçok ile yayılmış, ustalar çoğalmış, bu işi yapacak dükkânlar açılmıştır. Eskiden en güzel künefeyi yemek için Antakya’ya gidilmesi gerektiğine inanılırdı. Farklı perspektiflerden bakıldığı zaman bu kanı doğrudur ancak günümüzde doğruluğunu yitirmiştir. Bugün her ilde Antakya künefesini pişiren, satan birçok firma bulunmaktadır. Mehmet Yılmaz künefe imalathanesinde yapılan dondurulmuş künefe alan müşteriler çok memnun olmaktadır.
     Dondurulmuş Künefe İmalatı

    Künefe Nedir?
    Özellikle Hatay yöresine ait olan ve insanının damak zevki her insan tarafından takdir edilmekte ve beğenilmektedir. Hem yemekleri ile hem tatlıları ile yalnız Türkiye’yi değil yabancı ülkeleri de kendine hayran bırakan kültür, künefesi ile meşhur Antakya’ya ilini de kapsayan bir bölgedir. 1940 yıllarında Antakya ve ilerleyen zamanlarda Urfa, Adana, Gaziantep, Mersine kadar ulaşmış, daha sonra – teknolojinin gelişmesi ve dünyanın küçülmesi ile - tüm Türkiye’ye yayılmıştır. Fakat en çok Hatay yöresine aittir.

    Mükemmel Dondurulmuş Künefe İmalatı
    Teknolojinin gelişmesi sadece künefenin ülke geneline yayılmasını sağlamamıştır. Hayatımda vazgeçilmez bir yer edinen teknoloji ile dondurulmuş künefe imalatı sektöründe faaliyete geçmiştir. Bu tür künefeler yapım aşaması geçilmiş pişirilmeye hazır künefelerdir. Bu sayede insanlar diledikleri vakit kolay bir şekilde künefe yiyebilmektedirler. Üstelik künefelerin kaliteleri de her geçen gün artmaktadır. Bu sayede insanlar en iyi künefeyi yemek için Antakya’ya gitmek zorunda değildirler. Künefe artık insanların elinde hazır bulunmaktadır. Kaliteli bir künefe malzemeleri ile kendini belli eder. Öncelikli olarak tel kadayıf ve künefe peyniri malzemeler arasında yer almalı. Sonra tereyağı, toz şeker, su ve şerbeti için de bir iki dilim limon mükemmel bir künefe yapmak için yeterli olacaktır. Bu malzemeleri hazır ettikten sonra sıra geldi künefemizi hazırlamaya.

    Bu konuda söylemeden geçilmemesi gereken bir nokta da şu ki kadayıf iki çeşide ayrılır. Biri tel kadayıf, diğeri irmikle toklaştırılmış kadayıf. Künefe yapımı için iki çeşit de uygundur. İkisi de künefenizin lezzetine lezzet katacaktır. Zira künefe ustaları her iki kadayıfı da kullanmaktadır. Kısaca dondurulmuş künefenin yapılışını anlatmak için, kadayıf ve peynirden üretilen künefe tatlısı, ağızda dağılan yapısı ve bıraktığı damak zevki ile insanları yedikçe yiyesi geldiği harikulade bir tatlıdır. Bu tatlının yapımı oldukça basit ancak ustalık isteyen, bunun yanında titizlik gerektiren bir tatlıdır. Herkesin tatmasında fayda olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofia82 -- 25 Mayıs 2015; 2:49:21 >







  • tane fiyatı nedir bu donmuş künefenin birde toptan alırsa indirim yapılırmı onuda yazsaydın keşke



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 25 Mayıs 2015; 15:27:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.