Şimdi Ara

Donanımhaber in ekonomik sistem tavsiyesi iş görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamun aleykum arkadaşlar. portalda yazan ekonomik sistem tavsiyesini toplamayı düşünüyorumda..

     Donanımhaber in ekonomik sistem tavsiyesi iş görür mü?


    bu sistemle en fazla hangi oyunlar oynanır ? high veya ultra oynamak derdinde değilim , e zaten gözümüzde saniyede 24 fps algılayabiliyomuş.. orta ayarlarda kasmadan , yeni çıkan GTA 5 falan efenime söyliyim , Battlefield 4 , sonracıma crysis 3 , farcry 3-4 falan , bunlar oynanırmı dediğim şartlarda ? donanımdan pek anlamadığım için sorma ihtiyacı hissettim.. bu ha bide tavsye edilen anakart yerine şurdaki anakart ı almayı düşünüyorum. toplamaya çalıştığım site uygundur anakart uyumlu dedi :

     Donanımhaber in ekonomik sistem tavsiyesi iş görür mü?


     Donanımhaber in ekonomik sistem tavsiyesi iş görür mü?


    şimdiden teşekkürler.







  • abi bütçe işte bu yakınlarda. halihazırda öğrenci olduğumdan fazla ileri gidemiyorum. peki bu sistemin eksiği sade ekran kartımı ? ha bide forumdaki toplama oyun bilgisayarlarını tavsiye edermisin ? 2. el .. uygun bence fiyatları 750-850 falan.. benim monitör var zaten.. dvd sürücüm kulaklık fare klavyede var kart okuyucuda var .. eski masaüstü pc mden söküp yenisine takabilirim heralde
  • Bu fiyatlarda çok zor. Ya biraz sabredip bir şekilde para biriktirip limiti çıkaracaksınız yada geçen senelerden toplanmış 2.el f/p bir sistemi komple satın alacaksınız.

    Bence böyle bir niyetiniz var ve 2.ele sıcak bakmıyorsanız yemeyin içmeyin kenara para atın, taksite falan girip sistemi toplayın.
  • peki ebaydan amazon vs vs yurt dışından alsam kredi kartıyla tek çekim şeklinde ? daha ucuza gelirmi , bide gümrükte sorun olurmu ki ? hiç böyle pc parçası alan varmıdır forumda ? 100 tl ye falan i3 almışmış bi arkadaşım 2-3 yıl önce falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.