Şimdi Ara

DONANIMHABER ÜYELERİNE ÖZEL FİYATLAMA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasko;

    Araç kasko sigortası ise isteğe bağlı olarak yapılmaktadır. Kapsam alanı olarak trafik sigortasının kapsamı dışında olan pek çok teminat kasko kapsamını içermektedir. Trafik sigortasında herhangi bir kaza/hasar durumunda karşı tarafın riskleri kapsam altındadır. Eğer hatalı olan poliçe sahibi ise, kazaya karışan diğer tarafın masrafları trafik sigortası tarafından karşılanır. Hatalı olan taraftaysanız ve kasko poliçeniz yoksa sadece karşı tarafın masrafları ödenir, sizin masraflarınız trafik sigortası dışındadır. Kasko sigortası yaptırarak öncelikle kaza durumunda kendi risklerinizi güvence altına almış olursunuz. “Neden kasko yaptırmalı?”sorusunun önemli bir cevabı ise, kasko sigortası sadece kaza risklerini kapsam altına almaz. Başta hırsızlık olmak üzere, yangın, deprem gibi sizin kontrolünüz dışında olan çevresel faktörlere karşı da aracınızı güvence altına alınır. Kasko sigortasına ihtiyaç duyduğunuz ek teminatları da ekleyerek aracınızın güvence kapsamını genişletebilirsiniz.

    Trafik sigortası;

    Trafik Sigortası genellikle Kasko Sigortası ile karıştırılır. Trafik Sigortası’nın Kasko Sigortası’ndan farkı, sigortayı yaptıranın değil karşı tarafın uğrayacağı zararların karşılanmasına yönelik zorunlu bir sigortadır.

    Talep edilmesi durumunda tek bir poliçe ile “Trafik Sigortası” teminatı ile birlikte;

    Artan Mali Sorumluluk (İMM),
    Koltuk Ferdi Kaza (KFK),
    Mapfre Hizmet – Trafik
    Mapfre Mini Onarım ve Bakım Paketi
    teminatları da bir arada alınabilmektedir.

    Trafik Sigortası Fiyat Teklifi İçin ;
    T.C Kimlik Numaranızı , araç plakanızı ve ruhsatınız da bulunan belge seri numarasını(aracınızı yeni ve ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) söylemeniz yeterli olacaktır.

    Kasko Fiyat Teklifi İçin ;
    T.C Kimlik Numaranızı , araç plakanızı , ruhsatınız da bulunan belge seri numarasını(aracınızı ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) , lpg ve ek donanım olup olmadığına dair bilgiyi ulaştırmanız yeterlidir.

    Tüm talep ve sorularınız için:

    Hilmi Güven
    Tel no: 0555 0062434
    Mail: hguven@mapfre.com.tr
    DONANIMHABER ÜYELERİNE ÖZEL FİYATLAMA !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlmgvn34 -- 5 Şubat 2018; 13:55:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.